Ayy çok şükür ikinizde iyisiniz yaBen erken dogum yaptim kizlar. 34 haftalik oldu oğlum. Bir hafta kuvezde kaldi simdi evimizdeyiz cok şükür herkese hayırlı kolay dogum nasip etsin Rabbim.
Benim de oluyo belimden giriyo doğuma hazırlık sancıları bunlar herhaldeBelimden helen hir agri var karin alt kismim ve ust bacaklarim da agriyor dogum sancisi baalangisi olabilir mi? 2 gundur var. Arada da regl agrisi gibi geliyor ama duzenli degil.
Hayirli dogumlariniz olsun Rabbim kolay gecitten geçirsin telaş yapmayin hersey bir anda oluyor zaten.Ayy çok şükür ikinizde iyisiniz ya ❣ Darısı bize artık son zamanlar gerçekten hiç geçmiyor
Amin canım SağolasınHayirli dogumlariniz olsun Rabbim kolay gecitten geçirsin telaş yapmayin hersey bir anda oluyor zaten.
Doğru diyorsun inşallah darısı bizlerin başına Allah Analı babalı büyütsün yavrucağıTesekkur ederim canim. Darisi saglikli dogum sizlere olsun. Dogum erken başladı 3cm acilma ve suyum gelmisti acilen doğuma alındım biraz zor oldu ama deger herseye her sıkıntıya.
Sevindim senin adınaÇatı muayenesi oldum kızlar öyle korktuğum gibi değilmişama ne gelen var ne giden dedi doktorum