Canim ters giden bir durum olsaydi doktorun mutlaka soylerdi kalp sesini dinletmeyi unutmuş olabilir yalniz kalp sesini dinlemeyi isteseydin belki dinletirdi ama kalp sesini dinletmedi diye aklina kötü şeyler getirme bak bebeginin ölçümünü bile almış ve ustelik seni bir sonraki aşamaya çağırmış 2 li teste kotu giden bir sey yok demek ki sabret stres yapma canim Allahin izniyle her şeyin güzel gitmis gidecekKızlarrr Benimde kafama birşey takıldı kaldı aslında düşünmemeye çalışıyorum ama oluyor işte. Doktorun dediklerini aynen aktarıyorum. bana yolk sac kesesi oluşmuş dedi görüntüyü bana çevirdi Buda kalbi dedi. Ama kalp atışı dinletmedi. Crl ölçümü aldı. Ve başka hiçbirşey söylemedi. (Ben ikiz söyler belki diye bile bekliyordum. ikiz olabilir mi ki Diye düşünmedim değil.) Zaten kendi doktorum da girmedi. İkili test zamanına yakın çağırdı sadece. Bilemedim o zamana kadar gitmeli miyim? Bu arada gittiğimde 7+0 çıkmıştı ultrasona göre.
Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de 5+2 deyim. 2 gündür kahve akıntım hatta koyu renk pıhtı var. Acildeki doktor baktı, kanama alanı yok dedi. Eski birikmiş kan olabilir dedi. Progestan içip paso yatıyorum. Ben de öğretmenim. Kendi doktoruma gidip rapor alsam mı bilemedim ben de yaaaBen bugün 7+1im.Sabah kahve akıntim oldu,doktor kontrolüm bugündü.Kalp atışını da bugün duyduk çok şükür.Kahve akinti normal,kılcal damarlar vb gibi açıklama yaptı doktor.Her şey yolunda dedi,onlem olarak progestan verdi günde iki kez içeceğim.Siz on gün rapor deyince endiselendim.Ogretmenim ve okulda ne yapacağım bilemedim.Allaha emanetler deyip yormadan yorulmadan çalışacağım sanırım:)
Aynen cAnım olumsuz birşey olsaydı söylerdi. Bütün tahlilleri yaptı sonuçta. Getirmemeye çalışıyorum kötü düşünceler çok sağol... başka doktora gideceğim Zaten. Rabbim yardımcımız olsunCanim ters giden bir durum olsaydi doktorun mutlaka soylerdi kalp sesini dinletmeyi unutmuş olabilir yalniz kalp sesini dinlemeyi isteseydin belki dinletirdi ama kalp sesini dinletmedi diye aklina kötü şeyler getirme bak bebeginin ölçümünü bile almış ve ustelik seni bir sonraki aşamaya çağırmış 2 li teste kotu giden bir sey yok demek ki sabret stres yapma canim Allahin izniyle her şeyin güzel gitmis gidecekbir dahaki kontrolunde doktora hatirlat kalp sesini dinleyebilir miyim diye mutlaka dinlecektir bebisini sana
Çok teşekkürler, size de hayırlı olsun.İnsallah sağlıkla hayırlısıyla büyürler minnoslar bizimle.Bende akıntı çok şükür gitti.Dun üç kere olmuş oldu..Yarın 6 saat dersim var,eğer tekrarlarsa rapor isteyeceğim ben.Kesin kafama koydum.Suan sağlıktan önemli hiçbir şey yok gözümde..Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de 5+2 deyim. 2 gündür kahve akıntım hatta koyu renk pıhtı var. Acildeki doktor baktı, kanama alanı yok dedi. Eski birikmiş kan olabilir dedi. Progestan içip paso yatıyorum. Ben de öğretmenim. Kendi doktoruma gidip rapor alsam mı bilemedim ben de yaaa
Korkma canım benim de lekelenmem var muayeneden dolayı da o pıhtı gelmiştir sen progestan iç geçer pazartesi de doktorunla konuşursn. Benim moralim daha bozuk açlık kan şekerim 115 çıktı
8 saatlik açlık sonunda yapılan kan tahlilinde açlık şekeri ölçülüyor ve belirli seviyeleri var minumum 74 maksimum 106 olması gerekirken benim115 çıktıAçlık kan şekeri ne? Yani kötü biseymiymiski? Bilmedgm icin soruyorum canim.. Yani seni uzmek filan istemem
Evet olabildiğince içeri itmen gerekiyo gece yatarken yap ki ayağı kalkmazsn daha faydalı olurSlm kızlar bugün kahve akıntım hafif kırmızıya dönünce dr a gittim tekrar çok şükür ki bebeğim iyi kanama alanından filan bahsetmedi günde 3 defa progestan verdi ve dinlenmemi söyledi. İlacı içtikten sonra bildiğiniz sarhoş oldum vajinadan da alabilirsin dedi normal fitil gibi mi kullanıcam. Yani içeri kadar itmem mi gerek
Tamam çok teşekkürlerEvet olabildiğince içeri itmen gerekiyo gece yatarken yap ki ayağı kalkmazsn daha faydalı olur
İnşallah kısa zamanda kesilir bulantılarınAynen valla bulantı yok ne güzel ben çok çekiyorum ya bu bulantılardan
8 saatlik açlık sonunda yapılan kan tahlilinde açlık şekeri ölçülüyor ve belirli seviyeleri var minumum 74 maksimum 106 olması gerekirken benim115 çıktı
Cevabın için teşekkür ederim canım, yeni okudum mesajını. Benim kız hastalandı, ateşi çıktı günlerce onunla uğraştık. Şimdi iyi çok şükür. Bebişimin de kalp atışını duydum :) çok Mutlu oldum. İnşallah hayırlısıyla alırız hepimiz bebişlerimiziCanım benimde kasık be göğüs ağrısı dışında hiçbir belirtim yok. Herkeste farklı oluyor sıkma canını. Hem bulantı falan olmaması daha iyi
Cuma günü gidebilcem canım diyet önerir kesin bakalmAyy benimde yüksek çıkar kesinsıkma canını.. Bence düzelir ilerleyen zamanlarda.. Cok asiri da yuksek degil bence.. Peki doktor dusmesi icin ne yapman gerektigini soyledi mi?
Özellikle devlette ki drlar öok gudubet. Korkudan heycandan insanın aklına soru sormak gelmiyoAyy simdi geldim doktordan.. Sanrm baska doktora gitcem.. Böyle bilgi verici bi doktor değildi.. Ben sorunca cvp veriyo filan.. Asıl onun sormasi lazim degil mi? Ben mi yanlis düşünüyorum?? 5 dk da ciktim odasndan valla:/
Özellikle devlette ki drlar öok gudubet. Korkudan heycandan insanın aklına soru sormak gelmiyobende başka bi dr a başlicam inşallah bu hafta.
Kiz ben bi de ozele gidiyorum.. Yani beni bilgilendirmesi lazim.. Herseyi ben ogrenemem ki.. Yani doktorumsan herseyle ilgili bilgi vermelisin.. Ben sorulari yazip gidiyorum yani.. Ben sormasam cvp vermiyo yani.. Bi de diyorum ki sizin benden istedgnz bazi kan degerlerim sonuc kagdnda yoktu e nabizda vardi.. Açın bi bakalm degerlerinize bile demedi.. Bize fotografini cekip atcaksnz dedi.. Hiç ilgili gibi davranmadi yani.. Yani doktorun soru sormasi gerekmiyo mu
Benimde anlamsız zmnlarda midem bulanıyoKızlar gün içinde mide bulantisi olan var mi yoksa sadece sabahlari mi oluyor? Benim sabah fazla olmuyor gün icinde ha bire midem ayakta yemek cok yiyemiyorum