2019 Şubat' ta gebe olanlar

Ben genel tahlıl yaptırdm sadece açlık baktırdım o da 115 çıktı diyet veriyolarmş düzene sokmak için ama bakalım korkuyorum inşallah bir an önce düzene girer
Düzene girer canim da sen stres yapma her sey yoluna girer Allahin izniyle

Günaydın kızlar bişi daha sormak istiyorum dün biraz kahve lekelenmem oldu acile gittim dr tüm ısrarlarıma rağmen plastik bişile alttan muayene etti başka türlü göremem dedi. Çok canım acıdı sonra ultrasonla baktı enfeksiyona bağlı birazcık kanama olmuş dedi. İlaç filan vermeden yolladı. Şehir dışında olduğum için kendi druma gidemedim. Şimdi sabah kahve akıntıyla birlikte küçük bi kan pıhtısı gelmiş kırmızı. Ağrım filan yok ama çok tedirginim başka binhastaneye mi gitsem dünki muayene sırasında mı olmuştur kanama. Kendi druma pazartesi gidebilicem 🙁
Bence doktoruna sor yoksa hemen bi doktora gorungorun progesteron verir pazartesiyi bekleme

Bende progestan ilacı var aslında çatlatma iğnesi verdiğinde vermişti dr içsem mi bi tane aynı dr a gidemem başka dra gitmem gerek alttan bakar yine o başka türlü göremiyorum diyo her düşük tehlikesi olan alttan mı bakılıyo anlamadım ki üstelik smear testi alınırken kullandıkları o plastik şeyle baktı inşallah bişi olmamıştır ya 🙁
Çünkü geçen haftalarda bendede oldu doktorum hemen gel dedi 10 gun rapor ve 10 gun progéstron iğne verdi gecti

Çünkü geçen haftalarda bendede oldu doktorum hemen gel dedi 10 gun rapor ve 10 gun progéstron iğne verdi gecti
Ben bugün 7+1im.Sabah kahve akıntim oldu,doktor kontrolüm bugündü.Kalp atışını da bugün duyduk çok şükür.Kahve akinti normal,kılcal damarlar vb gibi açıklama yaptı doktor.Her şey yolunda dedi,onlem olarak progestan verdi günde iki kez içeceğim.Siz on gün rapor deyince endiselendim.Ogretmenim ve okulda ne yapacağım bilemedim.Allaha emanetler deyip yormadan yorulmadan çalışacağım sanırım:)

Kısçeler bugün benim keyfim kaçık biraz SATA göre 5+1 ultrasona göre 5+2 haftalıkken doktora gitmiştim kese ölçüsü(GS) 0.63 cm çıkmış yeni farkettim ultrason görüntümü. Doktor çok güzel yere yerleşmiş dedi 3 hafta sonra kalp atışı için gel demişti bir sıkıntı yok demişti ama benim içime kurt düştü bugün. Diğer forumlarda doktorunu değiştir benim o haftada seninkinin 14 katıydı işte sağlıklı değil sağlıklı sonuçlanmayacak gebeliğin vs tarzında yorumlar aldım çok üzüldüm çarşamba gideceğim bakalım benim için dua edin :KK43: şuan 7+3 olduk.

Ben bugün 7+1im.Sabah kahve akıntim oldu,doktor kontrolüm bugündü.Kalp atışını da bugün duyduk çok şükür.Kahve akinti normal,kılcal damarlar vb gibi açıklama yaptı doktor.Her şey yolunda dedi,onlem olarak progestan verdi günde iki kez içeceğim.Siz on gün rapor deyince endiselendim.Ogretmenim ve okulda ne yapacağım bilemedim.Allaha emanetler deyip yormadan yorulmadan çalışacağım sanırım:)
Sevindim bi aksilik olmadığına bende öğretmenim okula gitmedim benm önceden 4 dusugum var önlem amaçlı canm.yuregim ağzımda

Kısçeler bugün benim keyfim kaçık biraz SATA göre 5+1 ultrasona göre 5+2 haftalıkken doktora gitmiştim kese ölçüsü(GS) 0.63 cm çıkmış yeni farkettim ultrason görüntümü. Doktor çok güzel yere yerleşmiş dedi 3 hafta sonra kalp atışı için gel demişti bir sıkıntı yok demişti ama benim içime kurt düştü bugün. Diğer forumlarda doktorunu değiştir benim o haftada seninkinin 14 katıydı işte sağlıklı değil sağlıklı sonuçlanmayacak gebeliğin vs tarzında yorumlar aldım çok üzüldüm çarşamba gideceğim bakalım benim için dua edin :KK43: şuan 7+3 olduk.
Canm bi aksilik olsa doktor sana söylerdi 3 hafta sonra gel demezdi milletin lafını boşver hakkında ha yirlisi neyse ı olsun

Canım hiç korkma..ben 5+3te keseyi görmüştüm ve 6 mmdi kese.
Yanlış anlamadiysam seninde 6 mm imiş o zaman.hatta 5+1,2 iken.
14 katı olayını anlamadım sanırım.Ama bir problem olduğunu sanmıyorum..

Canım hiç korkma..ben 5+3te keseyi görmüştüm ve 6 mmdi kese.
Yanlış anlamadiysam seninde 6 mm imiş o zaman.hatta 5+1,2 iken.
14 katı olayını anlamadım sanırım.Ama bir problem olduğunu sanmıyorum..
Benim 5+6 da 25×40 m idi sac boyutu yani kese. Bebrginin bu haftada goren var ben goremedim. Yolk vardi sadece. Inan takarak bir yere varamiyorsun her sey olacagina variyor.

Benim 5+6 da 25×40 m idi sac boyutu yani kese. Bebrginin bu haftada goren var ben goremedim. Yolk vardi sadece. Inan takarak bir yere varamiyorsun her sey olacagina variyor.
Doğru söylüyorsun canım valla herşey olacağına varıyo takınca bişey değişmiyor en iyisi akışına bırakmak inşallah çarşamba günü mutlu haberlerle gelirim

Hic korkma benim de aynıydı 5+2 de hatta senden küçüktü kesem canimm hic merak etme tasalanma Rabbim o keseyi oyle bir buyutuyor ki hafta hafta 2 3 kat hemde şükürler olsun bebislerimizi bize veren Rabbime gönlünü ferah tut bir de doktor sana cok güzel demisken sen neden hala sayilari düşünüyorsun birak kendini serbestceee keygine bak hamisligin :KK66:

Hic korkma benim de aynıydı 5+2 de hatta senden küçüktü kesem canimm hic merak etme tasalanma Rabbim o keseyi oyle bir buyutuyor ki hafta hafta 2 3 kat hemde şükürler olsun bebislerimizi bize veren Rabbime gönlünü ferah tut bir de doktor sana cok güzel demisken sen neden hala sayilari düşünüyorsun birak kendini serbestceee keygine bak hamisligin :KK66:
Gerçekten yani ben neden detaylara takıldım acaba :) nerden geldim bu noktaya onuda anlamış değilim :KK70: acaba dedim doktor beni üzmemek için mi söylemedi ne planlar kurdum kafamda :KK70: cevabın için çok teşekkür ederim canımmm akışına bıraktım ❤

Kızlarrr Benimde kafama birşey takıldı kaldı aslında düşünmemeye çalışıyorum ama oluyor işte. Doktorun dediklerini aynen aktarıyorum. bana yolk sac kesesi oluşmuş dedi görüntüyü bana çevirdi Buda kalbi dedi. Ama kalp atışı dinletmedi. Crl ölçümü aldı. Ve başka hiçbirşey söylemedi. (Ben ikiz söyler belki diye bile bekliyordum. ikiz olabilir mi ki Diye düşünmedim değil.) Zaten kendi doktorum da girmedi. İkili test zamanına yakın çağırdı sadece. Bilemedim o zamana kadar gitmeli miyim? Bu arada gittiğimde 7+0 çıkmıştı ultrasona göre.

X