• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar negatif denememden sonra bu ay yumurtlamadım galiba.rezervim az düzenli yumurtlamam oluyordu ultrason takibi filan yapılmıştı bir kaç kez bir de semptomum oluyor anlıyorum kendim.bu ay hem testler pozitifleşmedi hem semptomum olmadı öyle olunca kendi doktoruma değil de devlet hastanesine gittim 21. Progesteron verdim düşük çıktı doktor yumurtlama olmamış bu ay dedi canım çok sıkıldı rezervim iyice mi azaldı acaba :(

Kızlar negatif denememden sonra bu ay yumurtlamadım galiba.rezervim az düzenli yumurtlamam oluyordu ultrason takibi filan yapılmıştı bir kaç kez bir de semptomum oluyor anlıyorum kendim.bu ay hem testler pozitifleşmedi hem semptomum olmadı öyle olunca kendi doktoruma değil de devlet hastanesine gittim 21. Progesteron verdim düşük çıktı doktor yumurtlama olmamış bu ay dedi canım çok sıkıldı rezervim iyice mi azaldı acaba :KK43:
Bu konuda hiç bir bilgim yok canm ama rezerv azlığı ileri zamanlar için sorun teşkil etmez mi bu ay yuumurtlamaman ondan kaynaklı olmayabilir doktor ne dedi peki neden olmayabilirmiş tek sebep rezerv mi ki

Bu konuda hiç bir bilgim yok canm ama rezerv azlığı ileri zamanlar için sorun teşkil etmez mi bu ay yuumurtlamaman ondan kaynaklı olmayabilir doktor ne dedi peki neden olmayabilirmiş tek sebep rezerv mi ki
Bir ayda bitecek hali yok tabi yumurtların aslında ama benim amh değerim üç yıl önce 1.7 idi üç yılda 0.3 e düştü bitti yani sadece üç yılda bu hızla giderse iki yıla menapoza girebilirsin demişti doktorum.kendi doktorumla görüşmedim ama diğer doktor tek seferle bişey diyemeyeceğini adet olunca kaş yumurta gelişmeye başlıyor ona bakmak gerektiğini söyledi artık kendi doktoruma soracağım bakalım inşallah ilaçlardan düzenim bozulmuştur ara kanamam da oldu çünkü üç gün boyunca kahverengi şeklinde.
Sen ne yaptın canım lekelenmen geçti inşallah kalp atışını gördünüz mü

Serin kanlı ol canım 1 ay daha bekleyeceksin çok uzun bı zaman değil güven bana, şu an olmamasında da vardır bı hayir, eşine kızdım ama biraz daha anayisli olsun, üzerine gelmesin en azından, bu erkekler hakkaten çok sinir bozucu, aldığımız hormonlardan zaten duygu durumumuz altüst bide onları çekmek zorunda kalıyoruz. Yaş mevzusuna takılma o konuda yapabileceğin bişey olmadığı için ona takılıp hiç boşuna moralini bozma, unutma stres yapmamamiz gerekiyor kasılma olmaması için. Herşeyin yolunda gideceğine inan lutfen
Teşekkür ederim cnm dün dr ile görüştüm bi sonraki regl 2. Gunu gel dedi transfer tedavisi için hadi hayırlısı bakalım hafta sonu eşimle konuştum dedim sen sanki beni sucluyorsun benim elimde olan bisi gibi davranıyorsun felan ... oda üzgün olduğunu söledi özür diledi hey Allahım ya .bakem haziran sağlık şans supriz bize ne göstercek

Durumunuz ne oldu. Silik çizgi gebelik belirtisidir
Cnm yeni gordum kusura bakma test 3 gun silik 2.cizgi cikti kan testi negatif sonra yaklaşık 2 hafta geciken adetim şiddetli ve çok yoğun olarak geldi 🤔bir sonraki ay transfer olucak insaallah bayram giriyo araya oyuzden

Teşekkür ederim cnm dün dr ile görüştüm bi sonraki regl 2. Gunu gel dedi transfer tedavisi için hadi hayırlısı bakalım hafta sonu eşimle konuştum dedim sen sanki beni sucluyorsun benim elimde olan bisi gibi davranıyorsun felan ... oda üzgün olduğunu söledi özür diledi hey Allahım ya .bakem haziran sağlık şans supriz bize ne göstercek
Harika, bu süreçte moralini yüksek tut olur mu yemene icmene çok dikkat et önünde çok iyi degerlendirmen gereken 1 ay var, özellikle konsantrasyonun yüksek olsun bunu başarabileceğine inan, çok güzel aydayiz önümüzde kadir gecesi de var bol bol her fırsatta dua da et, bol su iç. Ben olacağına inanıyorum. Ben de dün iki embriyo transfer ettirdim stresli 2 hafta var şimdi :) bayramda sonucu ogrenicem insallah çifte bayram olur :)

Kızlar negatif denememden sonra bu ay yumurtlamadım galiba.rezervim az düzenli yumurtlamam oluyordu ultrason takibi filan yapılmıştı bir kaç kez bir de semptomum oluyor anlıyorum kendim.bu ay hem testler pozitifleşmedi hem semptomum olmadı öyle olunca kendi doktoruma değil de devlet hastanesine gittim 21. Progesteron verdim düşük çıktı doktor yumurtlama olmamış bu ay dedi canım çok sıkıldı rezervim iyice mi azaldı acaba :(
Yok canım rezervin azalmadi, sonuçta olumsuz bir netice aldın ve bu sende stres üzüntü yaptı bu şekilde olmasi çok normal vücuduna böyle bir reaksiyon vermesi için hak ver. Biraz sakin ol, birkaç ay öncesine kadar yumurtalıkların aşırı uyarıldı ve akabindeki aylarda düzenin değişmesi gayet doğal, doktorlarda öyle diyor gecikme veya erken gelmesi normal. Kaldiki tüp bebek tedavisiyle yumurtaların uyarilacak ve büyütülecek toplanacak, şu an yumurtlamamis olmana hiç takılma. Oncekinde 7 tane oluşmuştu nasıl olsa gene olusacak endiselenme, kaygı en son ihtiyacımız olan şey. Moralimizi yüksek tutmamız ve inanmamiz gerekiyor canım.

Kizlar geçen ay tek embriyo transferim olmuştu ve olumsuz. Olumsuzu aldigimdaki ruh hali çok kötüydü, çaresizlik,eksiklik vs..hepimizin hissettiği duygular, 2tane daha dondurulmuş vardı doktora gittim regl olunca , ne zaman hazır hissedersen baslayalim dedi tedaviye,ben de gelmisken başlayalım dedim ve dün 2tane transfer oldu,ümidim ve moralim yoktu ancak transfer günü sabahi moralim yerine geldi ve transferden sonra daha iyi pozitif hissetmeye başladım birincisi gibi değildi, şimdi 2hafta sonra ogrenicem, şu mübarek ayda Allah'ım bize olumlu güzel şeyler nasip etsin inşallah, ve inşallah emeklerimizin sonucunu herbirimiz alabiliriz.

Kizlar geçen ay tek embriyo transferim olmuştu ve olumsuz. Olumsuzu aldigimdaki ruh hali çok kötüydü, çaresizlik,eksiklik vs..hepimizin hissettiği duygular, 2tane daha dondurulmuş vardı doktora gittim regl olunca , ne zaman hazır hissedersen baslayalim dedi tedaviye,ben de gelmisken başlayalım dedim ve dün 2tane transfer oldu,ümidim ve moralim yoktu ancak transfer günü sabahi moralim yerine geldi ve transferden sonra daha iyi pozitif hissetmeye başladım birincisi gibi değildi, şimdi 2hafta sonra ogrenicem, şu mübarek ayda Allah'ım bize olumlu güzel şeyler nasip etsin inşallah, ve inşallah emeklerimizin sonucunu herbirimiz alabiliriz.
Rabbim tez zamanda hayirlisi ile bebisine kavuştursun ınsaallah

Canım benim moral çok önemli sen de bana yazmışsın ne güzel ki transfer olabiliyoruz hala umudumuz oluyor o yüzden olmaması için hiç bir neden yok bu duygularınla bekle bence inşallah olacak 🙏

Bir ayda bitecek hali yok tabi yumurtların aslında ama benim amh değerim üç yıl önce 1.7 idi üç yılda 0.3 e düştü bitti yani sadece üç yılda bu hızla giderse iki yıla menapoza girebilirsin demişti doktorum.kendi doktorumla görüşmedim ama diğer doktor tek seferle bişey diyemeyeceğini adet olunca kaş yumurta gelişmeye başlıyor ona bakmak gerektiğini söyledi artık kendi doktoruma soracağım bakalım inşallah ilaçlardan düzenim bozulmuştur ara kanamam da oldu çünkü üç gün boyunca kahverengi şeklinde.

Laboratuvarlar arası ve hatta kanın ne kadar beklediği veya hangi cihazlarla testin yapıldığına kadar amh değeri sonucunu etkileyen birçok etken var. Çoğu doktor bunu bile bilmez. O yüzden mesela pek çok yabancı ülkede amh testi istenmez. İstense bile tek başına anlamı yoktur. Önemli olan son aylarda adetinizin ilk günlerinde ultrasonda toplam kaç folikül göründüğü ile diğer hormon değerlerinizin durumudur.

Tedaviden dolayı vücudunuz kendini toparlamaya çalışıyor olabilir. Ayrıca adet olunmasına rağmen her ay yumurtlama olacak diye de bi kural yoktur. Her kadın senede birkaç ay yumurtlamadan adet olur ama tabi sürekli takipte değilse haberi olmaz. Tedavi sürecinden sonra böyle bir şey yaşadığınızı düşünüyorum. Boşuna strese sokmayın kendinizi. :)

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canm dualarım seninle 🙏 haftabaşında cok yoğun oldu sonra ara ara devam etti çok şükür dün baya azalmıştı akşam kesildi istirahat dışarı cıkmayacağım guneşte kalmamam lazım iş yok bu şekilde devam bakalm. Çok şükür pazartesi acile gidince dinlettiler bir sıkıntı yok buda kalp atışı diye şükürler olsun iyi şimdi😊

İnşallah bebeğiniz sımsıkı tutunur rabbimden asla umut kesilmez inanın pozitif olun kötü düşünmeyin mutlu hissedin vücudunuzu yormayın stresle kötü düşüncelerle inşallah sizde buraya bayram dönüşü hamileyim diye yazacaksınız🙏😊

İnşallah bebeğiniz sımsıkı tutunur rabbimden asla umut kesilmez inanın pozitif olun kötü düşünmeyin mutlu hissedin vücudunuzu yormayın stresle kötü düşüncelerle inşallah sizde buraya bayram dönüşü hamileyim diye yazacaksınız🙏😊
Sağol canım amin inşallah senin nasıl gidiyor hamilelik

Çok şükür bugünümüze canm çoğu zaman istirahatteyim lekelenmelerim olmuştu yoğun kahverengi akıntım o sebepten başka sorunum yok şükür🙏
Çok sevindim böyle sorunsuz tamamına erdirsin Allah'im. Senin embriyo transfer edildikten sonra 5.gunde e2 ve progesteron bakıldı mi canım ve bakildiysa kaç çıkmıştı hatırlıyor musun?

Back