- 3 Mayıs 2019
- 77
- 79
- 8
- 31
- Konu Sahibi p a t u l i
Cnm sen daha 28 mayista 4 hafta oluyor cok erken benim 22 inci günde keseyi gördümAma değer dün 2800 ken bugün 4000 fln olması lazımdı görünmesi gerekmez mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sen daha 28 mayista 4 hafta oluyor cok erken benim 22 inci günde keseyi gördümAma değer dün 2800 ken bugün 4000 fln olması lazımdı görünmesi gerekmez mi
Daha öncesinde gittiniz mi hiç muayene oldunuz mu bhcg kaçtı kaç haftalıktınCok erken ben 17 nisanda transfer oldum 9 mayista kese ancak göründü
Bakalım söyleyeceğimTüp bebek doktoruna şöyle cnm ne dicek
Ben 12 gün deger 266 15 gün 850 ve bi daha test yapmadim testten sonra 1 hafta gecti keseyi gördüm transferden sonra sayiyorsun kese enaz 20 günden sonra görünüyorDaha öncesinde gittiniz mi hiç muayene oldunuz mu bhcg kaçtı kaç haftalıktın
15.gün 2876 çıktı sıkıntı orda zaten senın 850 mişBen 12 gün deger 266 15 gün 850 ve bi daha test yapmadim testten sonra 1 hafta gecti keseyi gördüm transferden sonra sayiyorsun kese enaz 20 günden sonra görünüyor
Ama 850 yi gördükten 1 hafta sonra gittim ben gönlünü ferah tut bi 25 günün olsun tekrar git sorun yoktur insallahBenim
15.gün 2876 çıktı sıkıntı orda zaten senın 850 miş
Allah razı olsun canim inşallah dediğin gibi olur. Yarın tekrar test yapacagim o daha belirleyici olur sanirim.Umarim hepimiz emeklerimizin karsiligini alirizÜzülme daha canım üzülmek için de Erken yarınki sonucunu da bi gör bakalım belki de toplayacak üzülüp de sağlıklı olacaksa etkileme bence kafanı dağıtmaya çalış.ben kendiliğinden hamile kalanları ya da Allah korusun sonradan değerin düşse bile ilk başta artış olanları hep olumlu sonuca yakın olarak düşünüyorum eninde sonunda Bebişin olur bence hiç sıkma canını
Canım boşa üzülüyorsun bence kese oluşmuyor kötü gidiyor olsa değerin böyle artmazdı ki hiç endişelenme.demek ki hızlı yükselince hemen gözükmüyor gün erken olduğundan.bak herkesin geç gözükmüş sadece betanın değeriyle belli olmuyordur biz eksik biliyoruzdur kesin muayene eden doktor kendi doktorun filan ne dedi onlar da olumsuz konuşmuyorsa bosuna moralini bozup bebişi de üzmeBenim
15.gün 2876 çıktı sıkıntı orda zaten senın 850 miş
Canım gördüm kesemi hemde karından farklı ultrason cıhazıyla baktı doktor gördüCanım boşa üzülüyorsun bence kese oluşmuyor kötü gidiyor olsa değerin böyle artmazdı ki hiç endişelenme.demek ki hızlı yükselince hemen gözükmüyor gün erken olduğundan.bak herkesin geç gözükmüş sadece betanın değeriyle belli olmuyordur biz eksik biliyoruzdur kesin muayene eden doktor kendi doktorun filan ne dedi onlar da olumsuz konuşmuyorsa bosuna moralini bozup bebişi de üzme
AY çok şükür ben de şaşırmıştım çıkması lazım normalde diye çok sevindim canım benim darısı kalp atışınaHanıımmllaarrr değerim 6205 çıktı ve karından kesemi gördüüüm farklı ultrason cihazıyla bakıldı hemencik belirdi bebişim
Amiinn inşallah çok sağol canım Darısı sana isteyen tüm herkese rabbim nasip etsinAY çok şükür ben de şaşırmıştım çıkması lazım normalde diye çok sevindim canım benim darısı kalp atışına
Bilgi ve tecrübeniiz beni çok aydınlattı çok teşekkür ederim.Elinize emeginize sağlık.sizi yordum.Dilerim Allah emeginizin karşılığı çok güzel hayırlı bir evlat verir size.Sorgulamaniz araştırmamız ne güzel.Dilerim Allah bizleri evlat sahibi eder.Bizde burdan bizlerle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımıza ışık oluruz. Sorun olmazsa siz nerde tedavi oluyorsunuz.Benim de yasima göre yumurta sayısı döllenme ve beşinci güne gidiyo embiryolarim ama tutunma olumuyor.Rahim kaynaklı sorun yok alanında en iyilerinden olan hekime histeroskopi yapıldı kavite genisletildi yapisikli varmis ilk deneme sonrası .4 denemem bu islem sonrası oldu yani neden embiryoda yasa bagli kromozonlarinda sorun olmasi deniyo..Siz biosteron la ilgili Dhea hormonu içeren ilaçla ilgili ne düşünüyorsunuz.
Canım yanlış düşünüyorsun inşallah olmaz ama bir sefer pgtden iyi gelmezse de hemen konuyu kapatma bir daha opu ol inşallah gerek kalmasın ama şimdiden konuyu kapatırım deme ne Güzel dört yumurta çok iyi.benim yaşım 28 beş yumurta toplandı Pgt ye gitmedi tutmadılar da.bu sefer bende pgt ye yollamak istiyorum birinci de temiz çıkan olmazsa ikinci üçüncü gücüm yettiği yere kadar.38 yaşında ve benimle aynı durumdasın sen de denemelisin benceBen 38 yaşımda iki başarısız tüp bebek deneyimi yaşadım. O zaman AMH 0,36 fsh 16 yumurta rezerviniz 45 yaşında dediler. Acele ilkinde tek ikincisinde iki yumurtam çıktı. Sonuç embriolar tutunamadı. Çocuğum olmayacağını kabullendim. Hayatıma devam ettim. Bu arada hayıt otu çayı içtim hala bir umut diyormuşum sanırım.
1,5 yıl sonra hamile kaldım. 7 haftalıkkem kalp atığını duydum ama kesesi büyümedi düştü. Hamile kalanildiğimi anladım.
40 yaşımda merkez aradım, en çok Memorial Semra Kahraman ve Bahçeciyi duymuştum. Pgt testinde kararlıydım. Bahçeciye gidicektim ki Bahçecide embriyoların karışıp yanlış embriyoyla hamile kalan biri olduğunu duyunca vaz geçip geçen yıl Memoriala gittim.
Önce rahim kalınlaşması tespit ettiler ameliyat oldum. Tam başlayacaktık ki benim hormonları bozacak bir hastalık atlattım. Sonra başladık ama üçüncü gün minik minik yumurtalar gördüler daha önceki muayenelerinde birinci gün bile daha büyüklerdi. Kendimi hazır hissetmiyorum erteleyelim dedim. Tamam dediler erteledik. Hazır hissettim ve gittim. Tedavim iyi geçti son 5 gün her gün gittim ve 4 tane yumurta 18-21 arasında çıktı. Toplamayı yapan doktor gülümsüyordu.
Pgt için 5 gün bekleyecekler kaçı sağ çıkar bilmiyorum. Ama önemli olan prof + laboratuvar ve senin bedenin hazır olması. Acele edinin anlamı 3 ay değil unutmayın. Ben Semra hoca ve umut beye gittim şu ana kadar memnun kaldım. Pgt de hepsi elenirse benim fizyolojim deyip konuyu kapatacağım.
Canım 1 defa olumsuz geldi pgt diye uzulme çünkü pgtden olumlu gelince tutma ihtimali de çok yüksek oluyorCanım yanlış düşünüyorsun inşallah olmaz ama bir sefer pgtden iyi gelmezse de hemen konuyu kapatma bir daha opu ol inşallah gerek kalmasın ama şimdiden konuyu kapatırım deme ne Güzel dört yumurta çok iyi.benim yaşım 28 beş yumurta toplandı Pgt ye gitmedi tutmadılar da.bu sefer bende pgt ye yollamak istiyorum birinci de temiz çıkan olmazsa ikinci üçüncü gücüm yettiği yere kadar.38 yaşında ve benimle aynı durumdasın sen de denemelisin bence
Aa hayırlı olsun canimbahçeci iyi bir merkez doktorun istediyse yaptır ileri yaşta çocukta sorun olmasın diye öneriyorlar genelde down sendromu falan olmasın diyekızlar selam bende bahçecide remzi beyde başladım tedaviye pgt doktorunuz mu önerdi siz mi istediniz benim yaşımda ileri doktorum bana da önerdi napsam bilemedim?
Ben de o yüzden pgt ye göndermek istiyorum ama doktorum ne der bilmiyorum bi de kaş tane beşinci gün embriyosu çıkacak rezevrim az havuz olacak bilmiyorum o yüzden ama pgt si bozuk gelen zaten tutmuyor o yüzden göndermek daha mantıklı geliyor bana boşuna hayal kırıklığı yaşamaktansa.ama pgt li de tutmazsa o zaman çok üzüleceğim şimdi umudum var birazCanım 1 defa olumsuz geldi pgt diye uzulme çünkü pgtden olumlu gelince tutma ihtimali de çok yüksek oluyor
Canım yanlış düşünüyorsun inşallah olmaz ama bir sefer pgtden iyi gelmezse de hemen konuyu kapatma bir daha opu ol inşallah gerek kalmasın ama şimdiden konuyu kapatırım deme ne Güzel dört yumurta çok iyi.benim yaşım 28 beş yumurta toplandı Pgt ye gitmedi tutmadılar da.bu sefer bende pgt ye yollamak istiyorum birinci de temiz çıkan olmazsa ikinci üçüncü gücüm yettiği yere kadar.38 yaşında ve benimle aynı durumdasın sen de denemelisin bence