- Konu Sahibi p a t u l i
-
Olsun canım bizler bir transfer için birden çok opu olmak zorunda kalabiliyoruz ne güzel yine bir tane embriyon var senin yaşında ben çoktannn tamamen menapoza girmiş olurum herhalde.yaşına göre böyle olması normal gerekirse birkaç kez sahan yumurta toplatırsın yeter ki pes etmeBen 41 yaşındayım. Bu gün döndüler labratuardan 1 tanesi döllendi dediler. 3 tanesi fos yani.
Kan testi yaptırmadin mi peki?Kızlar öncelikle Allah tüm isteyen anne adaylarının kucağına bebek nasip etsin inşallah. Bende nisan başında tup bebek tedavisi ne başladım e2 yüksekliği nedeni ile yumurta lardan embriyo oluşturuldu dr 1 hafta ya kadar adet olursun 2. Adetinde de transfer yaparız dedi ben operasyon sonrasi 4. Gun 7 gun adet gordum yani son adet 16 nisan ama ben 2. Adet i olmadım 7 gun geçti dün ve evvelsi gun idrar testi 2. Cizgi silik ci kti farklı markalarda kan testi negatif hiç böyle gecikme yaşamazdım böyle birşey yaşayan oldumu çok bunaldim bu belirsizlik çok kötü rabbim bebelerimize kavuştursun şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederimj
buda silik testYaptırdım negatif canım kafam iyice allak pullak
Transfer oldunuz mu pekiBen 41 yaşındayım. Bu gün döndüler labratuardan 1 tanesi döllendi dediler. 3 tanesi fos yani.
Ya canım benim sakin olmaya çalış zordur tahmin ediyorum ama kese etrafında kanama gözükmüyorsa bu iyiye işaret bence çok ciddi bir durum olsa kanama gözükürdü çok şükür kesende bişey yokmuşHanımlar bu sabaha karsı koyu akıntım oldu kahverengi sonrasında pembe su gibi geldi suan pembe gelmiyor çok şükür ama küçük küçük pütürlü kahvelikler geliyor 5+5 im bugün doktora gittim kese de birşey yok altif kanama gözükmüyor yerleşmede olmuş olabilir düşük riski de dedi zamanla anlarız diyor çok korkuyorum
Kesede veya etrafında aktif kanama görmedi doktoe ben zaten teansferden sonra ıkı gunde bır gebelik öğrendikten sonra her gün iğne oluyorum ve günde üç kere progestan hapı vajınal kullanıyorm bakalım haftaya kadar zaman nasıl geçecek gebelik öğrendikten sonra da cok zormuş gerçektenYa canım benim sakin olmaya çalış zordur tahmin ediyorum ama kese etrafında kanama gözükmüyorsa bu iyiye işaret bence çok ciddi bir durum olsa kanama gözükürdü çok şükür kesende bişey yokmuşBolca dinlen Progestan da iğneye geçtin mi ne önerdi doktorun
BEnce hiç bişey olmayacak bebişineKesede veya etrafında aktif kanama görmedi doktoe ben zaten teansferden sonra ıkı gunde bır gebelik öğrendikten sonra her gün iğne oluyorum ve günde üç kere progestan hapı vajınal kullanıyorm bakalım haftaya kadar zaman nasıl geçecek gebelik öğrendikten sonra da cok zormuş gerçekten
Yaa sen hep benim yüzümü gülümsetiyorsunBEnce hiç bişey olmayacak bebişinehislerime güveniyorum seninle ilgili gönlünü rahat tut oğluşun geliyor bi de bence
Sağol canım benim inşallah o günleri görebilirimYaa sen hep benim yüzümü gülümsetiyorsunrabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin canım hadi yaa erkek mi dersiin
Sağlıklı olsun inşallahSağol canım benim inşallah o günleri görebilirimen başından beri daha hamile kalmadığından beri tutacağını ve oğlun olacağını hissetmiştim seninle ilgili ama cinsiyetleri genelde tutturamıyorum bakalım gönlünden ne geçiyorsa en önemlisi sağlıkla gelsin
O bir tane de orta kaliteydi. Yüklendi ama çok ümit vaat etmiyorlardı. Defalarca kimyasal gebelik yaşadım 4. gün belirti gösterdim 5. Gün hepsi geçti. 7. Gündeyim hiç bir belirti yok. Yani olumsuz. Pazartesi test yapıcam.Transfer oldunuz mu peki
Allahım ne zormuş gerçekten yaşama sevincim kalmadı belirsizlik beni de eşimi de yıprattı benimde embriyo transfer edilecekti adetim 15 gun gecikti aha bugün geldi malesef bayrama denk gelicek oyuzden transfer hazırlığı için gitmeyeceğim bi daha ki ay nasipse eşim beni çok bunalttı sanki benim elimde olan bisi gibi davraniyo Rabbim tez zaman da hepimizi sevindirsin gıyabında yapılan dualar kabul olur ınsaallah sen de mucize ne kavuşursun benim yas 41 içim aciyoooO bir tane de orta kaliteydi. Yüklendi ama çok ümit vaat etmiyorlardı. Defalarca kimyasal gebelik yaşadım 4. gün belirti gösterdim 5. Gün hepsi geçti. 7. Gündeyim hiç bir belirti yok. Yani olumsuz. Pazartesi test yapıcam.
Serin kanlı ol canım 1 ay daha bekleyeceksin çok uzun bı zaman değil güven bana, şu an olmamasında da vardır bı hayir, eşine kızdım ama biraz daha anayisli olsun, üzerine gelmesin en azından, bu erkekler hakkaten çok sinir bozucu, aldığımız hormonlardan zaten duygu durumumuz altüst bide onları çekmek zorunda kalıyoruz. Yaş mevzusuna takılma o konuda yapabileceğin bişey olmadığı için ona takılıp hiç boşuna moralini bozma, unutma stres yapmamamiz gerekiyor kasılma olmaması için. Herşeyin yolunda gideceğine inan lutfenAllahım ne zormuş gerçekten yaşama sevincim kalmadı belirsizlik beni de eşimi de yıprattı benimde embriyo transfer edilecekti adetim 15 gun gecikti aha bugün geldi malesef bayrama denk gelicek oyuzden transfer hazırlığı için gitmeyeceğim bi daha ki ay nasipse eşim beni çok bunalttı sanki benim elimde olan bisi gibi davraniyo Rabbim tez zaman da hepimizi sevindirsin gıyabında yapılan dualar kabul olur ınsaallah sen de mucize ne kavuşursun benim yas 41 içim aciyooo
keseniz göründü mü acaba Benin de değerim 2588 kese görünmedi dış gebelikten şüpheleniliyorDün bhcg değerim 2876 idi bugün 4+5 günlük sat a göre vajınal bakıldı kese görünmedi çok üzgünüm mutsuzum
Sağolsun doktorlar o sabah vajınal olarak 6200 de değerimi görmediler sonra başka bir ultrason cihazıyla aynı gün öğlen karından gördüler cihaz cok fark ediyor canım tabi birde bakan önemli başka bir yere gitme imkanın varsa başkasına görünkeseniz göründü mü acaba Benin de değerim 2588 kese görünmedi dış gebelikten şüpheleniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?