• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bilgi ve tecrübeniiz beni çok aydınlattı çok teşekkür ederim.Elinize emeginize sağlık.sizi yordum.Dilerim Allah emeginizin karşılığı çok güzel hayırlı bir evlat verir size.Sorgulamaniz araştırmamız ne güzel.Dilerim Allah bizleri evlat sahibi eder.Bizde burdan bizlerle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımıza ışık oluruz. Sorun olmazsa siz nerde tedavi oluyorsunuz.Benim de yasima göre yumurta sayısı döllenme ve beşinci güne gidiyo embiryolarim ama tutunma olumuyor.Rahim kaynaklı sorun yok alanında en iyilerinden olan hekime histeroskopi yapıldı kavite genisletildi yapisikli varmis ilk deneme sonrası .4 denemem bu islem sonrası oldu yani neden embiryoda yasa bagli kromozonlarinda sorun olmasi deniyo..Siz biosteron la ilgili Dhea hormonu içeren ilaçla ilgili ne düşünüyorsunuz.

O ilaçlarla ilgili hiçbir bilgim yok. Bilinçsizce kullanılmamalı diye biliyorum. Ters tepebiliyormuş.
Bahçeci Fulya'da tedavi görüyorum ben. Aydın'dan gidip geliyorum. OPU sonrası adet söktürücü verildi. İlaç biteli 3 gün oldu adet olmayı bekliyorum. Olsam da rahim hazırlama işlerine başlasak artık. Zaman kaybetmek istemiyorum hiç. Negatif sonuç alırsam 3-4 ay sonra yine başlarım.
Geçen sene Mayıs'ta korunmayı bıraktık. 5 ay olmayınca soluğu doktorda aldık. 2 ay yumurta takibi yapıldı, 1 kere aşılama denendi sonuç alamadık. Bütün testler, tetkikler yapıldı, filmler çekildi. Hiçbir sorun görünmüyor. O yüzden tam 11. Ayda tüpe başladık. Bakalım nolacak. Geç evlenmenin tek dezavantajı bu çocuk işleri işte. :)

Merhaba kızlar bende rahim dinlendirmedeyim ama sinir oldum onlara 26 yumurta toplandı 11 i döllendi 3. Güne gelen bi tane tek dondurup gerisiyle 5. Güne devam etmişler ve devam etmemiş diğerleri
Merhaba oncelikle gecmis olsun suan durum ne? Bende 25 yumurtadan 12 saglam cikti,9dollendi , surekli aradim ve bana daha dondurulmadiklari soylendi,5ci gun aradigmda hcibir embrio kalmadigini soyledi doktorumsa embrionlaein sadece bigun yasadigini soyledi bana vitaminler falan yazdi en az ucc ay killanmam gerek yumurta kalitesi cok dusuukmus

Merhaba oncelikle gecmis olsun suan durum ne? Bende 25 yumurtadan 12 saglam cikti,9dollendi , surekli aradim ve bana daha dondurulmadiklari soylendi,5ci gun aradigmda hcibir embrio kalmadigini soyledi doktorumsa embrionlaein sadece bigun yasadigini soyledi bana vitaminler falan yazdi en az ucc ay killanmam gerek yumurta kalitesi cok dusuukmus
İş tane 3. Gün dondurmuşlardı onu da dün transfer ettiler normalde 1-3-5. Günlerde arıyorlar 3. Güne gelenlerden mutlaka bi tane donduruyorlar

Ben de geç evlendim.Ama sizin sansiniz cok yuksek 40 yasa kadar basarilar cok yuksek ki sizin bir probleminizde yok.40 yas öncesi tedaviyi devlet karşılıyor bu yüzden panik yapmadan bilinçli hareket etmek gerek.Belki Aydın dan gelip girmek problem olabilir ama sizde vakit kaybetmeyin.Isimlerini verdiğiniz ilaclari suan araştırıyorum.Tekrar teşekkür ederim. Benimde üstün de durduğum tup bebek konusunda Turkiyede ki en iyi merkezler ve hekimler.Ama Istanbul ve Brüksel Tup bebek merkezi konusunda hiç bilgim yok.Ben Amerikan Hastanesi ve sisli memoryilda denedim.Iki hastanenin doktorları Türkiyenin en iyileri laboratuar olarak ta bana iyi dendi ama sizin onerdiginiz hastaneler daha iyi ise denemekte fayda var.

O ilaçlarla ilgili hiçbir bilgim yok. Bilinçsizce kullanılmamalı diye biliyorum. Ters tepebiliyormuş.
Bahçeci Fulya'da tedavi görüyorum ben. Aydın'dan gidip geliyorum. OPU sonrası adet söktürücü verildi. İlaç biteli 3 gün oldu adet olmayı bekliyorum. Olsam da rahim hazırlama işlerine başlasak artık. Zaman kaybetmek istemiyorum hiç. Negatif sonuç alırsam 3-4 ay sonra yine başlarım.
Geçen sene Mayıs'ta korunmayı bıraktık. 5 ay olmayınca soluğu doktorda aldık. 2 ay yumurta takibi yapıldı, 1 kere aşılama denendi sonuç alamadık. Bütün testler, tetkikler yapıldı, filmler çekildi. Hiçbir sorun görünmüyor. O yüzden tam 11. Ayda tüpe başladık. Bakalım nolacak. Geç evlenmenin tek dezavantajı bu çocuk işleri işte. :)
Size yazdiklarim altta okursanız sevinirim Birde sizin embiryo kalitesi için ne dendi.Tutunma şansı nasıl bilgi verildi mi

Aminn çok sağol rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin 🙏çarşamba inşallah tam 5 haftalık olacak görürüm diye düşünüyorum keseyi bhcg 1500 üstü olunca görünüyor diyorlar ozamana 2 günde 2 katı artsa zaten 5 gün var coktan geçer ümidiyle gideceğim bakalm 15 inde😊
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz kuzum 😍🤗

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz kuzum 😍🤗
Cuucuuuk nasıl oldun ben regl olduktan sonra psikolojik olarak biraz daha iyiyim hormon ilaçlarının da etkisi varmış o anki psikolojik olarak kötü hissetmemde. regl olunca gel demişti doktor gitmek içimden gelmedi, sen regl olabildin mi ne zaman tedaviye baslicaksin

Cuucuuuk nasıl oldun ben regl olduktan sonra psikolojik olarak biraz daha iyiyim hormon ilaçlarının da etkisi varmış o anki psikolojik olarak kötü hissetmemde. regl olunca gel demişti doktor gitmek içimden gelmedi, sen regl olabildin mi ne zaman tedaviye baslicaksin
Kuzum ben dokuzuncu gün negatifi görünce ilaçladı bıraktım 12. Gün tam beklenen adet tarihimde de Real oldum.biraz daha iyiyim ben de haklısın.bana da ikinci adetinde gel dedi ama bayrama geliyor yine mesaj atacağım hocaya napayım diye ama büyük ihtimalle ne yazık ki üçüncü adetin ikinci günü değerlerim iyi çıkarsa başlayacağız artık tekrar opuua havuz sistemine :( sana hemen Regl olunca başlayacak mıydı ki konuşmak için mi çağırdı

Size yazdiklarim altta okursanız sevinirim Birde sizin embiryo kalitesi için ne dendi.Tutunma şansı nasıl bilgi verildi mi

6. Gün, orta kalite ve gebelik vaad eden bi embriyo dediler.
3.gün 1.kalite demişlerdi. Genel olarak yaşa göre yumurta kalitem iyiymiş.

Bu arada Memorial ve Amerikan Hastanesini hiçbir doktor tavsiye etmedi bana. Amerikan'ın adı bile geçmedi. Memorial için ise "hava civa bi merkez" demişti bi doktor. "Adı var sadece" dediler.

Kuzum ben dokuzuncu gün negatifi görünce ilaçladı bıraktım 12. Gün tam beklenen adet tarihimde de Real oldum.biraz daha iyiyim ben de haklısın.bana da ikinci adetinde gel dedi ama bayrama geliyor yine mesaj atacağım hocaya napayım diye ama büyük ihtimalle ne yazık ki üçüncü adetin ikinci günü değerlerim iyi çıkarsa başlayacağız artık tekrar opuua havuz sistemine :KK43: sana hemen Regl olunca başlayacak mıydı ki konuşmak için mi çağırdı
Tedavi edip başlayacaktı, dondurulmuş 2 tane var onları transfer edecek. Ben de ramazan aradan çıksın vücutta biraz dinlensin diye düşündüm.

Kızlar fikrinizle ihtiyacım var, ilk tedavim ve iki tane dondurulmuş embriyom var, bu ay Allah nasip ederse transferim olucak, karar veremedim, tek embriyomu ikisi birden mi transfer edilsin, hangisinde şansım daha yüksek olur?bu arada yaş 38

Kızlar fikrinizle ihtiyacım var, ilk tedavim ve iki tane dondurulmuş embriyom var, bu ay Allah nasip ederse transferim olucak, karar veremedim, tek embriyomu ikisi birden mi transfer edilsin, hangisinde şansım daha yüksek olur?
Eğer iki tane olma ihtimali senin için problem olmazsa çift yaptır bence daha çok şansın olur benim de iki taneydi biri tuttu

Tedavi edip başlayacaktı, dondurulmuş 2 tane var onları transfer edecek. Ben de ramazan aradan çıksın vücutta biraz dinlensin diye düşündüm.
Bir ay bekle bence de canım.kaçıncı gün embriyoları bi de öncekinde kaçıncı gün koymuşlardı canım

Kızlar fikrinizle ihtiyacım var, ilk tedavim ve iki tane dondurulmuş embriyom var, bu ay Allah nasip ederse transferim olucak, karar veremedim, tek embriyomu ikisi birden mi transfer edilsin, hangisinde şansım daha yüksek olur?bu arada yaş 38
Bence bi tane transfer ettir en azından olmazsa bir şansın daha olur

Bir ay bekle bence de canım.kaçıncı gün embriyoları bi de öncekinde kaçıncı gün koymuşlardı canım
Canım 5.gun embriyosuydu, dondurulup 2.ay koymuşlardı. Bunda Ramazan'da biraz dinlendireyim kendimi istiyorum. Şimdi 2 tane daha var 5.gun embriyosu, ama tek koydurucam. Senin dondurulmuş var mı yoksa yumurta toplama tedavisi mi olacak canım?

Back