- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi p a t u l i
Bilgi ve tecrübeniiz beni çok aydınlattı çok teşekkür ederim.Elinize emeginize sağlık.sizi yordum.Dilerim Allah emeginizin karşılığı çok güzel hayırlı bir evlat verir size.Sorgulamaniz araştırmamız ne güzel.Dilerim Allah bizleri evlat sahibi eder.Bizde burdan bizlerle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımıza ışık oluruz. Sorun olmazsa siz nerde tedavi oluyorsunuz.Benim de yasima göre yumurta sayısı döllenme ve beşinci güne gidiyo embiryolarim ama tutunma olumuyor.Rahim kaynaklı sorun yok alanında en iyilerinden olan hekime histeroskopi yapıldı kavite genisletildi yapisikli varmis ilk deneme sonrası .4 denemem bu islem sonrası oldu yani neden embiryoda yasa bagli kromozonlarinda sorun olmasi deniyo..Siz biosteron la ilgili Dhea hormonu içeren ilaçla ilgili ne düşünüyorsunuz.
O ilaçlarla ilgili hiçbir bilgim yok. Bilinçsizce kullanılmamalı diye biliyorum. Ters tepebiliyormuş.
Bahçeci Fulya'da tedavi görüyorum ben. Aydın'dan gidip geliyorum. OPU sonrası adet söktürücü verildi. İlaç biteli 3 gün oldu adet olmayı bekliyorum. Olsam da rahim hazırlama işlerine başlasak artık. Zaman kaybetmek istemiyorum hiç. Negatif sonuç alırsam 3-4 ay sonra yine başlarım.
Geçen sene Mayıs'ta korunmayı bıraktık. 5 ay olmayınca soluğu doktorda aldık. 2 ay yumurta takibi yapıldı, 1 kere aşılama denendi sonuç alamadık. Bütün testler, tetkikler yapıldı, filmler çekildi. Hiçbir sorun görünmüyor. O yüzden tam 11. Ayda tüpe başladık. Bakalım nolacak. Geç evlenmenin tek dezavantajı bu çocuk işleri işte. :)