• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhaba kızlarrr. Benim de ilk tüp bebiş denemem. İğnede 3. günüm. Cumartesi kontrol var.
Ne olacak ne bitecek transfer ne zaman olacak hiç bilmiyorum. Sizi takipteyim. Hepinizden güzel haberler alırız inşallah. :dua:

Yarın transferim var şans dileyin üç embriyonun üçü de devam ediyormuş transfere uygunlar diye bilgi aldım sadece yarın son yerleştirmeden önce daha detaylı bilgi alacağım henüz kalite ve hücre durumlarını bilmiyorum 🤷‍♀️ az yumurtam ve embriyom olduğu için beşinci güne götürmek istemediler galiba ama çok da kaliteli olmayabilirler Yine Duruma göre beşinci güne götürebiliriz belki demişlerdi denemediklerine göre orta kalite diye tahmin diyorum 😿
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin🙏

benim 5.günüm beklemedeyim ..
daha önce 5.gün çok iyi kalite olmadı benim .aynı anda transfere girdiğim 2.gün embriyosu olan arkadaşın ki tuttu tavsiyem güne ve kaliteye takılmayın ..olunca oluyor ... bol şans :)
Ay canım çoğu gitmiş ama beklemek ne zor değil mi kolaylıklar diliyorum napıyorsun neler yaptın bu süreçte bize de yol göstersin biraz anlatır mısın
İçimden bir his bu sefer pozitifi göreceksin dedi senin için inşallah yanılmam bir hafta sonra güzel haberlerle gelirsin🙏

Yok canm doktorum bana haber vericekler ben senı arayacağım demişti bana verilen kağıttada öğleden sonra bilgi alabilirsiniz yazıyordu korkuyorm heyecanlıyımda ne durumdalar dıye😊
Az kaldı canım güzel haberler gelecek bence bir sürü embriyon olacak 🙏🙏

Merhaba kızlarrr. Benim de ilk tüp bebiş denemem. İğnede 3. günüm. Cumartesi kontrol var.
Ne olacak ne bitecek transfer ne zaman olacak hiç bilmiyorum. Sizi takipteyim. Hepinizden güzel haberler alırız inşallah. :dua:
Hayırlı olsun size de heyecanlı sürece başlamışsınız umarım çok güzel gider 🙏

7 si olgun çıkmış veee 7 side döllenmiş yarın kalitelerini görebilirim bugün sadece döllenme var mı dıye görebiliyoru yarın arayacağım 5.güne mi olacak 3.güne mi o zaman konusacağız dedi😊😊
Ay çok sevindim canım beşinci güne de ulaşırlar eminim ben 🙏🙏

Merhaba kızlar bende rahim dinlendirmedeyim ama sinir oldum onlara 26 yumurta toplandı 11 i döllendi 3. Güne gelen bi tane tek dondurup gerisiyle 5. Güne devam etmişler ve devam etmemiş diğerleri

Merhaba kızlar bende rahim dinlendirmedeyim ama sinir oldum onlara 26 yumurta toplandı 11 i döllendi 3. Güne gelen bi tane tek dondurup gerisiyle 5. Güne devam etmişler ve devam etmemiş diğerleri
Nerde tedavi görüyorsun bu kadar kayıp normal değil gibime geliyor labaratuvar koşulları mı iyi değildi acaba.

Gerçekten insan sinir olmakta haklı genetik araştırma filan yaptırdınız mı?

Diyarbakır Bahçecide gittiğimde soracam niye daha çok dondurmamışlar diye
Döllenme çok önemli bende hep korkmuştum ya olmazsa diye ama 11 döllenmiş yumurtadan çok ilginç bu kadar kalması inşallah bulunur çaresi sağsağlim alırsın bebişini kucağına

Döllenme çok önemli bende hep korkmuştum ya olmazsa diye ama 11 döllenmiş yumurtadan çok ilginç bu kadar kalması inşallah bulunur çaresi sağsağlim alırsın bebişini kucağına
İnşallah tek umudum ilk denemede tutması yoksa gerçekten kötü olacak zaten gidince soracam niye sadece bi tane dondurdunuz diye

Bide acaba adet olunca 13. Gün gelin diyorlar ya o kontrolden tahmini kaç gün sonra transfer oluyor

Back