2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Canım dur evham yapma daha erken hafta. Bi de nereye gittin? Sen bence de bi yücel bey e git. Ya da spr bakalım bi me zaman geleyim diye
Ya kesenin boyutunu geçtim düzenli görünmüyor dedi Yücel bey gelme dedi bunları yorumlayabilmek için çok erken illa kanama olup düşmesi mi lazım yaben kendi kadın doğumcuma gittim git bi bakalım orada ne diyecekler dedi ama Yücel beye mesaj attım bu haftalarda biz ultrason yorumlamasısınız o yüzden üç hafta sonrasına gel dedik biz diyo adamcağız kibarca nasipte ne varsa o

Canım sen çok erken gitmişsin boşuna üzülüp stres yapma
İlk zamanlarda erken gidilmesinden dolayı çelişkiler çok oluyor

Yücel hoca çağırmadı mı yani durumu söylediğinde ? Bana testten 1 hafta sonra kese görünür 3 haftaya kalp atışı demişti. Bilemedimki cnm şimdi, acaba tekrar kan testi mi yapsan ya da ara randevu al Yücl beyden baksınlar bu hafta. Haftayı bekleyeceğine

Ya benim 12 biteli çok oldu ama insan yinede hep tedirgin oluyor. Ayakta kalmayayim, yorulmayayim nolur neolmaz .. sanırım doğuma kadarda böyle hep yarı tedirgin geçecek .
Canım seni tüp bebek grubundan hatırlıyorum, sen benden önce öğrenmiştin sanki. Şu an kaçıncı haftadasın?

Canım test gününden bu yana ne kadar zaman geçti? Benim test günümden 5 gün sonra tekrar tahlil istemişti doktorum. O tahlil sonucuna bakıp bir hafta sonraya randevu vermişti kese için. Yani nerden baksak arada iki hafta var. 7-8 gün çok erken kese için bence. Gönlünü ferah tut inşallah

Yücel bey gelme dedi kese göründü zaten ama üç hafta sonra gel dedi yani 5-6 kasıma denk geliyor şuan hiç birşey gebeliğin seyrini değiştirmez sabredip bekleyeceksin dedi
7 gün canım erken değil önceki gebeliğimde çok çok net görmüştük 7. Günde

Canım gebelikten gebeliğe değişebilir. Öncekiyle kıyaslama yapma bence. Bunda hcg değerin belki daha düşüktür. Belli bir değere gelince kese görülüyor ya.

Kızlar bnm dün geceden beri inanılmaz midem yanıyor erken degil mi bu belirti mi yani. Ne yapsam bilemedim boğazıma kadar yanıyor midemden

Aaa benim de 18 Temmuz'da olmuştu Senin 5.gün embriyosuydu galiba değil mi canım
Evet 5.gun :) pek aramız yok iki güncük. Benim bugünlerde kasiklarimda iğne batması gibi bir ağrı oluyor sende de var mı? Özellikle solda oluyor. Birde bebişi hissetmeye başladın mı?

4+4 cnm suan yani hesabıma göre öyle görünüyor.
Kişiden kişiye değişiyor belirti olayı. Benim 4+4 te adet olacakmisim gibi baya ağrım vardı mesela başka birşey yoktu. 7.haftada başladı mide bulantisi vs.

Evet 5.gun :) pek aramız yok iki güncük. Benim bugünlerde kasiklarimda iğne batması gibi bir ağrı oluyor sende de var mı? Özellikle solda oluyor. Birde bebişi hissetmeye başladın mı?
Yok canım ağrı sızı olmuyor. Sadece ani bir hareket yaparsam ya da karnımı tutmadan hapşırırsam karnımda anlık bir sızı oluyor. Hissetmeye başlamadım daha. Peki senin karnın büyüdü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…