• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Kişiden kişiye değişiyor belki de canım. Ben kokulara karşı inanılmaz hassasim buzdolabını açamıyorum yiyecek kokusu yüzüme vuracak korkusuyla. Yeni yıkanmış çamaşırlar deterjan kokuyor güzel güzel o bile midemi bulandırıyor ..
Benim önceki gebeliğimde 6. Haftada başlamıştı bulantım o zaman bi yumuşatıcı kullanıyordum mahvediyordu geçen gün bi tişört çıkardım aynı koku az daha afedersiniz kusacaktım hala o koku midemi bulandırıyor gebelikte bi kokudan aşırı tiksinme yaşanıyorsa o geçmiyor sanki

Strongmom_ Strongmom_ O ozlemygt pozitifleri buraya alıyoruz :) Strongmom_ Strongmom_ yakalamışto gerçi bizi burda da :)
Nisan diye açtım grubu ama adı değişiyorsa genişletelim. İlk defa açtığım için konu adı değişiyor mu bilmiyorum. Değişmiyorsa da sorun değil burada artık haftası çok da önemli değil, yazışabiliriz istediğimiz gibi.
E Elifellam cok Tatlısınnn cnm ya teşekkür ederim:) bizim 1-2 ay sonra sanırım rabbimin izniyle. 1 haftadır boğazım agrıor burun akıntısı hapşırık falan sizlerde olmuştunuz sanırım pozitif sonrası Nası geçirdiniz ? Bi de mide bulantım YOk benim

Kişiden kişiye değişiyor belki de canım. Ben kokulara karşı inanılmaz hassasim buzdolabını açamıyorum yiyecek kokusu yüzüme vuracak korkusuyla. Yeni yıkanmış çamaşırlar deterjan kokuyor güzel güzel o bile midemi bulandırıyor ..

Ayy koku durumu bende de var. Artan yemekleri saklama kabına koyunca kapağın kokusunun sindiğini hissediyorum. Önceden yoktu böyle bir şey. Bütün kapakların altına peçete koymaya başladım kokmasın diye :olamaz:

Maşallh cnm minik iyi gelişmiş keyfi yerinde desene:) pazartesi De haber ver K kanaryam senin de keseyi görme kontrolün vardı dimi, yaz sen de :) herşey sağlıklı ilerler inşallah
Canım evet gittik galiba biraz erken gitmişiz ya da bilmiyorum bi sorun var galiba :( kese çok küçük gözüktü etrafı düzenli değil dedi yine de umutsuz konuşmadı geçen seferde test günümden 8 gün sonra gitmiştim kese 1.23 cm çıkmıştı şu anda 0,69 mm çok moralim bozuldu resmen çöktüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorum:(

Canım evet gittik galiba biraz erken gitmişiz ya da bilmiyorum bi sorun var galiba :KK43: kese çok küçük gözüktü etrafı düzenli değil dedi yine de umutsuz konuşmadı geçen seferde test günümden 8 gün sonra gitmiştim kese 1.23 cm çıkmıştı şu anda 0,69 mm çok moralim bozuldu resmen çöktüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorum:KK43:
dur sakin ol, bak sen diyorsun erken gitmişsin diye. hele bir dur. yücel beye randevu alıp git. normalde ne zaman gidilirmiş kaç olması lazım biliyor musun. hemen evham yapma

dur sakin ol, bak sen diyorsun erken gitmişsin diye. hele bir dur. yücel beye randevu alıp git. normalde ne zaman gidilirmiş kaç olması lazım biliyor musun. hemen evham yapma
Yücel bey biz ilk haftalarda ultrason önermiyoruz dedi. Ama benim bugün gittiğimde aslında keseyi ve yolk sac kesesini görmem lazımdı ama yok. kese bile çok küçüktü

Canım evet gittik galiba biraz erken gitmişiz ya da bilmiyorum bi sorun var galiba :KK43: kese çok küçük gözüktü etrafı düzenli değil dedi yine de umutsuz konuşmadı geçen seferde test günümden 8 gün sonra gitmiştim kese 1.23 cm çıkmıştı şu anda 0,69 mm çok moralim bozuldu resmen çöktüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorum:KK43:
Canım sakin ol önce lütfen bence de bir yücel beye randevu al istersen hem daha erken gittiğini bak sende söylüyorsun. Her hamilelik bir degil diğerinde erken görünmüştür bunda biraz daha geç görünür belki dur bir bakalım hemen üzülme

Yücel bey biz ilk haftalarda ultrason önermiyoruz dedi. Ama benim bugün gittiğimde aslında keseyi ve yolk sac kesesini görmem lazımdı ama yok. kese bile çok küçüktü
yolk sac kesesi nedir? Bir de senin test günün benden 2 gün sonraydı, benim daha bugün 9. gün olurken senin nasıl 8 oluyor? sen erken yapmıştın testi, asıl test gününden say. bence erken daha, sakin ol . çağırdı mı tekrar?

yolk sac kesesi nedir? Bir de senin test günün benden 2 gün sonraydı, benim daha bugün 9. gün olurken senin nasıl 8 oluyor? sen erken yapmıştın testi, asıl test gününden say. bence erken daha, sakin ol . çağırdı mı tekrar?
Yolk sac bebekten önce görülen kese bebeğin varlığına delil oluyor erken ultrasonografide. 8. gün geçen seferki gebeliğimdeydi. Şu an 7. Gün o yüzden dedim öbürü çok daha netti. Haftaya Çarşamba çağırdı tekrar.

Canım sakin ol önce lütfen bence de bir yücel beye randevu al istersen hem daha erken gittiğini bak sende söylüyorsun. Her hamilelik bir degil diğerinde erken görünmüştür bunda biraz daha geç görünür belki dur bir bakalım hemen üzülme
Yücel bey gelmenize gerek yok dedi İnşâAllah dediğiniz gibi olur canım Rabbim büyük

Benim önceki gebeliğimde 6. Haftada başlamıştı bulantım o zaman bi yumuşatıcı kullanıyordum mahvediyordu geçen gün bi tişört çıkardım aynı koku az daha afedersiniz kusacaktım hala o koku midemi bulandırıyor gebelikte bi kokudan aşırı tiksinme yaşanıyorsa o geçmiyor sanki
İnşallah geçer sonra canım çünkü kırmızı etten tiksindim yiyemiyorum . Doğumdan sonra geçer umarim

Sağ ol kuzum. Fazla olmadı bulantım. İlk başlarda kafaya takıyordum neden olmuyor bi sorun mu var acaba diye. Sonra bıraktım. Her insanın bünyesi farklı oluyor ondandır dedim.
Canım bu arada spor yapabiliyor musun? Yüyürüş çok faydalıymış bizim için.
Evet her bünye çok farklı. Hatta aynı kişide hamilelik bile farklı oluyor.
Yürüyüş artık yapacağım 12 bitti çok şükür. Karpuz günleri sona eriyor artık :)

Hadi bakalım kuzum birbirimizi motive edelim :KK19:
Doğuma 100 kiloyla girmek istemiyorum :sopa:

E Elifellam cok Tatlısınnn cnm ya teşekkür ederim:) bizim 1-2 ay sonra sanırım rabbimin izniyle. 1 haftadır boğazım agrıor burun akıntısı hapşırık falan sizlerde olmuştunuz sanırım pozitif sonrası Nası geçirdiniz ? Bi de mide bulantım YOk benim
Ihlamur limon ve bol mandalina bi iki de kivi yedim 3-4 güne toparlanmıştım.
Geçmiş olsun

Ya benim 12 biteli çok oldu ama insan yinede hep tedirgin oluyor. Ayakta kalmayayim, yorulmayayim nolur neolmaz .. sanırım doğuma kadarda böyle hep yarı tedirgin geçecek .

Canım dur evham yapma daha erken hafta. Bi de nereye gittin? Sen bence de bi yücel bey e git. Ya da spr bakalım bi me zaman geleyim diye

Back