Bugün tam 12 hafta doldu canım çok şükür. Yarın ikiliye gideceğim. Pgt li embriyomuz olmasına rağmen heyecanlıyım, dualarınızı beklerim.Hoşbuldum canım :)
Bende nick olarak seni hatırlıyorum
Kaç artısın şuanda bebiş nasıl :)
Allah yar ve yardımcın olsun hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum dualarım seninleBugün tam 12 hafta doldu canım çok şükür. Yarın ikiliye gideceğim. Pgt li embriyomuz olmasına rağmen heyecanlıyım, dualarınızı beklerim.
Oy kuzum bende derdimi kime anlatıyorsam yaşadıklarını az çok tahmin edebiliyorum ama artık o günler geride kaldı riskli dönemleri atlattın çok şükür İnşâAllah bi daha aynı şeyleri yaşamayız. Hakkımızdan hayırlısı olsun canımBen de ilk haftalar daha çok gidiyordum wc ye hemen bi selpakla kontrol etmeler vs. Bir de crinone jelin geldiğini bile bile ıslaklık olunca hemen gidiyordum. Yine gidiyorum ama ilk haftalar kadar değil, sen de zamanla tüm endişelerin azalacak inşallah. Bir de gebelik kayıpları yaşadığımız için çok normal. Ben biri çok büyük olmak üzere 4 defa kayıp yaşadım o yüzden kendimi rahatlatmaya, sana da yazmaya çalışıyorum ama bir yanım tabii ki tedirgin. Allah hayırlar versin hepimize.
Güzel haberlerle geleceksinBugün tam 12 hafta doldu canım çok şükür. Yarın ikiliye gideceğim. Pgt li embriyomuz olmasına rağmen heyecanlıyım, dualarınızı beklerim.
Tam bir karpuzum gerçekten çünkü :)
Olsun canım kilo olan da az alıyor aslında. Kuzenim 90 ın üstünde iki kez gebelik geçirdi, 6-7 kg almıştı. Tabii çok kolay gebelikler değil ama Allah bir kolayını verir. Benim doktorum normalde daha önceki gebeliklerimde bak kilonu kontrol altında tutacağız çok alma veremezsin sonra falan diyordu, o gebeliklerim devam edemediği için amaaaan bakarız kilo işine boşver diyor Şimdi :)
Tabii boşvermemek lazım çok da stres kaynağı yapmamak lazım.
Benim instagramda bulduğum ama henüz başlamadığım ama aklıma yatan listeleri ekliyorUm. Aslında çok özel şeyler değil hepimizin bildiği sağlıklı beslenme menüleri.
Doktorunun dediği gibi karbonhidrat, şeker ve tuzdan uzak dursak bile büyük kar.
Benim de bugün tam 12 hafta doldu. Başladığımdan -1 im. Napalım sağlık olsun, almamak da kar.
Ben inanıyorum ama yapabiliriz. Bir de çok yemekten ziyade gerçekten hepimiz için sağlıksız şeylerden uzak durmak daha önemli. Ben aileme bildirdim, çıkarmalar bitince 1-2 hafta kaçamaklı festival haftası bir kaç şey var aklımda şu an yiyemediğim onları yiyip sonra disiplin altına alacağım inşallah kendimi. Diyetisyene mecbur kalmam inşallah bende sinir yapar o gebelik döneminde biliyorum.
Evet cinsiyet heyecanı da var tabii:)Allah yar ve yardımcın olsun hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum dualarım seninle
Cinsiyet tahminide yaparlar yarın muhtemelen
Aminnn binlerce kez. İnşallah bize de evlat kokusu almak nasip olur sağlıkla.Oy kuzum bende derdimi kime anlatıyorsam yaşadıklarını az çok tahmin edebiliyorum ama artık o günler geride kaldı riskli dönemleri atlattın çok şükür İnşâAllah bi daha aynı şeyleri yaşamayız. Hakkımızdan hayırlısı olsun canım
Canım benim normal zamanda da kilo vermek için yaptığım diyetler neredeyse böyle idi. Ekmeksiz diyet bana hiç gelmiyor mesela, ama ekmek çavdar ya da tam buğday olacak tabii. Beyaz un yok. Farkındaysan listede hiiiiç tatlı yok :) tatlı ihtiyacını kuru meyveden en fazla günde bir kaç kare bitter çikolatadan alıyorsun. Şekerli içecek, şekerli çay kahve yok. pirinç pilavı, makarna yok, börek çörek yok, kebap hamburger yok :)Tatlım çok güzel görünüyor diyet listesi :) Ekmek var, pilav var :) acaba zayıf hamileler için mi?
Bu arada bi tane hamile pantolonu aldım çok şükür
Canım benim normal zamanda da kilo vermek için yaptığım diyetler neredeyse böyle idi. Ekmeksiz diyet bana hiç gelmiyor mesela, ama ekmek çavdar ya da tam buğday olacak tabii. Beyaz un yok. Farkındaysan listede hiiiiç tatlı yok :) tatlı ihtiyacını kuru meyveden en fazla günde bir kaç kare bitter çikolatadan alıyorsun. Şekerli içecek, şekerli çay kahve yok. pirinç pilavı, makarna yok, börek çörek yok, kebap hamburger yok :)
o kısım kilo işini hallediyor işte :)
Pantolonu nerden aldın bu arada? Duruyor mu göbeğinde bari?
amin kuzum amin. Yarın büyük günAminnn binlerce kez. İnşallah bize de evlat kokusu almak nasip olur sağlıkla.
Evet canım çok rahat yapılabilir bir liste. Ama çok kendini kasma aç bırakma. Gebelikte tansiyon düşüklüğü çok daha kolay oluyor. Aslında gereksiz, faydasız şeyler paketli işlenmiş gıdalar yememek bile büyük fark yaratıyor, her zaman bunlardan kaçınmak lazım. İnanılmaz katkılı hepsi.Kuzum güzel görünüyor liste. Ben de uygulamaya çalışıcam inşallah. Uno'nun siyez buğdaylı ekmeği satılıyormuş. O da yenilebilir diye düşünüyorum.
Pantolonu lcw dan aldım canım. Çok rahat ama dikkat et boru paça olmasın. Genelde boru paça satılıyor onlar hiç rahat değil. Çünkü insanın bacakları da kalınlaşıyor.
Göbeği kavrayacak olan kısmı göğüs altına kadar çekiyorum. Böylelikle mide kısmını da korse gibi tutuyor. Sevdim ben
Evet canım çok rahat yapılabilir bir liste. Ama çok kendini kasma aç bırakma. Gebelikte tansiyon düşüklüğü çok daha kolay oluyor. Aslında gereksiz, faydasız şeyler paketli işlenmiş gıdalar yememek bile büyük fark yaratıyor, her zaman bunlardan kaçınmak lazım. İnanılmaz katkılı hepsi.
Pantolonunuzu güle güle kullanın minnoşla. Ben de internetten baktım bi iki yere ama henüz bulamadım, avm ye gidemiyorum şu an bulantıdan hep evdeyim.
Her anı ayrı heyecanla yaşıyoruz şükür bugünlerimizeEvet cinsiyet heyecanı da var tabii:)
Önce hayırlısı..
sağolasın
Bulantın yoksa maşallah, tadını çıkar.Kıyamam kuzum, çok şükür benim bulantım olmuyor. Sadece okuldan eve gelince yoğun bi halsizlik oluyor, bazen yemek falan yapamıyorum.
Miniklerimiz sağlıklı olsun da biz katlanırız
Sağ olasın kuzum inşallah sen de bulursun gönlüne göre hamile cicileri
Üst için herhangi bir şey almadım. Elbiselerim tuniklerim zaten oluyor, karnım büyüse de olurlar
Amin bence de. Bugünleri görmek için çok bekledik bin şükür. Hayırlısı ile devamını görmek nasip olsun hepimize.Her anı ayrı heyecanla yaşıyoruz şükür bugünlerimize
Amin canım inşallah inşallahAmin bence de. Bugünleri görmek için çok bekledik bin şükür. Hayırlısı ile devamını görmek nasip olsun hepimize.
Sağ ol kuzum. Fazla olmadı bulantım. İlk başlarda kafaya takıyordum neden olmuyor bi sorun mu var acaba diye. Sonra bıraktım. Her insanın bünyesi farklı oluyor ondandır dedim.Bulantın yoksa maşallah, tadını çıkar.
Ama olsun şikayetçi hiç değilim. Sonu güzel hayırlı olsun da inşallah başka şey istemem. Bugünümüze binlerce kez şükür.
Bulantı 3 aydan sonra geçer derlerdi ben 4. Ayda afedersiniz kusmaya başladımsabahları bir kötü oluyorum yatak odasından çıkıp lavaboya gitmek istemiyorum çünkü tekrar odaya gittiğimde midem bulanıyor. Garip seyler
Kişiden kişiye değişiyor belki de canım. Ben kokulara karşı inanılmaz hassasim buzdolabını açamıyorum yiyecek kokusu yüzüme vuracak korkusuyla. Yeni yıkanmış çamaşırlar deterjan kokuyor güzel güzel o bile midemi bulandırıyor ..Ayy canım sahi mi?Ben de 4.ayı yeni tamamladım. Her an olabilir o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?