Benimde dün ve önceki gün aynı şekilde kasık agrılarım vardı. adet olacakmışım gibi.bugün yok çok şükürKişiden kişiye değişiyor belirti olayı. Benim 4+4 te adet olacakmisim gibi baya ağrım vardı mesela başka birşey yoktu. 7.haftada başladı mide bulantisi vs.
Karnım çıkmadı :) dışardan baksan hamile demezsin. Hatta bu yüzden bebeğin kilosu iyi mi diye soranlar oldu çok canım sıkıldı. Neyse ki Perşembe günü kontrolum var gitsem de içim rahatlasaYok canım ağrı sızı olmuyor. Sadece ani bir hareket yaparsam ya da karnımı tutmadan hapşırırsam karnımda anlık bir sızı oluyor. Hissetmeye başlamadım daha. Peki senin karnın büyüdü mü?
Canım gayet iyi çıkmış. Belirti yaşaman normal. Fazla da evham yapma. İlk zamanlar insan çok stres yapıyor her şeyi düşünüyor ama tevekkül etmek gerekGeçen hafta çarşamba günü 460 çıktı 2. test değerim cnm.
Canım daha ne kilosu olacakmış minnacıklar yaaKarnım çıkmadı :) dışardan baksan hamile demezsin. Hatta bu yüzden bebeğin kilosu iyi mi diye soranlar oldu çok canım sıkıldı. Neyse ki Perşembe günü kontrolum var gitsem de içim rahatlasa
Teşekkür ederim çok cnm Zor ulaşınca birşeylere hep tedirgin oluyoruz ne yazıkki rabbim sevincimizin devamlılığını sürdürsün. Rabbime emanetler suan hiçbişey bilmiyoruz.Canım gayet iyi çıkmış. Belirti yaşaman normal. Fazla da evham yapma. İlk zamanlar insan çok stres yapıyor her şeyi düşünüyor ama tevekkül etmek gerek
Yani daha çok küçük :) aslında pantolonlarim da olmuyor bir kalınlaşma var yani . Benimde alışveriş yapmam lazım hatta. Senin cinsiyet belli oldu mu ? Bana erkek dedi doktor geçen sefer bu defa kesinleşecekCanım daha ne kilosu olacakmış minnacıklar yaa
Milleti de anlamıyorum ağzı olan konuşuyor
Benim karnım da büyümedi, dün gittim havaya gireyim diye hamile pantolonu aldım sonuç: Bugün düşe düşe giydim
4 gün önce 719 çıkmıştı ona göre kabaca hesaplayıp doktor kendisi gel dedi hiç bişey anlamadım güzel düşünelim güzel olsun İnşâAllahCanım gebelikten gebeliğe değişebilir. Öncekiyle kıyaslama yapma bence. Bunda hcg değerin belki daha düşüktür. Belli bir değere gelince kese görülüyor ya.
Teşekkür ederim çok cnm Zor ulaşınca birşeylere hep tedirgin oluyoruz ne yazıkki rabbim sevincimizin devamlılığını sürdürsün. Rabbime emanetler suan hiçbişey bilmiyoruz.
Yani daha çok küçük :) aslında pantolonlarim da olmuyor bir kalınlaşma var yani . Benimde alışveriş yapmam lazım hatta. Senin cinsiyet belli oldu mu ? Bana erkek dedi doktor geçen sefer bu defa kesinleşecek
Canım sana şöyle söyleyeyim doktor benden tekrar tahlil istediğinde sonucum 1386 çıkmıştı. Buna rağmen bir hafta sonraya çağırdı. Hatta ben tedirgin olup durmuştum niye bu kadar bekletiyor diye. Ama bir bildiği varmış. Daha önce görünmez diye o zaman çağırdı demek ki. Bak sen 719 diyorsun, 4 günde ne kadar artabilir ki.4 gün önce 719 çıkmıştı ona göre kabaca hesaplayıp doktor kendisi gel dedi hiç bişey anlamadım güzel düşünelim güzel olsun İnşâAllah
Yaa belki kızdır :) erkek erken gösteriyor bizimki baya bacaklarını savuruyordu hareketliydi. Birer ay arayla muayeneye çağırıyor Perşembe gidicem son günler geçmiyor herşey yolunda mı diye tedirgin oluyorumYok canım yaa belli değil daha. En son 13.haftada gitmiştik, cinsiyet partisi yapmak istiyoruz, onun için kardeşim de gelmişti bizimle. Doktora "Cinsiyetini görürseniz bize söylemeyin, kardeşime söyleyin bize sürpriz olacak" dedim. O da ben bile zaten göremiyorum ki dedi :))
bizim ilk tedadvimiz 2. denemede oldu cnm 6 yılllık evliyiz fakat 2 yıl normal yollarda olsun istedik olmadı.Amin canım bilmez miyim, biz de zor yollardan geçtik. Hala da tedirginim. Her ultrasona gidişimde acaba sağlıklı mı iyi mi diye bi ekrana bi doktorun yüzüne bakıyorum. Bunu bir tek yaşayan bilir. Sizin kaçıncı denemede oldu canım, kaç yaşındasın?
Yarın bi daha kan versem mi acaba birde düşüşe geçtiyse aklımda bi sürü senaryo varCanım sana şöyle söyleyeyim doktor benden tekrar tahlil istediğinde sonucum 1386 çıkmıştı. Buna rağmen bir hafta sonraya çağırdı. Hatta ben tedirgin olup durmuştum niye bu kadar bekletiyor diye. Ama bir bildiği varmış. Daha önce görünmez diye o zaman çağırdı demek ki. Bak sen 719 diyorsun, 4 günde ne kadar artabilir ki.
Yaa belki kızdır :) erkek erken gösteriyor bizimki baya bacaklarını savuruyordu hareketliydi. Birer ay arayla muayeneye çağırıyor Perşembe gidicem son günler geçmiyor herşey yolunda mı diye tedirgin oluyorum
Anladım canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbizim ilk tedadvimiz 2. denemede oldu cnm 6 yılllık evliyiz fakat 2 yıl normal yollarda olsun istedik olmadı.
Yarın bi daha kan versem mi acaba birde düşüşe geçtiyse aklımda bi sürü senaryo varbenim doktorum da doçent senelerdir gidiyorum ameliyatlarımı falan yaptı fazlasıyla güven veren birisi o yüzden gittim. Geçen sefer bebeğimi kaybettiğimde iki hafta olmuş kalbi duralı ama beni 3 hafta sonra çağırmıştı bi 7. Haftada gittim birde 10+5 te gitmiştim bebek 8+5 te kalmış bu sefer her hafta görcem seni dedi İnşâAllah nasip olur
Amin canım çok sağol artık gücüm tükenmiş durumdaAy inşallah canım ya, doktoruna güven. Bir de bol bol dua et. Rabb'im kaldıramayacağımız yük vermesin inşallah.
Amin cnm hepimizinkini inş. PKo var cnm bende ondan dolayı olmadıAnladım canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahsorun neydi peki
Stres yapma canım iyidir Allah'ın izniyle inşallah. Olmazsa devlete git istersen farklı bir doktor görsün dersen. Ama gönlünü ferah tut.Ya kesenin boyutunu geçtim düzenli görünmüyor dedi Yücel bey gelme dedi bunları yorumlayabilmek için çok erken illa kanama olup düşmesi mi lazım yaben kendi kadın doğumcuma gittim git bi bakalım orada ne diyecekler dedi ama Yücel beye mesaj attım bu haftalarda biz ultrason yorumlamasısınız o yüzden üç hafta sonrasına gel dedik biz diyo adamcağız kibarca nasipte ne varsa o
Canım ben 9. Test gününden 12 gün sonra yani 5+de gitmiştim yücel beye illa kese göreceğim diye, beni de 3 hafta sonra çağırmıştı halbuki. kese vardı ama yolk vs yeni yeni yeni oluşacak gibi demişti. Acele etme. Geçenki gebeliğinle birebir synı olacak diye şart yok. Değişken olabilir, geriden geliyor olabilir. Allah hayırlar nasip etsin canım, azcık kendini rahatlatmaya çalış.Yücel bey gelme dedi kese göründü zaten ama üç hafta sonra gel dedi yani 5-6 kasıma denk geliyor şuan hiç birşey gebeliğin seyrini değiştirmez sabredip bekleyeceksin dedi
7 gün canım erken değil önceki gebeliğimde çok çok net görmüştük 7. Günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?