- 15 Eylül 2012
- 8.349
- 6.823
- 398
Stres yapma canım iyidir Allah'ın izniyle inşallah. Olmazsa devlete git istersen farklı bir doktor görsün dersen. Ama gönlünü ferah tut.
Cuma günü için bi tavsiye üzerine devlette bi doktora randevu almıştım olmadı giderim o randevuya canım.Canım ben 9. Test gününden 12 gün sonra yani 5+de gitmiştim yücel beye illa kese göreceğim diye, beni de 3 hafta sonra çağırmıştı halbuki. kese vardı ama yolk vs yeni yeni yeni oluşacak gibi demişti. Acele etme. Geçenki gebeliğinle birebir synı olacak diye şart yok. Değişken olabilir, geriden geliyor olabilir. Allah hayırlar nasip etsin canım, azcık kendini rahatlatmaya çalış.
Bence biraz rahatl canım anlayabiliyorum suan seni ama daha çok erken olduğu için görünmemiş olabilir rabbime bırak bolca dua et dualarımdasın sen be hepimiz bende cumartesiye randevu aldım hayırlısı bakalımCuma günü için bi tavsiye üzerine devlette bi doktora randevu almıştım olmadı giderim o randevuya canım.
Artık Yücel hocanın dediği gibi gebeliğin seyrini değiştirecek bişey yok Rabbim can verdiyse o mucizeye hiç bişey önüne geçemez
Ah kuzum öyle zor yollardan geçtim ki hepimiz geçiyoruz o yüzden çok korkuyorum ama korkunun hiç bi şeye faydası yok cuma günü bi daha gideyim bakalım hepimize sağlıkla nasip etsin RabbimBence biraz rahatl canım anlayabiliyorum suan seni ama daha çok erken olduğu için görünmemiş olabilir rabbime bırak bolca dua et dualarımdasın sen be hepimiz bende cumartesiye randevu aldım hayırlısı bakalım
İnşallah güzel şeyler nasip olur hepimize.Yarın bi daha kan versem mi acaba birde düşüşe geçtiyse aklımda bi sürü senaryo varbenim doktorum da doçent senelerdir gidiyorum ameliyatlarımı falan yaptı fazlasıyla güven veren birisi o yüzden gittim. Geçen sefer bebeğimi kaybettiğimde iki hafta olmuş kalbi duralı ama beni 3 hafta sonra çağırmıştı bi 7. Haftada gittim birde 10+5 te gitmiştim bebek 8+5 te kalmış bu sefer her hafta görcem seni dedi İnşâAllah nasip olur
Amin canım İnşâAllahİnşallah güzel şeyler nasip olur hepimize.
Doktoruna güveniyorsan dorun yok canım sabret o zaman. Biliyorum 1 hafta bizim için beklemedi zor ama nelerr sabır rıza gösterdik. Allahım hayırlı yazılar yazsın bize inşallah
Strongmom_ Minnoskafa
Ben gittim görüntüde vs hiç bir sıkıntı yok bin şükür. Ama bir yanlış anlama bişey oldu önce cvs yapalım hatta şimdi yapabiliriz dedi, sonra ben dedim pgt li olmasına rağmen cvs mi öneriyorsunuz dedim, o an dank mı etti pgt'li olduğunu unuttu da , yoksa çevirdi mi he pgt'li ise çok gerek yok, normal doktora gidin 22. Haftada detaylıya gelin dedi. ay bilmiyorum bi can sıkıntısı bıraktı bize çıktık. Yarın yine arasam mı içim rahat etmedi. Eşim de sinirlendi dikkatsizliğine vs. Ne bileyim onlar için çok sıradan şeyler ama yani 4 gebelik kaybı yaşamışım, pgt ile zorla embriyo bulınmuş, Allahım pozitifi vermiş tabii ki çok tedirginiz böyle yarım yamalak işler bir sürü de muayene parası veriyoruz. Yarım saat sürdü, parayı verdik can sıkıntımızla eve döndük
Ya evet öyle ama içimiz rahatlasın diye gittik şimdi can sıkıntısıyla oturuyoruz vallaCanım sen sağ salim gördün mü ultrasonda, kalp atışını duydun mu, tamamdır. Gerisini düşünme, Rabbim büyüktür, buralara kadar gelmişsin, inşallah bundan sonrası da aydınlık olacak Rabbim'in izniyle
Kuzum hiç gerek yok cvs ye falan. Ne derler sakınılan göze çöp batar. Bu kadar garantici olmak iyi bir şey değil. Hem bu operasyonun riskleri de varmış. Ne gerek var rahat rahat büyüyen bebeğin rahatını bozmaya. Bebeğin Allah ın izniyle gayet sağlıklıdır. Bu arada ikili test yaptırmamış mıydın?Ya evet öyle ama içimiz rahatlasın diye gittik şimdi can sıkıntısıyla oturuyoruz valla
Bu doktorları anlamak çok zor...
Unutmuştur kuzum o anda dediklerinden öyle anladım ben çok şükür bin şükür bi sıkıntı yokmuş olunca tak tak söyleyen biri olduğunu söylemiştin daha önce Rabbim hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin sana da bebeğine de eşinedeStrongmom_ Minnoskafa
Ben gittim görüntüde vs hiç bir sıkıntı yok bin şükür. Ama bir yanlış anlama bişey oldu önce cvs yapalım hatta şimdi yapabiliriz dedi, sonra ben dedim pgt li olmasına rağmen cvs mi öneriyorsunuz dedim, o an dank mı etti pgt'li olduğunu unuttu da , yoksa çevirdi mi he pgt'li ise çok gerek yok, normal doktora gidin 22. Haftada detaylıya gelin dedi. ay bilmiyorum bi can sıkıntısı bıraktı bize çıktık. Yarın yine arasam mı içim rahat etmedi. Eşim de sinirlendi dikkatsizliğine vs. Ne bileyim onlar için çok sıradan şeyler ama yani 4 gebelik kaybı yaşamışım, pgt ile zorla embriyo bulınmuş, Allahım pozitifi vermiş tabii ki çok tedirginiz böyle yarım yamalak işler bir sürü de muayene parası veriyoruz. Yarım saat sürdü, parayı verdik can sıkıntımızla eve döndük
Canım bugün ikili üçin gittik aslında. Ultrasonla ayrıntılı baktı. Kan ben istedim de verdim, pgt'li olunca kan istemiyor aslında.Kuzum hiç gerek yok cvs ye falan. Ne derler sakınılan göze çöp batar. Bu kadar garantici olmak iyi bir şey değil. Hem bu operasyonun riskleri de varmış. Ne gerek var rahat rahat büyüyen bebeğin rahatını bozmaya. Bebeğin Allah ın izniyle gayet sağlıklıdır. Bu arada ikili test yaptırmamış mıydın?
Off inşallah öyledir canım ya. Biraz daha dikkatli olsaydı keşke. Canımızı sıktı.Unutmuştur kuzum o anda dediklerinden öyle anladım ben çok şükür bin şükür bi sıkıntı yokmuş olunca tak tak söyleyen biri olduğunu söylemiştin daha önce Rabbim hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin sana da bebeğine de eşinede
Bişey yoktur Allah'ın izniyle canım bu kadarını gördük çok şükür devamı Rabbime kalmış bişey artıkOff inşallah öyledir canım ya. Biraz daha dikkatli olsaydı keşke. Canımızı sıktı.
Olacak canım herşey güzel olacak inan herkesin sıkıntısı farklı canım bende eşimi üzgün görmeye dayanamıyorum hep yanımda oldu sağolsun Rabbim onları başımızdan eksik etmesin. Şimdi bi de hep sorarlar ya problem sen de mi eşinde mi o soru çok ağır işte çok şükür anlayışlı eşlerimiz var Rabbim evlatlarımızla babalık duygusunu tattırsın İnşâAllahCanım bugün ikili üçin gittik aslında. Ultrasonla ayrıntılı baktı. Kan ben istedim de verdim, pgt'li olunca kan istemiyor aslında.
Ya garanticilik değil de çok kayıp yaşadım, çok üzüntü çektim o yüzden havadan nem kapıyor olabilirim. Kocaman 26 haftalık gebelikte bebeğimi kaybettim hala rüyalarıma giriyor..
neyse bilmiyorum biraz düşüneceğiz, eşim normalde daha sakindir bu akşam o asıl çok tedirgin beni de tedirgin etti. Ona da üzüldüm şimdi. Allahım O'na sağlıklı bir evlat doğurabilmemi nasip etsin inşallah. Kendimden çok onun için istiyorum gerçekten. Çocukları çok seviyor.
Allahım bizlere hepimize sağlık hayırla anne baba duygusu nimetini tattırsın inşallah
Canım bugün ikili üçin gittik aslında. Ultrasonla ayrıntılı baktı. Kan ben istedim de verdim, pgt'li olunca kan istemiyor aslında.
Ya garanticilik değil de çok kayıp yaşadım, çok üzüntü çektim o yüzden havadan nem kapıyor olabilirim. Kocaman 26 haftalık gebelikte bebeğimi kaybettim hala rüyalarıma giriyor..
neyse bilmiyorum biraz düşüneceğiz, eşim normalde daha sakindir bu akşam o asıl çok tedirgin beni de tedirgin etti. Ona da üzüldüm şimdi. Allahım O'na sağlıklı bir evlat doğurabilmemi nasip etsin inşallah. Kendimden çok onun için istiyorum gerçekten. Çocukları çok seviyor.
Allahım bizlere hepimize sağlık hayırla anne baba duygusu nimetini tattırsın inşallah
Evet canım bizde mesela bende translokasyon var. Eşimden kaynaklı hiç birşey yok ama bi an hissettirmedi Allah razı olsun ondan.Olacak canım herşey güzel olacak inan herkesin sıkıntısı farklı canım bende eşimi üzgün görmeye dayanamıyorum hep yanımda oldu sağolsun Rabbim onları başımızdan eksik etmesin. Şimdi bi de hep sorarlar ya problem sen de mi eşinde mi o soru çok ağır işte çok şükür anlayışlı eşlerimiz var Rabbim evlatlarımızla babalık duygusunu tattırsın İnşâAllah
Canım bende genetik olarak kromozom dizilişimde translokasyon var. O nedenle bebişlerde genetik açıdan sıkıntı çıkma ihtimali çok yüksek oluyor ve doğal gebeliklerde hep çıktı. Down vb gibi Net bir sendrom değiller. ileri derece anomali oluyor.devam edemiyor gebelik. O nedenle genetik tarama olması için tüp bebek tedavisi olduk.Gelmiş geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. Kayıp deyince ilk haftalarda olmuştur diye düşünmüştüm. Sebebi neymiş peki, 26.haftada bir şey mi yaşamıştın canım?
Aklımıza kötü bir şey getirmeyelim inşallah. Pgt li ise zaten seçilmiş demektir. Allah'ın izniyle bir şeycik olmaz. Kan sonuçların da temiz çıkar inşallah
Canım bende genetik olarak kromozom dizilişimde translokasyon var. O nedenle bebişlerde genetik açıdan sıkıntı çıkma ihtimali çok yüksek oluyor ve doğal gebeliklerde hep çıktı. Down vb gibi Net bir sendrom değiller. ileri derece anomali oluyor.devam edemiyor gebelik. O nedenle genetik tarama olması için tüp bebek tedavisi olduk.
Bakalım başka perinatoloğa zaten gidecektim onlar ne yorum yapar bakacağız.
Bu kadar tedirgin olmayı hiç sevmiyorum ama ne yapayım o yavruların vücudumdan ayrılma anlarını 26 haftalık ve 13 haftalık kayıplarımda net hissettim, hep onlar aklımda. Sanırım hiç o hissi unutamayacağım.. diğer 7-8 haftalık 2 tane kürtajımda bu kadar etkilenmedim tabii operasyonla alındığı için galiba. Neyse Hakkımızda hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?