• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Kişiden kişiye değişiyor belirti olayı. Benim 4+4 te adet olacakmisim gibi baya ağrım vardı mesela başka birşey yoktu. 7.haftada başladı mide bulantisi vs.
Benimde dün ve önceki gün aynı şekilde kasık agrılarım vardı. adet olacakmışım gibi.bugün yok çok şükür

Yok canım ağrı sızı olmuyor. Sadece ani bir hareket yaparsam ya da karnımı tutmadan hapşırırsam karnımda anlık bir sızı oluyor. Hissetmeye başlamadım daha. Peki senin karnın büyüdü mü? :anneadayı:
Karnım çıkmadı :) dışardan baksan hamile demezsin. Hatta bu yüzden bebeğin kilosu iyi mi diye soranlar oldu çok canım sıkıldı. Neyse ki Perşembe günü kontrolum var gitsem de içim rahatlasa

Karnım çıkmadı :) dışardan baksan hamile demezsin. Hatta bu yüzden bebeğin kilosu iyi mi diye soranlar oldu çok canım sıkıldı. Neyse ki Perşembe günü kontrolum var gitsem de içim rahatlasa
Canım daha ne kilosu olacakmış minnacıklar yaa :-)
Milleti de anlamıyorum ağzı olan konuşuyor :KK72:
Benim karnım da büyümedi, dün gittim havaya gireyim diye hamile pantolonu aldım sonuç: Bugün düşe düşe giydim :KK70:

Canım gayet iyi çıkmış. Belirti yaşaman normal. Fazla da evham yapma. İlk zamanlar insan çok stres yapıyor her şeyi düşünüyor ama tevekkül etmek gerek :KK200:
Teşekkür ederim çok cnm Zor ulaşınca birşeylere hep tedirgin oluyoruz ne yazıkki rabbim sevincimizin devamlılığını sürdürsün. Rabbime emanetler suan hiçbişey bilmiyoruz.

Canım daha ne kilosu olacakmış minnacıklar yaa :-)
Milleti de anlamıyorum ağzı olan konuşuyor :KK72:
Benim karnım da büyümedi, dün gittim havaya gireyim diye hamile pantolonu aldım sonuç: Bugün düşe düşe giydim :KK70:
Yani daha çok küçük :) aslında pantolonlarim da olmuyor bir kalınlaşma var yani . Benimde alışveriş yapmam lazım hatta. Senin cinsiyet belli oldu mu ? Bana erkek dedi doktor geçen sefer bu defa kesinleşecek

Canım gebelikten gebeliğe değişebilir. Öncekiyle kıyaslama yapma bence. Bunda hcg değerin belki daha düşüktür. Belli bir değere gelince kese görülüyor ya.
4 gün önce 719 çıkmıştı ona göre kabaca hesaplayıp doktor kendisi gel dedi hiç bişey anlamadım güzel düşünelim güzel olsun İnşâAllah

Teşekkür ederim çok cnm Zor ulaşınca birşeylere hep tedirgin oluyoruz ne yazıkki rabbim sevincimizin devamlılığını sürdürsün. Rabbime emanetler suan hiçbişey bilmiyoruz.

Amin canım bilmez miyim, biz de zor yollardan geçtik. Hala da tedirginim. Her ultrasona gidişimde acaba sağlıklı mı iyi mi diye bi ekrana bi doktorun yüzüne bakıyorum. Bunu bir tek yaşayan bilir. Sizin kaçıncı denemede oldu canım, kaç yaşındasın?

Yani daha çok küçük :) aslında pantolonlarim da olmuyor bir kalınlaşma var yani . Benimde alışveriş yapmam lazım hatta. Senin cinsiyet belli oldu mu ? Bana erkek dedi doktor geçen sefer bu defa kesinleşecek

Yok canım yaa belli değil daha. En son 13.haftada gitmiştik, cinsiyet partisi yapmak istiyoruz, onun için kardeşim de gelmişti bizimle. Doktora "Cinsiyetini görürseniz bize söylemeyin, kardeşime söyleyin bize sürpriz olacak" dedim. O da ben bile zaten göremiyorum ki dedi :))

4 gün önce 719 çıkmıştı ona göre kabaca hesaplayıp doktor kendisi gel dedi hiç bişey anlamadım güzel düşünelim güzel olsun İnşâAllah
Canım sana şöyle söyleyeyim doktor benden tekrar tahlil istediğinde sonucum 1386 çıkmıştı. Buna rağmen bir hafta sonraya çağırdı. Hatta ben tedirgin olup durmuştum niye bu kadar bekletiyor diye. Ama bir bildiği varmış. Daha önce görünmez diye o zaman çağırdı demek ki. Bak sen 719 diyorsun, 4 günde ne kadar artabilir ki.

Yok canım yaa belli değil daha. En son 13.haftada gitmiştik, cinsiyet partisi yapmak istiyoruz, onun için kardeşim de gelmişti bizimle. Doktora "Cinsiyetini görürseniz bize söylemeyin, kardeşime söyleyin bize sürpriz olacak" dedim. O da ben bile zaten göremiyorum ki dedi :))
Yaa belki kızdır :) erkek erken gösteriyor bizimki baya bacaklarını savuruyordu hareketliydi. Birer ay arayla muayeneye çağırıyor Perşembe gidicem son günler geçmiyor herşey yolunda mı diye tedirgin oluyorum

Amin canım bilmez miyim, biz de zor yollardan geçtik. Hala da tedirginim. Her ultrasona gidişimde acaba sağlıklı mı iyi mi diye bi ekrana bi doktorun yüzüne bakıyorum. Bunu bir tek yaşayan bilir. Sizin kaçıncı denemede oldu canım, kaç yaşındasın?
bizim ilk tedadvimiz 2. denemede oldu cnm 6 yılllık evliyiz fakat 2 yıl normal yollarda olsun istedik olmadı.

Canım sana şöyle söyleyeyim doktor benden tekrar tahlil istediğinde sonucum 1386 çıkmıştı. Buna rağmen bir hafta sonraya çağırdı. Hatta ben tedirgin olup durmuştum niye bu kadar bekletiyor diye. Ama bir bildiği varmış. Daha önce görünmez diye o zaman çağırdı demek ki. Bak sen 719 diyorsun, 4 günde ne kadar artabilir ki.
Yarın bi daha kan versem mi acaba birde düşüşe geçtiyse aklımda bi sürü senaryo var :bicak: benim doktorum da doçent senelerdir gidiyorum ameliyatlarımı falan yaptı fazlasıyla güven veren birisi o yüzden gittim. Geçen sefer bebeğimi kaybettiğimde iki hafta olmuş kalbi duralı ama beni 3 hafta sonra çağırmıştı bi 7. Haftada gittim birde 10+5 te gitmiştim bebek 8+5 te kalmış bu sefer her hafta görcem seni dedi İnşâAllah nasip olur

Yaa belki kızdır :) erkek erken gösteriyor bizimki baya bacaklarını savuruyordu hareketliydi. Birer ay arayla muayeneye çağırıyor Perşembe gidicem son günler geçmiyor herşey yolunda mı diye tedirgin oluyorum

Bilmez miyim, insan bi görsem rahatlarım diyor ama o rahatlama birkaç saat sürüyor :)) Eşim benle dalga geçiyordu "Gör bak kontrole gidicez sen ekranda göreceksin, ertesi gün gene başlıycaksın iyi midir demeye" diye :)) Ben de sürekli eşime soruyorum iyidir de mi, diye ne yapayım o iyidir iyidir diyor sanki nerden bilecekse adam :))
Canım ya senin az kalmış, inşallah güzel haberlerle gelirsin, bana da umut olursun :KK200:

Yarın bi daha kan versem mi acaba birde düşüşe geçtiyse aklımda bi sürü senaryo var :bicak: benim doktorum da doçent senelerdir gidiyorum ameliyatlarımı falan yaptı fazlasıyla güven veren birisi o yüzden gittim. Geçen sefer bebeğimi kaybettiğimde iki hafta olmuş kalbi duralı ama beni 3 hafta sonra çağırmıştı bi 7. Haftada gittim birde 10+5 te gitmiştim bebek 8+5 te kalmış bu sefer her hafta görcem seni dedi İnşâAllah nasip olur

Ay inşallah canım ya, doktoruna güven. Bir de bol bol dua et. Rabb'im kaldıramayacağımız yük vermesin inşallah.

Ya kesenin boyutunu geçtim düzenli görünmüyor dedi Yücel bey gelme dedi bunları yorumlayabilmek için çok erken illa kanama olup düşmesi mi lazım ya:cry:ben kendi kadın doğumcuma gittim git bi bakalım orada ne diyecekler dedi ama Yücel beye mesaj attım bu haftalarda biz ultrason yorumlamasısınız o yüzden üç hafta sonrasına gel dedik biz diyo adamcağız kibarca nasipte ne varsa o
Stres yapma canım iyidir Allah'ın izniyle inşallah. Olmazsa devlete git istersen farklı bir doktor görsün dersen. Ama gönlünü ferah tut.

Yücel bey gelme dedi kese göründü zaten ama üç hafta sonra gel dedi yani 5-6 kasıma denk geliyor şuan hiç birşey gebeliğin seyrini değiştirmez sabredip bekleyeceksin dedi
7 gün canım erken değil önceki gebeliğimde çok çok net görmüştük 7. Günde
Canım ben 9. Test gününden 12 gün sonra yani 5+de gitmiştim yücel beye illa kese göreceğim diye, beni de 3 hafta sonra çağırmıştı halbuki. kese vardı ama yolk vs yeni yeni yeni oluşacak gibi demişti. Acele etme. Geçenki gebeliğinle birebir synı olacak diye şart yok. Değişken olabilir, geriden geliyor olabilir. Allah hayırlar nasip etsin canım, azcık kendini rahatlatmaya çalış.

Back