- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
6+4te bende duyamadım hatta bebeğide tam göremedik yeni oluşuyor dedi doktor. 8. Haftada duyanlarda varmış strese gerek yok bence :)) Yarın 7+6 olcam bakalım duyabilecek miyim bende heyecanlıyım7+1 kalp atışını duyamadıkerken mi acaba
En merak edilen zamanlarda bekliyoruz demi yaaaoff zaman bi türlü geçmiyor yaa ilk aylarda arası uzun oluyor doktor kontrollerinineylülün son haftası randevu alacam gelirse eğer
Duyarsınız inşallah kizimda 7+3 te duymuştuk şimdi yola çıkmadan doktora gideyim dedim yoksa bende cuma gidecektim6+4te bende duyamadım hatta bebeğide tam göremedik yeni oluşuyor dedi doktor. 8. Haftada duyanlarda varmış strese gerek yok bence :)) Yarın 7+6 olcam bakalım duyabilecek miyim bende heyecanlıyım
Biz de 7. Haftaya girdik bugün kalp atışı için gideceğiz, erken mi acaba7+1 kalp atışını duyamadıkerken mi acaba
Ben kendimi 7+1 zannederken gittim 6+6 çıktı. Kalp atışını duyduk ama doktor ya dün ya bugün atmaya başlamış dedi. Yani bu aralar atmaya başlıyor galiba canım seninki de öyle olmuş olabilir.7+1 kalp atışını duyamadıkerken mi acaba
Bizim için erkenmis ama sizinki belli olmaz duyarsınız inşaallahBiz de 7. Haftaya girdik bugün kalp atışı için gideceğiz, erken mi acaba
Pazartesi evimde olacağım istanbulda hemen randevu alıp giderim 8 hafta olmuş olacak o zamana duyulur inşaallahBen kendimi 7+1 zannederken gittim 6+6 çıktı. Kalp atışını duyduk ama doktor ya dün ya bugün atmaya başlamış dedi. Yani bu aralar atmaya başlıyor galiba canım seninki de öyle olmuş olabilir.
İnşallah, internetten baktım da 8. Haftadan itibaren daha net duyuluyormuş. En kısa zamanda hepimiz duyarız inşallahBizim için erkenmis ama sizinki belli olmaz duyarsınız inşaallah
İnşallah canımİnşallah, internetten baktım da 8. Haftadan itibaren daha net duyuluyormuş. En kısa zamanda hepimiz duyarız inşallah
Kardeşim de biberonu çok uzun zaman kullandı artık en sonunda ucu eskiyince yenisini almadı annem bu kez de ucu damlalı sirkeliğe süt koyup içmek istiyordu seviyor demekki bence endişelenecek bir şey yok canımcımKesinlikle bilinçte çok önemli. Emziği o kadar rahat bıraktık ki 18 aylıkken. Kii emziksiz uyumayan bir çocuktu. Çişi de 2 yaşında öğrendi çok şükür zorlamadı. Ama biberonu bırakmıyor şuanda. Keyfi biberon kullanıyor. Neymiş sütü bardakla içemiyormuş. Yalannn küllüyen yalan :)) su ayran bardaktan bi güzel içiyor. Ama meyve suyu ve süte gelince ille biberon olacak. Nasıl bırakacağız bilmiyorum((
Canım çok şükür kalp atışı başlamış. Ultrasonu ilk açtığında pıt sesini duydum sadece
Kuzum cok sukur devami gelsin insallah guzel haberlerinCanım çok şükür kalp atışı başlamış. Ultrasonu ilk açtığında pıt sesini duydum sadecedoktor sesi kapattı dinletmedi. Ama hareketini gördüm kalp atışını :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah o kadar rahatladım ki :)
Emziği öyle bıraktık. 18. Aya kadar normal emiyordu. Sonra baktım dişleri ile parçalıyor emziği 2 günde. Kızım dedim ben sana 2 günde bir emzik alamam bunlar son emziklerin. avent kullanıyordu bide sadece haspam. Malum pahalı diğerlerine göre. 2 büçuk yıl evel 15 lira veriyoruz:))) cidden almadım bi daha. Oda baktı emzşkler yırtık hava yapıyorKardeşim de biberonu çok uzun zaman kullandı artık en sonunda ucu eskiyince yenisini almadı annem bu kez de ucu damlalı sirkeliğe süt koyup içmek istiyordu seviyor demekki bence endişelenecek bir şey yok canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?