- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 35
6+3 de duymustum benBiz de 7. Haftaya girdik bugün kalp atışı için gideceğiz, erken mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+3 de duymustum benBiz de 7. Haftaya girdik bugün kalp atışı için gideceğiz, erken mi acaba
İnşallah canımm herkesten alalım güzel haberleriKuzum cok sukur devami gelsin insallah guzel haberlerin
Başlamış canım kalp atışımız çok şükür :)6+3 de duymustum ben
Hoşgeldin sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah :) Gebelik takvimi olanlarda en altta takvim oluşturmak için tıklayınız yazıyor oradan oluşturabilirsin :)selam kızlar bende aranıza katıldım hamiş takvimini nerden ekliyorum bilgileri güncelleme yerini tam bulamadım lütfen net yazabilir misiniz :)
Yarım demesi çok ilginçKızlar aklıma bişey takıldı, ben gebelikten önce günde 1 tane folbiol içiyordum gebeliği öğrenince içinde folik asit olan bir vitamine geçtim. Bugün gittiğim doktor vitamini bırak günde yarım folbiol al dedi neden yarım doz acaba
Canım Allah yüzüne baksın yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Canim benim cok saol
Sabah gittim hala kanama alani varmis ama doktor direk kalbiyle ilgilendi. Kalbi atiyor haftaya duyuracagim sesini dedi. Kanama alanim ve kesemin asagida olmasi ne olacak dedim. Dinleneceksin haftaya gel tekrar bakalim dedi. Baskada bilgi vermedi cnm Allah saglikli ve hayirli kaderler yazsin insallah
Ben de yarım kullanan duymadım hiç o yüzden tereddüt ettim. Ya vitamine devam edeceğim ya da günde 1 alacağım bakalımYarım demesi çok ilginç
Folbiol u bazı doktorlar tavsiye etmiyormus ben günde 1 kullanıyorum, bugünde başka bı doktora sordum simdilik yeterli dedi
Canimm cok sukur. Kese buyudukce o alani baskilicaktir. Merak etme guzel dusun canim benim.Canim benim cok saol
Sabah gittim hala kanama alani varmis ama doktor direk kalbiyle ilgilendi. Kalbi atiyor haftaya duyuracagim sesini dedi. Kanama alanim ve kesemin asagida olmasi ne olacak dedim. Dinleneceksin haftaya gel tekrar bakalim dedi. Baskada bilgi vermedi cnm Allah saglikli ve hayirli kaderler yazsin insallah
Canim yarin benim doktor eksik tahlillerimBen de yarım kullanan duymadım hiç o yüzden tereddüt ettim. Ya vitamine devam edeceğim ya da günde 1 alacağım bakalım
Canım çok iyi olur ya kafam çok karıştı çünkü. Ben ocean mummy kullanıyorum vitamin olarak. Onu bırak günde yarım folbiol al dediCanimm cok sukur. Kese buyudukce o alani baskilicaktir. Merak etme guzel dusun canim benim.
Canim yarin benim doktor eksik tahlillerim
Icin cagirmisti. Dilersen sorayim bir?
Aminn canım inşallahMerhaba bayanlar allah nasip ederse Nisan annesi olucam bende benim hesabıma göre 8 haftalık olması lazım ama dün doktor 6 hafta 4 günlük dedi ve bebeğimin kalbi yavas atıyormuş rabbim sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah Amin
Migren falan yoktur inşallah canım. Aç kalmamaya ve sıvı alımına dikkat et umarım geçer :/Benm baş agrım bugün yine tuttu geçmiyor
Canım ben dun 6 haftalıkken duydum ama alttan baktı doktor.bugun başka bır doktora gıttım 8 9 haftadan önce kalp atışını dınlemeyı onermiyorum dedı7+1 kalp atışını duyamadık erken mi acaba
İyi canım sevındım.korkma inş bır şey olmazCanim benim cok saol