- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
Ben hep internet üzerinden alıyorum anlamadım ki yarına var randevum baktım iptal mi edildi acaba diye şimdi. Edilmemişte..Randevu falan mı almıştın canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep internet üzerinden alıyorum anlamadım ki yarına var randevum baktım iptal mi edildi acaba diye şimdi. Edilmemişte..Randevu falan mı almıştın canım ?
Onay için aramış olabilirler canım ya da doktor izinde olabilir haber vereceklerdir. İstersen sen ara, onlar ne için aradıklarını not alıyorlar oraya. Yarın randevum var dersin.Ben hep internet üzerinden alıyorum anlamadım ki yarına var randevum baktım iptal mi edildi acaba diye şimdi. Edilmemişte..
Kardeşime kahvaltısını yaptırıp arayacam bakalım inşallah iptal falan olmamıştır yoksa ayın. 20sine kadar randevu yokOnay için aramış olabilirler canım ya da doktor izinde olabilir haber vereceklerdir. İstersen sen ara, onlar ne için aradıklarını not alıyorlar oraya. Yarın randevum var dersin.
Ara bakalım kuzum inşallah iptal olmamıştırKardeşime kahvaltısını yaptırıp arayacam bakalım inşallah iptal falan olmamıştır yoksa ayın. 20sine kadar randevu yok
Ultrason kağıdı verdi mi? Orada yazıyor haftasıArkadaşlar kalp atışını dınledık çok şukur.yalnız doktordan pek memnun kalmadım ıkıdır gıdıyorum kaç haftalık olduğunu soylemedi.sızın doktorlar nasıl
Araştırıp gıt canım.bır arkadaşım onerdı bu doktoruCanım 3 doktora gittim 3. Sü rezaletti şimdi özel hastanede bi doktor belirledim bakalım ikili test için ona gitmeyi düşünüyorum inşallah iyidir şans meselesi biraz.
Verdi canım ama sadece saat yazıyo özellikle baktım gormedımUltrason kağıdı verdi mi? Orada yazıyor haftası
Kahverengı kanama eski kanmış demekkı bitmiş.uzulme düzelir inşKizlar cok tsk ederim desteginiz icin Yogun olan kirmizi kanamam durdu Allaha cok sukur su an kahverengi akinti geliyor. Yarin sabah tekrar gidecegim insallah bebegim ve kesesi saglikli duruyordur Agrilarim devam ediyor. Kesem cok asagidaydi rahim agzina yakindi umarim o da duzelmistir cok korkuyorum. Rabbim herkesin yardimcisi olsun
Hatırlatma ve onay için aramışlar Korkuttular.Ara bakalım kuzum inşallah iptal olmamıştır
Ay hadi gözün aydınHatırlatma ve onay için aramışlar Korkuttular.
Adetleriniz düzenliyse sat a göre kendiniz hesaplarsınız bazen 1 hafta da geriden gelebiliyor ikili test için başka bir doktora gidin derim bende öyle yapıcam.Verdi canım ama sadece saat yazıyo özellikle baktım gormedım
İnternetteki yorumlardan baktım bende inşallah iyi birisidir ona devam ederim.Araştırıp gıt canım.bır arkadaşım onerdı bu doktoru
Adetlerım duzenlıdır bende ona göre hesapladım ama farklıda çıkabılıyor.ıkıli test kaçıncı haftada oluyorAdetleriniz düzenliyse sat a göre kendiniz hesaplarsınız bazen 1 hafta da geriden gelebiliyor ikili test için başka bir doktora gidin derim bende öyle yapıcam.
Canım 11 ve 14. Hafta arasında hem ultrasondan bakacak hem de kan testi alıp onu yorumlayacaklar. Peki doktor senden detaylı kan testi istemedi mi canım? Benden 3 tüp kan ve idrar örneği alındı 53 kalem test yapmışlar sana böyle bir şey yapmadı mı? Yansiyon vs ölçmedi mi?Adetlerım duzenlıdır bende ona göre hesapladım ama farklıda çıkabılıyor.ıkıli test kaçıncı haftada oluyor
Tam da yazmıştım uç tup kan ve idrar istedı.tansıyonuma bakmadı.zaten ayakta konuşuyo gıdecem havasında doktorCanım 11 ve 14. Hafta arasında hem ultrasondan bakacak hem de kan testi alıp onu yorumlayacaklar. Peki doktor senden detaylı kan testi istemedi mi canım? Benden 3 tüp kan ve idrar örneği alındı 53 kalem test yapmışlar sana böyle bir şey yapmadı mı? Yansiyon vs ölçmedi mi?
Kotu dusunme hemen bendeCnm insallah hayirli haberler veririm ama simdi birsey dikkatimi cekti goguslerimin sisligi inmis ve acimiyorlar yumusamislar Neden boyle oldu ki acaba bebegimin kalbi mi durdu Of of
Randevusu çok önce aldıysanız gelecek misiniz diye soruyorlarBen hep internet üzerinden alıyorum anlamadım ki yarına var randevum baktım iptal mi edildi acaba diye şimdi. Edilmemişte..
Evet bayağı olmuştu o yüzden aramışlar, Bilmeyince böyle aradıklarını sandım ki randevum iptal oldu :)Randevusu çok önce aldıysanız gelecek misiniz diye soruyorlar
Bı daha aralar