- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olsun canımRüyamda doktordaydım ve 2 kese vardı 2 ayrı kalp atışı dinledik
İkiz fikri güzelde ben istemem ya Zaten yok öyle birşey olsa görürdü rüyası da neye yorulur bilmiyorumHayır olsun canım
Oku netten canım :)) ama sonraki haftalarda görünme ihtimalide var bende nedense ikiz varmıs gib hissediyordum kendimde salı günü bakalım hele :))İkiz fikri güzelde ben istemem ya Zaten yok öyle birşey olsa görürdü rüyası da neye yorulur bilmiyorum
Ay merak ettim haftaya Perşembe benimki de. Bakayım bi rüya tabirine :))Oku netten canım :)) ama sonraki haftalarda görünme ihtimalide var bende nedense ikiz varmıs gib hissediyordum kendimde salı günü bakalım hele :))
inşallah olmaz canım sağlıklı bir gebelik sonucunda alırız kucaklarımıza inşallahGaliba ikincisinde de oluyo yuksek degilse diyet yap canim ,benim kan tahlili yapilirken bu goz onune alinip seker,karaciger,bobrek herseye bakildi, insallah olmaz,
Tansiyonun kaç canım 10/6 falan olması gebelik için şuanki dönemde düşük degil yani normal sayılıyor
Rüyamda doktordaydım ve 2 kese vardı 2 ayrı kalp atışı dinledik
:) ayy bende hep merak etmişimdir gerçekten bayılan var mı diye dikkat et canım geçer inşallahhh tuzlu ayran falan içcanım benim daha düşük 8/4 falan çıkıyor. Ve yeni öğrendiğim haftalarda bayılmışım banyoya ağız üstü düşmüşüm. Allahtan eşim sesi duymuş tabi bi süre yüzüm mor gezdim. iyiki kesik falan olmadı iğne ve hap kullanıyorum kan cıvıtıcı sürekli birşeyler atıştır ve 3.5 lt su iç dediler başka bi çözüm bulunamadı. Türk filmlerinde bayılıp hamile olduğunu öğrenenler gibiyim.
Tatlim tansiyonunu dusuren seyleri icmemeye gayret goster turk kahvesi gibi kahvaltidan sonra tuzlu ayran ic.canım benim daha düşük 8/4 falan çıkıyor. Ve yeni öğrendiğim haftalarda bayılmışım banyoya ağız üstü düşmüşüm. Allahtan eşim sesi duymuş tabi bi süre yüzüm mor gezdim. iyiki kesik falan olmadı iğne ve hap kullanıyorum kan cıvıtıcı sürekli birşeyler atıştır ve 3.5 lt su iç dediler başka bi çözüm bulunamadı. Türk filmlerinde bayılıp hamile olduğunu öğrenenler gibiyim.
Doktorun cevabini bizimle paylasirmisin canim benimde 5+6 sanciyla beraber koyu akintim varGünaydın kızlar. Bugün ve dün akşam akıntım çok açık kahve rengiydi. Yoğun akıntı değil. Peçeteye gelen. Doktora da yazdım haber bekliyorum ama normalm, 6. haftada?
Normal bunlar endişe etme.benim ilk bebeğim tüp bebek her şeyi bana da danışabilirsinizMerhaba kızlar benim sağ kasığımda alte doğru keskin bir sancı girdi bir kaç dakika devam etti umarım bebeğim beni bırakmaz tüp bebek olunca çok endişeliyim
Bu tarz akıntılar normaldir olabilir. Şu anda bir şey yapmayacağız izleyelim dedi.Doktorun cevabini bizimle paylasirmisin canim benimde 5+6 sanciyla beraber koyu akintim var
Hayırlı olsun canım hoşgeldinMerhaba kizlar araniza beni dr ekleyin..cok şükür aylar sonra dun betahcg 593 cikti 2 hafta sonra kese ve kalp icin doktora gidecegim.inşallah bi sknti olmaz.Allah isteyen herkese versin
Normal bunlar endişe etme.benim ilk bebeğim tüp bebek her şeyi bana da danışabilirsiniz
Benim 18 aylık ikizlerim 5 ve 6.haftada kalp atışı için gitmiştim Dr a gorunmemisti tek bebekti 8.haftada memleketteydk ilaç yazdirmaya öylesine gitmiştim baska bi dr a nı ultrasona gerek yok sadece ilaç istiyorum dedim 2 hafta once bakildi dedim.bi bakalım dedi l. İkizin hayırlı olsun demez mi nasıl aglamıştım. İkiz geç belli oluyor diye yazayım dedmOku netten canım :)) ama sonraki haftalarda görünme ihtimalide var bende nedense ikiz varmıs gib hissediyordum kendimde salı günü bakalım hele :))
Çin takvimi kızımı erkek gösterdi :)) bende tutmadı
Ay ne güzel allah bağışlasın evlatlarınızı. Benim öyle bir hissim yok ikiz olacakmış gibi ama rüyada görünce dedim ne oluyor ama gerçek gibiydi rüyaBenim 18 aylık ikizlerim 5 ve 6.haftada kalp atışı için gitmiştim Dr a gorunmemisti tek bebekti 8.haftada memleketteydk ilaç yazdirmaya öylesine gitmiştim baska bi dr a nı ultrasona gerek yok sadece ilaç istiyorum dedim 2 hafta once bakildi dedim.bi bakalım dedi l. İkizin hayırlı olsun demez mi nasıl aglamıştım. İkiz geç belli oluyor diye yazayım dedm