2019 Nisan Anneleri Bebito Cicişleri, Doğum Hazırlıkları Paylaşım Topiği

Ohhh ne güzel kızlar bereketiyle geliyor şimdiden

Ne güzel ya maşallah benim kayinvalidem hamil e olduğumdan beri çocuğu istemedi hatta düşürmek için ne kavgalar ne dedikodular çıkardı bırak hazırlığı. Çok şanslısınız

Sizin süper babanne seneye kızın çeyizini de tamamlar bak demedi deme

Aaa ne bicim bir kaynana böyle.acaba istemeden mi evlendiniz
Başta çok istedi de sonra herseyimuze karıştığı için müdahale ettik tepkimizi gösterdik onu kabullenemedi olaylar oldu anlayacağın. Yanı böyle duyunca imreniyorum tabi.Gerci kaynanam şimdi bana bunları yapsa kabul etmem ama keşke bu kadar koti kaynanam olmasaydı diyorum bazen.

Sizin süper babanne seneye kızın çeyizini de tamamlar bak demedi deme
Hazırlar valla
Görümcemin de düğünü var temmuzda kadın hiç düğün yokmuş gibi davranıyor daha görümceme kızıyor ne acelen var 1 sene daha bekle ben torunuma gelinlik alicam ortalıkta gezinecek, oynucak diyor

Kaynana cok önemli cunku evliligini cok etkiliyor ama esin iyiyse hic onemli degil.ya tersi olsaydi

Kaynana cok önemli cunku evliligini cok etkiliyor ama esin iyiyse hic onemli degil.ya tersi olsaydi
Boşanırdık. Eşim annesini çok iyi tanıdı artık birçok şeyi anlayabildi çok şükür. Görüşmüyoruz kafamız rahat çünkü en son benim görüşmediğim teyzem ve kuzenlerimle birleşip bizim dedikodumuzu yapmışlardı. Ona kaynana dersin peli ya kendi sülalem? Gerçekten akraba mı aman diyim o yüzden artık hiçbir akrabamla görüşmüyorum .Görüştüm de ne oldu!

Akraba akbaba demisler.cok sorunluysa en guzeli görüşmemek.insan arkadaşını secebiliyor ama akrabasını secemiyor ne yazikki

Eklentiler

• D8436B22-F72D-451A-BFD4-B9C28EB42725.png
    349,3 KB · Görüntüleme: 77
  • B3144670-69E5-4005-BC6E-E4CFED8F2393.png
    560,3 KB · Görüntüleme: 69
  • AD0C0611-F849-4CCF-952B-8BB280D35B41.png
    374,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 5EE36C37-5662-4A04-9989-CF9F0D65F475.png
    659,9 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…