Ohhh ne güzel kızlar bereketiyle geliyor şimdidenAynen canım insanı maddi manevi çok rahatlatıyor :)
Annemler oda takımını biz alalım diye haber göndermişler,konuşmadığımız için eşim istemiyor.
Kayınvalidem arabasını beğenin biz alalım diyolar :)
Ablamda kıyafet konusunda adan zye hepsini almış benden fazla aldıkları
Aynen canımOhhh ne güzel kızlar bereketiyle geliyor şimdiden
Geldi canım :))) bana gelmiş emzirme sütyenleri atletler ve gecelikBellaCiao kıız geldi mi kargo meraktayız :))
Ne güzel ya maşallah benim kayinvalidem hamil e olduğumdan beri çocuğu istemedi hatta düşürmek için ne kavgalar ne dedikodular çıkardı bırak hazırlığı. Çok şanslısınızAynen canım insanı maddi manevi çok rahatlatıyor :)
Annemler oda takımını biz alalım diye haber göndermişler,konuşmadığımız için eşim istemiyor.
Kayınvalidem arabasını beğenin biz alalım diyolar :)
Ablamda kıyafet konusunda adan zye hepsini almış benden fazla aldıkları
Aaa ne bicim bir kaynana böyle.acaba istemeden mi evlendinizNe güzel ya maşallah benim kayinvalidem hamil e olduğumdan beri çocuğu istemedi hatta düşürmek için ne kavgalar ne dedikodular çıkardı bırak hazırlığı. Çok şanslısınız
Sizin süper babanne seneye kızın çeyizini de tamamlar bakBende kayınvalideme güveniyorum sanırım. Alma diyorum tamam diyor sonra akşama bakıyorum görüntülü arıyor onu aldım bunu aldım gösteriyor. Bende nasıl olsa dinlemiyor alıyor diye ne ihtiyaç varsa söylüyorumbugünde çıt çıtlı badi almaya gidecekti. Kızkardeşide bohça yapmış daha kızçeme bide sallanan ana kucağı almış (adı buydu sanırım). Bana sadece kendimle ilgili olanları almak kalıcak sanırım
Nasil gecelik aldin kiz merak ettim bak simdi :) dantelli falan mi yoksaaaaaaaaaGeldi canım :))) bana gelmiş emzirme sütyenleri atletler ve gecelik
Başta çok istedi de sonra herseyimuze karıştığı için müdahale ettik tepkimizi gösterdik onu kabullenemedi olaylar oldu anlayacağın. Yanı böyle duyunca imreniyorum tabi.Gerci kaynanam şimdi bana bunları yapsa kabul etmem ama keşke bu kadar koti kaynanam olmasaydı diyorum bazen.Aaa ne bicim bir kaynana böyle.acaba istemeden mi evlendiniz
Nasıl nerden sipariş verdinGeldi canım :))) bana gelmiş emzirme sütyenleri atletler ve gecelik
Hazırlar vallaSizin süper babanne seneye kızın çeyizini de tamamlar bakdemedi deme
Kaynana cok önemli cunku evliligini cok etkiliyor ama esin iyiyse hic onemli degil.ya tersi olsaydiBaşta çok istedi de sonra herseyimuze karıştığı için müdahale ettik tepkimizi gösterdik onu kabullenemedi olaylar oldu anlayacağın. Yanı böyle duyunca imreniyorum tabi.Gerci kaynanam şimdi bana bunları yapsa kabul etmem ama keşke bu kadar koti kaynanam olmasaydı diyorum bazen.
Boşanırdık. Eşim annesini çok iyi tanıdı artık birçok şeyi anlayabildi çok şükür. Görüşmüyoruz kafamız rahat çünkü en son benim görüşmediğim teyzem ve kuzenlerimle birleşip bizim dedikodumuzu yapmışlardı. Ona kaynana dersin peli ya kendi sülalem? Gerçekten akraba mı aman diyim o yüzden artık hiçbir akrabamla görüşmüyorum .Görüştüm de ne oldu!Kaynana cok önemli cunku evliligini cok etkiliyor ama esin iyiyse hic onemli degil.ya tersi olsaydi
Akraba akbaba demisler.cok sorunluysa en guzeli görüşmemek.insan arkadaşını secebiliyor ama akrabasını secemiyor ne yazikkiBoşanırdık. Eşim annesini çok iyi tanıdı artık birçok şeyi anlayabildi çok şükür. Görüşmüyoruz kafamız rahat çünkü en son benim görüşmediğim teyzem ve kuzenlerimle birleşip bizim dedikodumuzu yapmışlardı. Ona kaynana dersin peli ya kendi sülalem? Gerçekten akraba mı aman diyim o yüzden artık hiçbir akrabamla görüşmüyorum .Görüştüm de ne oldu!
Nasil gecelik aldin kiz merak ettim bak simdi :) dantelli falan mi yoksaaaaaaaaa
H&M canımNasıl nerden sipariş verdin
Fiyat ne canımBunları aldım kız
H&M canım
Aynen öyle. .Herkesten uzak yasamak sanırım en güzeliAkraba akbaba demisler.cok sorunluysa en guzeli görüşmemek.insan arkadaşını secebiliyor ama akrabasını secemiyor ne yazikki
Fiyat ne canım
Sok sekerler ,gule gule giyin ,iyiki bahsis vermiyosun kargoya batardin valla her gun iki ,uc kargo geliyoBugünde battaniye ve havlumuz geldi zaradan kızlarLusi @Blankinfinity @LoveAndMarriage kanadali35 @melike222 @Cuttingcorners @havadansudan @pelin2321 sbry merve teacher @akain
Gule gule giyin canim ,memisler bol sut olsun sakir sakir aksin insallah bunlari giyinceBunları aldım kız
H&M canım