Wuuu hepsi pek güzelGeldi canım :))) bana gelmiş emzirme sütyenleri atletler ve gecelik
Ayy ne üzücü gerçekten öyle insanların hayatımızda olmasıNe güzel ya maşallah benim kayinvalidem hamil e olduğumdan beri çocuğu istemedi hatta düşürmek için ne kavgalar ne dedikodular çıkardı bırak hazırlığı. Çok şanslısınız
Sok sekerler ,gule gule giyin ,iyiki bahsis vermiyosun kargoya batardin valla her gun iki ,uc kargo geliyo
Gule gule giyin canim ,memisler bol sut olsun sakir sakir aksin insallah bunlari giyince
Wuuu hepsi pek güzel
Güle güle giy kaç beden sütyenler
Ayy ne üzücü gerçekten öyle insanların hayatımızda olması
Yarın birgün böyleleri buldumcuk meraklısı gibi torununa düşkünmüş gibi olur
Maalesef kötü evet.Hic sanmıyorum öyle olacağını olsa dahi torununu göremez öyle bir dünya onun için yok .Ya da aysklarima kapanması lazım ki öyle bir şey hayatta yapmazWuuu hepsi pek güzel
Güle güle giy kaç beden sütyenler
Ayy ne üzücü gerçekten öyle insanların hayatımızda olması
Yarın birgün böyleleri buldumcuk meraklısı gibi torununa düşkünmüş gibi olur
Ben kaç alsam kiiiAynen ya zaten kargo ücreti 5-7 euro arası bide bahşiş versem yanarım
Teşekkür ederimm
Amin inşallah canım teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımm 95C aldım
Bu insanoğlunu anlamak zor.Maalesef kötü evet.Hic sanmıyorum öyle olacağını olsa dahi torununu göremez öyle bir dünya onun için yok .Ya da aysklarima kapanması lazım ki öyle bir şey hayatta yapmaz
Ben kaç alsam kiii
Normalde kaç kullanıyodun
Ben 85 kullanıyodum ama şu ara çok sıkıyolar
100 bilen mi alsam
Ben 95B kullanıyordum Cye geçtim
Bu insanoğlunu anlamak zor.
Hem yapıyolar hemde sonrasını düşünmüyolar
Allah yardım etsin canım işin zor yarın birgün sorun çıkar ister istemez.
Buda seni etkiler
Kızlar aldıklarınız çok güzel ancak grdum.ben daha hiçbir şey alamadım internetten bakıyorum bakıyorum çıkıyorum.
BellaCiao aldıkların çok güzel tam benim tarzim Güle güle. Giysin erencik bu arada hastane çıkışı ni almadın galiba.
Lusi cnm nisan cigin Güle güle. Giysin çok güzeller.
LoveAndMarriage xnm sninkilerde çok güzel. Kız kıyafetleri başka oluor.hele ayakkabılar çok guzller
Kızlar ikinci el alanınız var mı. Arkadaşınız dan falan. Ya bugün bir arkadaşım bir sürü poşet yapmış al kullanırsın boşa para verme dedi .Bend e çocuğa yeni seyl er giydirmek istiyorum. Kubar yolla reddetmeye çalıştım ama olmadı .dedim en sonunda sen yenidiganlari atilla öyle vet böyle hepsini alırsam çok olur ben de de var çünkü dedim. Öyle ikna oldu ama yine verecek .kırmakta istemiyorum düşünmüş etmiş sonuçta napicagimi bilemedim
Bence de alma daha bişi Eren efendinin bi yıllık kıyafeti varTeşekkür ederimm canımm. Hastahane çıkışı almayacağım canım olanlardan kendim takım yapacağım
Ben de öyle dedim de nasıl reddedeyim kırmadan bilemedim .İhtiyacı olanlara versin arkadaşın. İyi niyetli belki ama bebiş yeni olunca cicileri de yeni olsun diye özenip alıyoruz. Ne bileyim ben de kullanmam başkasının kıyafetlerini kardeş hariç tabi
Kızlar aldıklarınız çok güzel ancak grdum.ben daha hiçbir şey alamadım internetten bakıyorum bakıyorum çıkıyorum.
BellaCiao aldıkların çok güzel tam benim tarzim Güle güle. Giysin erencik bu arada hastane çıkışı ni almadın galiba.
LoveAndMarriage xnm sninkilerde çok güzel. Kız kıyafetleri başka oluor.hele ayakkabılar çok guzller
Başka bir ihtiyacı olana verse keşke. Kötü bişey değil iyi niyetiyle söylemiş sana ama şahsen ben herşeyi yeni olsun istiyorum.Kızlar ikinci el alanınız var mı. Arkadaşınız dan falan. Ya bugün bir arkadaşım bir sürü poşet yapmış al kullanırsın boşa para verme dedi .Bend e çocuğa yeni seyl er giydirmek istiyorum. Kubar yolla reddetmeye çalıştım ama olmadı .dedim en sonunda sen yenidiganlari atilla öyle vet böyle hepsini alırsam çok olur ben de de var çünkü dedim. Öyle ikna oldu ama yine verecek .kırmakta istemiyorum düşünmüş etmiş sonuçta napicagimi bilemedim
Aynen koti niyet yok bundan eminim başka birinue ver dedim yok dedi ben bunları sana ayirdim daha ne diyim. Napsam alsam onları başkasına mu versem .ben kullanmak istemiyorum onları az olsum ama yeni olsunBaşka bir ihtiyacı olana verse keşke. Kötü bişey değil iyi niyetiyle söylemiş sana ama şahsen ben herşeyi yeni olsun istiyorum.
Bi arkadaşımın da kızı vardı benim oğlanla yaşıt. Ayy canım kızın kıyafetlerini vereyim pırıl pırıl duruyor dedi ayy yok alırım ben sen ihtiyacı olanlara ver demiştim.Ben de öyle dedim de nasıl reddedeyim kırmadan bilemedim .
Ya zaten yıpranmışlar baktım hepsine .Aynısını dedim ama yok anlamadı olmaz ben sana vericem dedim .Napsam?Bi arkadaşımın da kızı vardı benim oğlanla yaşıt. Ayy canım kızın kıyafetlerini vereyim pırıl pırıl duruyor dedi ayy yok alırım ben sen ihtiyacı olanlara ver demiştim.
Ben birine eşya teklif ederken o kırılır diye düşünürüm açıkcası. Hem ne kadar temiz de olsa yıkanmaktan az rengi soluyor süt lekeleri fln oluyor ya ne bileyim
Teşekkür ederiz canım, cıvıl cıvıl hepsi katılıyorum sanaKızlar aldıklarınız çok güzel ancak grdum.ben daha hiçbir şey alamadım internetten bakıyorum bakıyorum çıkıyorum.
Yapacak bişi bırakmamış ki için almıyorsa giydirmezsin canım al kenarda dursunYa zaten yıpranmışlar baktım hepsine .Aynısını dedim ama yok anlamadı olmaz ben sana vericem dedim .Napsam?
Aynen öyle hem kalbi de kırılmamış olur .Yapacak bişi bırakmamış ki için almıyorsa giydirmezsin canım al kenarda dursun
Bu hafta baslayacam inş cnmTeşekkür ederiz canım, cıvıl cıvıl hepsi katılıyorum sana
Yavaş yavaş başla sende paylaş burada artık :)
Çokkkk tatlı markası neEki Görüntüle 2225291
Gözüme çok tatlış geliyordu bu tavşan tulumdan aldım 6-9 ay alacaktım akşamları dışarı çıkarken yada serin olduğunda giydiririm diye düşünmüştüm ama yanlışlıkla 0-3 ay almışım