2019 Nisan Anneleri Bebito Cicişleri, Doğum Hazırlıkları Paylaşım Topiği

Geldi canım :))) bana gelmiş emzirme sütyenleri atletler ve gecelik :KK70:
Wuuu hepsi pek güzel :confused:
Güle güle giy kaç beden sütyenler
Ne güzel ya maşallah benim kayinvalidem hamil e olduğumdan beri çocuğu istemedi hatta düşürmek için ne kavgalar ne dedikodular çıkardı bırak hazırlığı. Çok şanslısınız
Ayy ne üzücü gerçekten öyle insanların hayatımızda olması
Yarın birgün böyleleri buldumcuk meraklısı gibi torununa düşkünmüş gibi olur

Sok sekerler ,gule gule giyin ,iyiki bahsis vermiyosun kargoya batardin valla her gun iki ,uc kargo geliyo:KK53:

Aynen ya zaten kargo ücreti 5-7 euro arası bide bahşiş versem yanarım :KK70:
Teşekkür ederimm ❤️

Gule gule giyin canim ,memisler bol sut olsun sakir sakir aksin insallah bunlari giyince :dondurma:

Amin inşallah canım teşekkür ederim ❤️❤️

Teşekkür ederim canımm 95C aldım

Maalesef kötü evet.Hic sanmıyorum öyle olacağını olsa dahi torununu göremez öyle bir dünya onun için yok .Ya da aysklarima kapanması lazım ki öyle bir şey hayatta yapmaz

Aynen ya zaten kargo ücreti 5-7 euro arası bide bahşiş versem yanarım :KK70:
Teşekkür ederimm ❤️

Amin inşallah canım teşekkür ederim ❤️❤️

Teşekkür ederim canımm 95C aldım
Ben kaç alsam kiii
Normalde kaç kullanıyodun
Ben 85 kullanıyodum ama şu ara çok sıkıyolar
100 bilen mi alsam :confused:
Maalesef kötü evet.Hic sanmıyorum öyle olacağını olsa dahi torununu göremez öyle bir dünya onun için yok .Ya da aysklarima kapanması lazım ki öyle bir şey hayatta yapmaz
Bu insanoğlunu anlamak zor.
Hem yapıyolar hemde sonrasını düşünmüyolar
Allah yardım etsin canım işin zor yarın birgün sorun çıkar ister istemez.
Buda seni etkiler

Kızlar aldıklarınız çok güzel ancak grdum.ben daha hiçbir şey alamadım internetten bakıyorum bakıyorum çıkıyorum.
BellaCiao BellaCiao aldıkların çok güzel tam benim tarzim Güle güle. Giysin erencik bu arada hastane çıkışı ni almadın galiba.
Lusi Lusi cnm nisan cigin Güle güle. Giysin çok güzeller.
LoveAndMarriage LoveAndMarriage xnm sninkilerde çok güzel. Kız kıyafetleri başka oluor.hele ayakkabılar çok guzller

Ben kaç alsam kiii
Normalde kaç kullanıyodun
Ben 85 kullanıyodum ama şu ara çok sıkıyolar
100 bilen mi alsam :confused:

Ben 95B kullanıyordum Cye geçtim :KK70:

Bu insanoğlunu anlamak zor.
Hem yapıyolar hemde sonrasını düşünmüyolar
Allah yardım etsin canım işin zor yarın birgün sorun çıkar ister istemez.
Buda seni etkiler

Kızlar aldıklarınız çok güzel ancak grdum.ben daha hiçbir şey alamadım internetten bakıyorum bakıyorum çıkıyorum.
BellaCiao BellaCiao aldıkların çok güzel tam benim tarzim Güle güle. Giysin erencik bu arada hastane çıkışı ni almadın galiba.
LoveAndMarriage LoveAndMarriage xnm sninkilerde çok güzel. Kız kıyafetleri başka oluor.hele ayakkabılar çok guzller

Teşekkür ederimm canımm. Hastahane çıkışı almayacağım canım olanlardan kendim takım yapacağım ❤️

Kızlar ikinci el alanınız var mı. Arkadaşınız dan falan. Ya bugün bir arkadaşım bir sürü poşet yapmış al kullanırsın boşa para verme dedi .Bend e çocuğa yeni seyl er giydirmek istiyorum. Kubar yolla reddetmeye çalıştım ama olmadı .dedim en sonunda sen yenidiganlari atilla öyle vet böyle hepsini alırsam çok olur ben de de var çünkü dedim. Öyle ikna oldu ama yine verecek .kırmakta istemiyorum düşünmüş etmiş sonuçta napicagimi bilemedim:KK43:

Kızlar ikinci el alanınız var mı. Arkadaşınız dan falan. Ya bugün bir arkadaşım bir sürü poşet yapmış al kullanırsın boşa para verme dedi .Bend e çocuğa yeni seyl er giydirmek istiyorum. Kubar yolla reddetmeye çalıştım ama olmadı .dedim en sonunda sen yenidiganlari atilla öyle vet böyle hepsini alırsam çok olur ben de de var çünkü dedim. Öyle ikna oldu ama yine verecek .kırmakta istemiyorum düşünmüş etmiş sonuçta napicagimi bilemedim:KK43:

İhtiyacı olanlara versin arkadaşın. İyi niyetli belki ama bebiş yeni olunca cicileri de yeni olsun diye özenip alıyoruz. Ne bileyim ben de kullanmam başkasının kıyafetlerini kardeş hariç tabi

İhtiyacı olanlara versin arkadaşın. İyi niyetli belki ama bebiş yeni olunca cicileri de yeni olsun diye özenip alıyoruz. Ne bileyim ben de kullanmam başkasının kıyafetlerini kardeş hariç tabi
Ben de öyle dedim de nasıl reddedeyim kırmadan bilemedim .

Mağazalarda da cici şeyler var canım ben lcw den aldım epey bişi pamuk kalitesi güzel fiyat performans oranı iyi az giyileceği için çok pahalı şeylere elim varmıyor açıkcası

Başka bir ihtiyacı olana verse keşke. Kötü bişey değil iyi niyetiyle söylemiş sana ama şahsen ben herşeyi yeni olsun istiyorum.

Başka bir ihtiyacı olana verse keşke. Kötü bişey değil iyi niyetiyle söylemiş sana ama şahsen ben herşeyi yeni olsun istiyorum.
Aynen koti niyet yok bundan eminim başka birinue ver dedim yok dedi ben bunları sana ayirdim daha ne diyim. Napsam alsam onları başkasına mu versem .ben kullanmak istemiyorum onları az olsum ama yeni olsun

Ben de öyle dedim de nasıl reddedeyim kırmadan bilemedim .
Bi arkadaşımın da kızı vardı benim oğlanla yaşıt. Ayy canım kızın kıyafetlerini vereyim pırıl pırıl duruyor dedi ayy yok alırım ben sen ihtiyacı olanlara ver demiştim.
Ben birine eşya teklif ederken o kırılır diye düşünürüm açıkcası. Hem ne kadar temiz de olsa yıkanmaktan az rengi soluyor süt lekeleri fln oluyor ya ne bileyim

Bi arkadaşımın da kızı vardı benim oğlanla yaşıt. Ayy canım kızın kıyafetlerini vereyim pırıl pırıl duruyor dedi ayy yok alırım ben sen ihtiyacı olanlara ver demiştim.
Ben birine eşya teklif ederken o kırılır diye düşünürüm açıkcası. Hem ne kadar temiz de olsa yıkanmaktan az rengi soluyor süt lekeleri fln oluyor ya ne bileyim
Ya zaten yıpranmışlar baktım hepsine .Aynısını dedim ama yok anlamadı olmaz ben sana vericem dedim .Napsam?

Teşekkür ederiz canım, cıvıl cıvıl hepsi katılıyorum sana ❤️
Yavaş yavaş başla sende paylaş burada artık :)

X