- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.756
posta kutusunda olani cok merak ettim :)Yok kız bunu kapıya getirdileriki kargom varmış bugün biri haala posta kutusunda
Teşekkür ederim canım amin
Çok güzeller canım yumuş yumuş duruyolarBugünde battaniye ve havlumuz geldi zaradan kızlarLusi @Blankinfinity @LoveAndMarriage @kanadali35 @melike222 Cuttingcorners @havadansudan P pelin2321 sbry merve teacher @akain
Sanırım o benim için sipariş verdiğim emzirme sütyenleri geceliği ve askılı badilerposta kutusunda olani cok merak ettim :)
Vallah çook yumoşlar hele havlu varya bildiğin pamuk gibi çok şaşırdım yaÇok güzeller canım yumuş yumuş duruyolar
Ben daha 1 çöp bile almadım çok mu rahatım ne
Kayınvalideme hep 0-3 aylık alma birazda büyük al madem alacaksan dedim kadın dün gitmiş biraz daha büyük olanlarından doldurmuş bu seferde vur dedin mi öldürüyor
1 ay sonra annem gelecek bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye o zaman kayınvalidemin aldıklarını getiricem eksik varsa öyle bişeyler alıcam.
Bende kayınvalideme güveniyorum sanırım. Alma diyorum tamam diyor sonra akşama bakıyorum görüntülü arıyor onu aldım bunu aldım gösteriyor. Bende nasıl olsa dinlemiyor alıyor diye ne ihtiyaç varsa söylüyorumBizimki tamamlandı gibi çok şükür. Rahatlıktan ziyade burda kış indirimi olmasaydı bende daha beklerdim canım
Ohh ne guzel alsin cok sanslisin.yenidogan az alsin uc aylik alsin ilk giyeceklerini.yeni dogum yapan arkadasimla konuştum cabuk buyuyo cogunu giydiremedim diyor.tulum özellikle cok az giydiriyorsun diyorBende kayınvalideme güveniyorum sanırım. Alma diyorum tamam diyor sonra akşama bakıyorum görüntülü arıyor onu aldım bunu aldım gösteriyor. Bende nasıl olsa dinlemiyor alıyor diye ne ihtiyaç varsa söylüyorumbugünde çıt çıtlı badi almaya gidecekti. Kızkardeşide bohça yapmış daha kızçeme bide sallanan ana kucağı almış (adı buydu sanırım). Bana sadece kendimle ilgili olanları almak kalıcak sanırım
Söylüyorum canım bende dinlemiyor beni hoşuna ne gitti bedene bakmadan alıyorOhh ne guzel alsin cok sanslisin.yenidogan az alsin uc aylik alsin ilk giyeceklerini.yeni dogum yapan arkadasimla konuştum cabuk buyuyo cogunu giydiremedim diyor.tulum özellikle cok az giydiriyorsun diyor
Bende kayınvalideme güveniyorum sanırım. Alma diyorum tamam diyor sonra akşama bakıyorum görüntülü arıyor onu aldım bunu aldım gösteriyor. Bende nasıl olsa dinlemiyor alıyor diye ne ihtiyaç varsa söylüyorumbugünde çıt çıtlı badi almaya gidecekti. Kızkardeşide bohça yapmış daha kızçeme bide sallanan ana kucağı almış (adı buydu sanırım). Bana sadece kendimle ilgili olanları almak kalıcak sanırım
Çok güzeller . Güle güle kullanın inşallah .Bugünde battaniye ve havlumuz geldi zaradan kızlarLusi @Blankinfinity @LoveAndMarriage @kanadali35 @melike222 Cuttingcorners @havadansudan P pelin2321 sbry merve teacher @akain
ohh ne güzel şanslısın . onun eksik kalanlarını sen tamamlarsın işte. Bayada masraf aslında kıyafet mevzusu. Sana yardımcı olması ne güzelBende kayınvalideme güveniyorum sanırım. Alma diyorum tamam diyor sonra akşama bakıyorum görüntülü arıyor onu aldım bunu aldım gösteriyor. Bende nasıl olsa dinlemiyor alıyor diye ne ihtiyaç varsa söylüyorumbugünde çıt çıtlı badi almaya gidecekti. Kızkardeşide bohça yapmış daha kızçeme bide sallanan ana kucağı almış (adı buydu sanırım). Bana sadece kendimle ilgili olanları almak kalıcak sanırım
Ben 28. Haftama girdim canım bugünŞimdi ilk 27+3 deyim fazla bişey kalmadı artık. (Senin kaç oldu.) Sadece kendime almadım bişiler o var
Sagol canım inşallah hepimiz yavrularımızın üstünde eskitiriz.
Evet canım sağolsun ne gördü alıyor, zevklidir de ses etmiyorum o yüzden.ohh ne güzel şanslısın . onun eksik kalanlarını sen tamamlarsın işte. Bayada masraf aslında kıyafet mevzusu. Sana yardımcı olması ne güzelBizim sadece örgü patik falan geliyor
Amin canımsbry canım senin kayınvaliden alıyor benimse ablam :))
Rabbim güzel günlerde sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin cümlemize
Aynen canım insanı maddi manevi çok rahatlatıyor :)Amin canım
Bi alan oldu mu ilaç gibi geliyor valla. Ben hem ne alacağımı bilemiyorum hem de maddi olarak bi destek oluyor