2019 Nisan Anneleri Bebito Cicişleri, Doğum Hazırlıkları Paylaşım Topiği

Ben daha 1 çöp bile almadım çok mu rahatım ne :deli:
Kayınvalideme hep 0-3 aylık alma birazda büyük al madem alacaksan dedim kadın dün gitmiş biraz daha büyük olanlarından doldurmuş bu seferde vur dedin mi öldürüyor :KK48:
1 ay sonra annem gelecek bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye o zaman kayınvalidemin aldıklarını getiricem eksik varsa öyle bişeyler alıcam.

Ben daha 1 çöp bile almadım çok mu rahatım ne :deli:
Kayınvalideme hep 0-3 aylık alma birazda büyük al madem alacaksan dedim kadın dün gitmiş biraz daha büyük olanlarından doldurmuş bu seferde vur dedin mi öldürüyor :KK48:
1 ay sonra annem gelecek bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye o zaman kayınvalidemin aldıklarını getiricem eksik varsa öyle bişeyler alıcam.

Bizimki tamamlandı gibi çok şükür. Rahatlıktan ziyade burda kış indirimi olmasaydı bende daha beklerdim canım

Bizimki tamamlandı gibi çok şükür. Rahatlıktan ziyade burda kış indirimi olmasaydı bende daha beklerdim canım
Bende kayınvalideme güveniyorum sanırım. Alma diyorum tamam diyor sonra akşama bakıyorum görüntülü arıyor onu aldım bunu aldım gösteriyor. Bende nasıl olsa dinlemiyor alıyor diye ne ihtiyaç varsa söylüyorum:dondurma: bugünde çıt çıtlı badi almaya gidecekti. Kızkardeşide bohça yapmış daha kızçeme bide sallanan ana kucağı almış (adı buydu sanırım). Bana sadece kendimle ilgili olanları almak kalıcak sanırım:KK76:

Bende kayınvalideme güveniyorum sanırım. Alma diyorum tamam diyor sonra akşama bakıyorum görüntülü arıyor onu aldım bunu aldım gösteriyor. Bende nasıl olsa dinlemiyor alıyor diye ne ihtiyaç varsa söylüyorum:dondurma: bugünde çıt çıtlı badi almaya gidecekti. Kızkardeşide bohça yapmış daha kızçeme bide sallanan ana kucağı almış (adı buydu sanırım). Bana sadece kendimle ilgili olanları almak kalıcak sanırım:KK76:
Ohh ne guzel alsin cok sanslisin.yenidogan az alsin uc aylik alsin ilk giyeceklerini.yeni dogum yapan arkadasimla konuştum cabuk buyuyo cogunu giydiremedim diyor.tulum özellikle cok az giydiriyorsun diyor

Ohh ne guzel alsin cok sanslisin.yenidogan az alsin uc aylik alsin ilk giyeceklerini.yeni dogum yapan arkadasimla konuştum cabuk buyuyo cogunu giydiremedim diyor.tulum özellikle cok az giydiriyorsun diyor
Söylüyorum canım bende dinlemiyor beni hoşuna ne gitti bedene bakmadan alıyor:deli: bende karışmıyorum artık napiyim. Hiç giydiremediklerimi bende arkadaşlarıma hediye ederim artık. Bayramlıklarımız, halamızın düğünü var temmuzda onlar bile hazır :KK70:Rabbim nasip ederde sağlıkla giydiririm inş.

Ayy çok hevesli ne güzel canım bırak alsın vallsh ❤️❤️

ohh ne güzel şanslısın . onun eksik kalanlarını sen tamamlarsın işte. Bayada masraf aslında kıyafet mevzusu. Sana yardımcı olması ne güzel :halay: Bizim sadece örgü patik falan geliyor :dondurma:

Şimdi ilk 27+3 deyim fazla bişey kalmadı artık. (Senin kaç oldu.) Sadece kendime almadım bişiler o var :anneadayı:

Sagol canım inşallah hepimiz yavrularımızın üstünde eskitiriz. :anne:
Ben 28. Haftama girdim canım bugün :110: artık 30 dan sonra her an doğurabilecekmişim gibi geliyor:bicak:

ohh ne güzel şanslısın . onun eksik kalanlarını sen tamamlarsın işte. Bayada masraf aslında kıyafet mevzusu. Sana yardımcı olması ne güzel :halay: Bizim sadece örgü patik falan geliyor :dondurma:
Evet canım sağolsun ne gördü alıyor, zevklidir de ses etmiyorum o yüzden.:sus: Benimkinin elinden pek örgü işi gelmez geçenlerde kermesleri dolaşmış 20 tane yelek almış neredeyse :KK70:

sbry sbry canım senin kayınvaliden alıyor benimse ablam :))

Rabbim güzel günlerde sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin cümlemize

sbry sbry canım senin kayınvaliden alıyor benimse ablam :))

Rabbim güzel günlerde sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin cümlemize
Amin canım:dua:
Bi alan oldu mu ilaç gibi geliyor valla. Ben hem ne alacağımı bilemiyorum hem de maddi olarak bi destek oluyor :KK19:

Amin canım:dua:
Bi alan oldu mu ilaç gibi geliyor valla. Ben hem ne alacağımı bilemiyorum hem de maddi olarak bi destek oluyor :KK19:
Aynen canım insanı maddi manevi çok rahatlatıyor :)
Annemler oda takımını biz alalım diye haber göndermişler,konuşmadığımız için eşim istemiyor.
Kayınvalidem arabasını beğenin biz alalım diyolar :)
Ablamda kıyafet konusunda adan zye hepsini almış benden fazla aldıkları :KK48:

X