- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
Ben enucuzbebekmarket ten aldım canım 30 tl idiÇokkkk tatlı markası ne
Bende internetten bakıp çıkıyorum. :) bebişime iki pijama takımı,birkaç çorap zıbın vs annemler almış.Kızlar aldıklarınız çok güzel ancak grdum.ben daha hiçbir şey alamadım internetten bakıyorum
bakıyorum çıkıyorum.
Bayılıyorum tulumlara, sağlıklı sihhatli güzelce giyinsin bebişin.Kizlar dun ebebekten aldiklarim
Sagol canim.benimde en çok sevdiğim tulumlarBende internetten bakıp çıkıyorum. :) bebişime iki pijama takımı,birkaç çorap zıbın vs annemler almış.
Almaya bu hafta başlayacağım artık.
Bayılıyorum tulumlara, sağlıklı sihhatli güzelce giyinsin bebişin.
:)
Kizlar dun ebebekten aldiklarim
Kizlar dun ebebekten aldiklarim
LoveAndMarriage Cuttingcorners melike222
kanadali35 A April wind merve teacher havadansudan @Xxdolunay melekci Mini_mini P pelin2321 sbry O Ocimum basilicum Lusi @Ruhpastasi
Kızlar emziklerimiz ve biberonlarımızı bugün sipariş verdim. İşveçten sipariş verdim çok güzel bir marka biraz pahalı ama olsun biberonların özeliği kolik karşıtı olması.
Ben soft renkler seçtim gri ve siyah emzikleri de mermer desenli seçtim alta paylaşıyorum
Canım güle güle eskitin inşallah erkek reyonu olunca dikkatimi hiç çekmemiş bu modeller geçende gitmiştim çok güzeller
Canım ilk kez bu modelde biberon gördüm rengi de çok güzel bende hala hangi model alacağıma karar veremedim güzel günlerde kullanın canım
Bende direk erkek kısmına yöneliyorum ama kizlarinkinede gozum takiliyo cok guzel ve cesit cok.sagol canimCanım güle güle eskitin inşallah erkek reyonu olunca dikkatimi hiç çekmemiş bu modeller geçende gitmiştim çok güzeller
Canım ilk kez bu modelde biberon gördüm rengi de çok güzel bende hala hangi model alacağıma karar veremedim güzel günlerde kullanın canım
Cok guzelmis canim.dun ebebekten baktim ama anlamayinca ne alacagimi bilemedim hic almadim o yuzdenLoveAndMarriage Cuttingcorners melike222
kanadali35 A April wind merve teacher havadansudan @Xxdolunay melekci Mini_mini P pelin2321 sbry O Ocimum basilicum Lusi @Ruhpastasi
Kızlar emziklerimiz ve biberonlarımızı bugün sipariş verdim. İşveçten sipariş verdim çok güzel bir marka biraz pahalı ama olsun biberonların özeliği kolik karşıtı olması.
Ben soft renkler seçtim gri ve siyah emzikleri de mermer desenli seçtim alta paylaşıyorum
Cok guzelmis canim.dun ebebekten baktim ama anlamayinca ne alacagimi bilemedim hic almadim o yuzden
Arastirdim ama genede bakinca oyle kalakaldım.Bende çok araştırdım sonunda buna karar verdim canım. Artık o kadar çok şey araştırıyoruz ki ne alacağımızı şaşırıyoruz valla
Canim sen lohusa pijama takimini aldin mi gecen hafta eskisehrden bakicam diyodun galiba yazdiysan kacirmis olabilirim. Bugun tum gun baktim karar veremedim internnet uzerinden almayi düşünüyorum. Sik mecit ve feyza diye markalar var hep onlarin ürünleri cikiyor birde fantasi markasi vardi heralde.Senin aldigin yada begendigin marka varmiMağazalarda da cici şeyler var canım ben lcw den aldım epey bişi pamuk kalitesi güzel fiyat performans oranı iyi az giyileceği için çok pahalı şeylere elim varmıyor açıkcası
Bana da bir iki kisi dedi direk reddettim. Ilk cocugum hevesleniyorum herseyini yeni alacagim dedim . Daha kimseye hic birseyimi vermedim ayip olur gibime geliyor sonucta kullanilmis şey. Hatta bazen yardim icin topluyorlar en temiz ve giyilmemis olanlari vermeye çalışıyorum.Bi arkadaşımın da kızı vardı benim oğlanla yaşıt. Ayy canım kızın kıyafetlerini vereyim pırıl pırıl duruyor dedi ayy yok alırım ben sen ihtiyacı olanlara ver demiştim.
Ben birine eşya teklif ederken o kırılır diye düşünürüm açıkcası. Hem ne kadar temiz de olsa yıkanmaktan az rengi soluyor süt lekeleri fln oluyor ya ne bileyim
Söyledim arkadaşıma dedim ben yeni almak istiyorum. Diyor ki anlıyorum seni ama boşa para.Al bunları giydir işte dedi .Bide hevesli sanırsın evi Üstüme yapıyor çok büyük iyilik yaptığını sanıyor .Tamam kolay şeyler değil hazırlık süreci herşey para da ben ce bu kadar durumda değilim insanlar sanırım zevk alıyor. Neyse en son dedim ben bunların hepsini götüremem ayrıca benim aldıklarım da var napicam bu kadar eşyayı dedim .o zaman dedi yenihan giysilerini ayıklayıp öyle vereyim dedi .Oyu öyle ydp dedim. Yine vermeye kalkacak ne desem bilemiyorum artık. Alıp onun gözünde de küçük düşmek istemiyorum. Kalbini de kurmak istemiyorum.Bana da bir iki kisi dedi direk reddettim. Ilk cocugum hevesleniyorum herseyini yeni alacagim dedim . Daha kimseye hic birseyimi vermedim ayip olur gibime geliyor sonucta kullanilmis şey. Hatta bazen yardim icin topluyorlar en temiz ve giyilmemis olanlari vermeye çalışıyorum.
Canım aynı durum bizim başımızda da var. Eşimle ortak arkadaşımız bir çift var. Çok severiz. Eşimin iş arkadaşı aynı zamanda. 2 çocukları var.Söyledim arkadaşıma dedim ben yeni almak istiyorum. Diyor ki anlıyorum seni ama boşa para.Al bunları giydir işte dedi .Bide hevesli sanırsın evi Üstüme yapıyor çok büyük iyilik yaptığını sanıyor .Tamam kolay şeyler değil hazırlık süreci herşey para da ben ce bu kadar durumda değilim insanlar sanırım zevk alıyor. Neyse en son dedim ben bunların hepsini götüremem ayrıca benim aldıklarım da var napicam bu kadar eşyayı dedim .o zaman dedi yenihan giysilerini ayıklayıp öyle vereyim dedi .Oyu öyle ydp dedim. Yine vermeye kalkacak ne desem bilemiyorum artık. Alıp onun gözünde de küçük düşmek istemiyorum. Kalbini de kurmak istemiyorum.
Bence olanlari al belki ilerde fikrin degisir.benimde ilk cocuk bende istemem ama ilk hevesimizi aldiktan sonra belki giydiririz belli de olmaz.cok cabuk buyuyolar cunkuSöyledim arkadaşıma dedim ben yeni almak istiyorum. Diyor ki anlıyorum seni ama boşa para.Al bunları giydir işte dedi .Bide hevesli sanırsın evi Üstüme yapıyor çok büyük iyilik yaptığını sanıyor .Tamam kolay şeyler değil hazırlık süreci herşey para da ben ce bu kadar durumda değilim insanlar sanırım zevk alıyor. Neyse en son dedim ben bunların hepsini götüremem ayrıca benim aldıklarım da var napicam bu kadar eşyayı dedim .o zaman dedi yenihan giysilerini ayıklayıp öyle vereyim dedi .Oyu öyle ydp dedim. Yine vermeye kalkacak ne desem bilemiyorum artık. Alıp onun gözünde de küçük düşmek istemiyorum. Kalbini de kurmak istemiyorum.
Insan kırmakta ıstemiyir evet ama karşısındakinin ısrarına sınır oluyor. Sonuçta bi insan bunu reddediyorsa ustelemenin bir alemi yok. Evde yer açılsın diye karşındakine ısrar resmen.Benim eşinin iş yerindeki arkadaşı öyle o da demiş insan başta kabul ediyor sonra diyor ben ne yapıyorum. Bide benim arkadaşımınkilerjne baktım çok sararmış çoraplar pupurcuklsnmis. Hiç mi düşünmüyorsun bunu verirken ayıp olur diye anlamıyorum gerçekten .Canım aynı durum bizim başımızda da var. Eşimle ortak arkadaşımız bir çift var. Çok severiz. Eşimin iş arkadaşı aynı zamanda. 2 çocukları var.
Erkek bebek kıyafetleri varmış, çoğu daha etiketliymiş vs vs. Bize vermek istiyorlar. Ben direkt kibarca reddettim.
Ama kocası eşime bugün iş yerinde çok ısrar etmiş, eşimde tamam getir demiş. Kızdım eşime epey. Eşim kıramadım, bizde daha hiç bakmadan direkt yardıma ihtiyacı olan bir başkasına veririz köye göndeririz boşver artık anlamıyorlar çok ısrar ettiler dedi.
Biz öyle yapacağız artık. Direkt eşimin köyüne göndermeyi düşünüyorum.
Ya o da öyle dedi inan verdikleri çok eski baktım yoksa belki bi ihtimal olur diye direk reddetmedim. En azından insan giyinmemişleri ayırır ne bileyim .Bence olanlari al belki ilerde fikrin degisir.benimde ilk cocuk bende istemem ama ilk hevesimizi aldiktan sonra belki giydiririz belli de olmaz.cok cabuk buyuyolar cunku
Bende çok sinir oldum; eşimde sinir olduğu için tmm demiş. Dediğin gibi evde yer açıp, vicdan yapıyorlar. Madem o kadar yardımseversin; başka ihtiyacı olanlara ver. Küçümsediğimden değil; ama köyde kentte o kadar sıkıntıda aileler var. Hastaneye bile bırakabilir.Insan kırmakta ıstemiyir evet ama karşısındakinin ısrarına sınır oluyor. Sonuçta bi insan bunu reddediyorsa ustelemenin bir alemi yok. Evde yer açılsın diye karşındakine ısrar resmen.Benim eşinin iş yerindeki arkadaşı öyle o da demiş insan başta kabul ediyor sonra diyor ben ne yapıyorum. Bide benim arkadaşımınkilerjne baktım çok sararmış çoraplar pupurcuklsnmis. Hiç mi düşünmüyorsun bunu verirken ayıp olur diye anlamıyorum gerçekten .