- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
Canim Allah anali babali büyütsün. Bak hemen alinmadi rahmin. Insallah sonrada gerekmez. Sutun icinde bol bol su ic ve sagmaktan vazgecme devamli pompayla cikarmaya calis bir damla bile olsa. Insallah hayirlisiyla saglikla cikar kuvezden. Geçmiş olsunKizlar yeni yeni toparlanabildim kusura bakmayin yazamadim. Sabah 12 ye dogru sezeryana alindim. Saat iki gibi odama ciktim. Spinal yaptilar uyutulmadim. Basta rahim alinabilir diye imza aldilar. Allahima cok sukur rahmimi almadilar ama ameliyattan sonra tekrar kanamam fazla olursa alinmasini kabul ediyorum diye form imzalattilar. Bebek cok kucuk oldugundan kuveze alindi. Ne kadar durur belli degil. Benimde agrilarim cok fazla egilip dogrulamiyorum. Bebek icin anne sutu istediler ama sutum cikmadi cok uzuldum insallah yarina cikar. Bizde durum Allaha hamd olsun boyle kizlar ❤ Hepinize ayri ayri tsk ederim sizi cok seviyorum canlarim
Allah anali babali büyütsün Gecmis olsun. Canim. Nasil oldu icerde niye kalmadi sabirsizBugün çocuğum 1 nisan şakası gibi Dünya’ya geldi, 22 gün dayanamadı :)
Allah anali babali büyütsün Gecmis olsun. Canim. Nasil oldu icerde niye kalmadi sabirsiz
Ben şimdi gördüm bu topikten haberim bile yokBen bu başılığı yeni gördüm desem
Selam herkese neden aktif değil burası
Nasıl gidiyor bebisler boylar kilolar konuşurduk