Hepsi cok guzel gule gule giydir.kac haftalik oldunŞimdi bi kısmını eklicem buraya
= beyaz turuncu bebek mavisi 0_3 ay
= dad yazan ve kırmızı gri takım 3_6 ay
= havlu ince ve kalın battaniye müslin örtü
6_9 ve 1 yaşı yarın artık
bebek arabası ben baby home bh 955 gold vip aldım çok kolay ve hafif benim için hafif olması öncelikliydi çocukla katla bük zor olur diye beşiğide park beşik aldım. Çekebilirsem onlarıda atarım kutuda daha genelde magazaya gidip seçtim ben
Bunlar yeni doğan kıyafetleri daha almadım yeter diye indirimdeydi benim aldığımda 3 tane olan 10 lu takım
Şimdi bi kısmını eklicem buraya
bebek arabası ben baby home bh 955 gold vip aldım çok kolay ve hafif benim için hafif olması öncelikliydi çocukla katla bük zor olur diye beşiğide park beşik aldım. Çekebilirsem onlarıda atarım kutuda daha genelde magazaya gidip seçtim ben
Oyyy oyy çok tatlişler annesi güzel günlerde kullansın kirletsinBunlar yeni doğan kıyafetleri daha almadım yeter diye indirimdeydi benim aldığımda 3 tane olan 10 lu takım
Hepsi cok guzel gule gule giydir.kac haftalik oldun
Güzel günlerde eskitin inşallah çok güzel hepsi
Oyyy oyy çok tatlişler annesi güzel günlerde kullansın kirletsin
Amin ins canim.ben 25+1 oldum bugunŞimdi ilk 27+3 deyim fazla bişey kalmadı artık. (Senin kaç oldu.) Sadece kendime almadım bişiler o var
Sagol canım inşallah hepimiz yavrularımızın üstünde eskitiriz.
Bunlar yeni doğan kıyafetleri daha almadım yeter diye indirimdeydi benim aldığımda 3 tane olan 10 lu takım
Şimdi bi kısmını eklicem buraya
Bugünde battaniye ve havlumuz geldi zaradan kızlarLusi @Blankinfinity LoveAndMarriage kanadali35 @melike222 Cuttingcorners @havadansudan P pelin2321 sbry @merveteacher25 A akain
Yeni görüyorum canımSelam kızlar ben de Nisantoşumun bazı cicilerini atiim dedim
Eki Görüntüle 2225272 Eki Görüntüle 2225270 Eki Görüntüle 2225269 Eki Görüntüle 2225268 Eki Görüntüle 2225267 Eki Görüntüle 2225266
Eki Görüntüle 2225273
Eki Görüntüle 2225291
Gözüme çok tatlış geliyordu bu tavşan tulumdan aldım 6-9 ay alacaktım akşamları dışarı çıkarken yada serin olduğunda giydiririm diye düşünmüştüm ama yanlışlıkla 0-3 ay almışım
Allahıımm yıldızlı şeylere bayılıyorum çok şekerler canımmm yaaa bayıldım hepsine
Sağol kuzuBunuda yeni gördümçok güzel kuzumm bayıldım. Olsun artık minikken giyrr
Yok kız bunu kapıya getirdilerSağol kuzu
Sen niye kalktın dayanamadın dimi almışsın kargoyu