Güle güle giysin tosbaKızlar bebitonun yeni cicişleri geldi bugünLusi @Blankinfinity LoveAndMarriage kanadali35 melike222 @Mini_mini Cuttingcorners havadansudan P pelin2321 sbry merve teacher
Teşekkür ederim canımGüle güle giysin tosbahepside çok güzeller.
Kızlar bebitonun yeni cicişleri geldi bugünLusi @Blankinfinity LoveAndMarriage kanadali35 melike222 @Mini_mini Cuttingcorners havadansudan P pelin2321 sbry merve teacher
Canım çok zevklisin çok güzel hepsi allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallahKızlar bebitonun yeni cicişleri geldi bugünLusi @Blankinfinity LoveAndMarriage kanadali35 melike222 @Mini_mini Cuttingcorners havadansudan P pelin2321 sbry merve teacher
Allah hepsini ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin canım
Canım çok zevklisin çok güzel hepsi allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah
Hepsi yenidoğan değil dimi canım diğer ayları da düşündünKızlar bebitonun yeni cicişleri geldi bugünLusi @Blankinfinity LoveAndMarriage kanadali35 melike222 @Mini_mini Cuttingcorners havadansudan P pelin2321 sbry merve teacher
ay yesinler kuzucugun kiyafetlerini. hepsi cok güzel bayildimm.Guzel günlerde kullaninKızlar bebitonun yeni cicişleri geldi bugünLusi @Blankinfinity LoveAndMarriage kanadali35 melike222 @Mini_mini Cuttingcorners havadansudan P pelin2321 sbry merve teacher
Gule gule kullansin hepside cok guzel.Kızlar bebitonun yeni cicişleri geldi bugünLusi @Blankinfinity LoveAndMarriage kanadali35 melike222 @Mini_mini Cuttingcorners havadansudan P pelin2321 sbry merve teacher
Hepsi yenidoğan değil dimi canım diğer ayları da düşündün
hepsi de birbirinden güzel ama bayıldımm
ay yesinler kuzucugun kiyafetlerini. hepsi cok güzel bayildimm.Guzel günlerde kullanin
Gule gule kullansin hepside cok guzel.
Daha alacak misin canim.arkadasim dogum yapti cok alma diyo cabuk buyudukleri icin giyemiyor diyorTeşekkür ederim canımm
Ben yeni doğan almadım canım hepsi 1 ve 3 aylık
Teşekkür ederim canımm
Teşekkür ederim canım
Gule gule giymek nasip olsun kuzumaKızlar bebitonun yeni cicişleri geldi bugünLusi @Blankinfinity LoveAndMarriage kanadali35 melike222 @Mini_mini Cuttingcorners havadansudan P pelin2321 sbry merve teacher
Evet canım banada mantıklı geldi kendinden eldivenli olanlar.Kızlar ben artık yenidoğan alışverişini tamamladım ama belki yeni alacaklar vardır diye küçük bi tavsiyede bulunabilirim . etrafımda yenidoğan bebekleri olanlardan çok duydum . Kolları kendiliğinden eldivenli olan tulumlar çok daha kullanışlıymış. Eldiven de iş görüyor ama çıkarabiliyormuş bazen bebekler. Tırnakları aşırı sivri ve keskin olduğu için zarar verebilirler kendilerine . Ufak bir tavsiye benden . Bende bulabildiğim tulumları öyle almıştım .En uygun Lcw de öyle tulumlar var hazır şu ara tam indirim dönemi lcw de
Daha alacak misin canim.arkadasim dogum yapti cok alma diyo cabuk buyudukleri icin giyemiyor diyor
Gule gule giymek nasip olsun kuzuma,kac beden aliyosun burdan Bella bisey Alma daha demek istiyorum
BellaCiao kuzum hepsi çok güzel güle güle giysin Eren'in ❤
Bu arada zevkin gerçekten
Bir ara bende atıcam pammmuk kızımın cicişlerini
Teşekkür ederim canımBellaCiao çok güzel hepsi canım allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin bende atcamda benimki çok ya arkadaşlar paylaşsın en son atim ben
İyi yapmışşsın bende aldım bulunsunEvet canım banada mantıklı geldi kendinden eldivenli olanlar.
2 veya 3 takım kendinden eldivenli aldım bende :)