2019 Nisan Anneleri Bebito Cicişleri, Doğum Hazırlıkları Paylaşım Topiği

Kızlar ben artık yenidoğan alışverişini tamamladım ama belki yeni alacaklar vardır diye küçük bi tavsiyede bulunabilirim . etrafımda yenidoğan bebekleri olanlardan çok duydum . Kolları kendiliğinden eldivenli olan tulumlar çok daha kullanışlıymış. Eldiven de iş görüyor ama çıkarabiliyormuş bazen bebekler. Tırnakları aşırı sivri ve keskin olduğu için zarar verebilirler kendilerine . Ufak bir tavsiye benden . Bende bulabildiğim tulumları öyle almıştım . :KK49: En uygun Lcw de öyle tulumlar var hazır şu ara tam indirim dönemi lcw de :dondurma:

BellaCiao BellaCiao çok güzeller kuzum sağlıkla giysin inşallah ❤️

Teşekkür ederim canımm :KK68:

Hepsi yenidoğan değil dimi canım diğer ayları da düşündün :KK53:
hepsi de birbirinden güzel ama bayıldımm

Ben yeni doğan almadım canım hepsi 1 ve 3 aylık :deli:

ay yesinler kuzucugun kiyafetlerini. hepsi cok güzel bayildimm.Guzel günlerde kullanin:KK200::nazar::nazar:

Teşekkür ederim canımm:KK200::nazar:

Gule gule kullansin hepside cok guzel.

Teşekkür ederim canım :KK200:

BellaCiao BellaCiao kuzum hepsi çok güzel güle güle giysin Eren'in ❤
Bu arada zevkin gerçekten :super:

Bir ara bende atıcam pammmuk kızımın cicişlerini :KK36:

Kızlar ben artık yenidoğan alışverişini tamamladım ama belki yeni alacaklar vardır diye küçük bi tavsiyede bulunabilirim . etrafımda yenidoğan bebekleri olanlardan çok duydum . Kolları kendiliğinden eldivenli olan tulumlar çok daha kullanışlıymış. Eldiven de iş görüyor ama çıkarabiliyormuş bazen bebekler. Tırnakları aşırı sivri ve keskin olduğu için zarar verebilirler kendilerine . Ufak bir tavsiye benden . Bende bulabildiğim tulumları öyle almıştım . :KK49: En uygun Lcw de öyle tulumlar var hazır şu ara tam indirim dönemi lcw de :dondurma:
Evet canım banada mantıklı geldi kendinden eldivenli olanlar.
2 veya 3 takım kendinden eldivenli aldım bende :)

Daha alacak misin canim.arkadasim dogum yapti cok alma diyo cabuk buyudukleri icin giyemiyor diyor

Bir kaç adet çorap 2 hırka alacağım sonra bitti kıyafet alışverişi çok şükür.

Gule gule giymek nasip olsun kuzuma:KK200:,kac beden aliyosun burdan Bella bisey Alma daha demek istiyorum:KK48:

Teşekkür ederim canım ❤️❤️ 1 aylık ve 3 aylık sadece oda bitti şükür bu kadardı. ❤️❤️
Çok almadım yaa :KK70:

BellaCiao BellaCiao kuzum hepsi çok güzel güle güle giysin Eren'in ❤
Bu arada zevkin gerçekten :super:

Bir ara bende atıcam pammmuk kızımın cicişlerini :KK36:

Çoook teşekkür ederim canımm ❤️❤️ at at görelim bizde ya prensesin cicişlerini ya

X