- 8 Eylül 2015
- 3.271
- 10.769
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle giysin tosbaKızlar bebitonun yeni cicişleri geldi bugün![]()
Lusi @Blankinfinity
LoveAndMarriage
kanadali35
melike222 @Mini_mini
Cuttingcorners
havadansudan P pelin2321
sbry
merve teacher
Teşekkür ederim canımGüle güle giysin tosbahepside çok güzeller.
Kızlar bebitonun yeni cicişleri geldi bugün![]()
Lusi @Blankinfinity
LoveAndMarriage
kanadali35
melike222 @Mini_mini
Cuttingcorners
havadansudan P pelin2321
sbry
merve teacher
Canım çok zevklisin çok güzel hepsi allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallahKızlar bebitonun yeni cicişleri geldi bugün![]()
Lusi @Blankinfinity
LoveAndMarriage
kanadali35
melike222 @Mini_mini
Cuttingcorners
havadansudan P pelin2321
sbry
merve teacher
Allah hepsini ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin canım![]()
Canım çok zevklisin çok güzel hepsi allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah![]()
Hepsi yenidoğan değil dimi canım diğer ayları da düşündünKızlar bebitonun yeni cicişleri geldi bugün![]()
Lusi @Blankinfinity
LoveAndMarriage
kanadali35
melike222 @Mini_mini
Cuttingcorners
havadansudan P pelin2321
sbry
merve teacher
ay yesinler kuzucugun kiyafetlerini. hepsi cok güzel bayildimm.Guzel günlerde kullaninKızlar bebitonun yeni cicişleri geldi bugün![]()
Lusi @Blankinfinity
LoveAndMarriage
kanadali35
melike222 @Mini_mini
Cuttingcorners
havadansudan P pelin2321
sbry
merve teacher
Gule gule kullansin hepside cok guzel.Kızlar bebitonun yeni cicişleri geldi bugün![]()
Lusi @Blankinfinity
LoveAndMarriage
kanadali35
melike222 @Mini_mini
Cuttingcorners
havadansudan P pelin2321
sbry
merve teacher
Hepsi yenidoğan değil dimi canım diğer ayları da düşündün
hepsi de birbirinden güzel ama bayıldımm
ay yesinler kuzucugun kiyafetlerini. hepsi cok güzel bayildimm.Guzel günlerde kullanin![]()
Gule gule kullansin hepside cok guzel.
Daha alacak misin canim.arkadasim dogum yapti cok alma diyo cabuk buyudukleri icin giyemiyor diyorTeşekkür ederim canımm
Ben yeni doğan almadım canım hepsi 1 ve 3 aylık
Teşekkür ederim canımm
Teşekkür ederim canım![]()
Gule gule giymek nasip olsun kuzumaKızlar bebitonun yeni cicişleri geldi bugün![]()
Lusi @Blankinfinity
LoveAndMarriage
kanadali35
melike222 @Mini_mini
Cuttingcorners
havadansudan P pelin2321
sbry
merve teacher
Evet canım banada mantıklı geldi kendinden eldivenli olanlar.Kızlar ben artık yenidoğan alışverişini tamamladım ama belki yeni alacaklar vardır diye küçük bi tavsiyede bulunabilirim . etrafımda yenidoğan bebekleri olanlardan çok duydum . Kolları kendiliğinden eldivenli olan tulumlar çok daha kullanışlıymış. Eldiven de iş görüyor ama çıkarabiliyormuş bazen bebekler. Tırnakları aşırı sivri ve keskin olduğu için zarar verebilirler kendilerine . Ufak bir tavsiye benden . Bende bulabildiğim tulumları öyle almıştım .En uygun Lcw de öyle tulumlar var hazır şu ara tam indirim dönemi lcw de
![]()
Daha alacak misin canim.arkadasim dogum yapti cok alma diyo cabuk buyudukleri icin giyemiyor diyor
Gule gule giymek nasip olsun kuzuma,kac beden aliyosun burdan Bella bisey Alma daha demek istiyorum
![]()
BellaCiao kuzum hepsi çok güzel güle güle giysin Eren'in ❤
Bu arada zevkin gerçekten
Bir ara bende atıcam pammmuk kızımın cicişlerini![]()
Teşekkür ederim canımBellaCiao çok güzel hepsi canım allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin
bende atcamda benimki çok ya arkadaşlar paylaşsın en son atim ben
![]()
İyi yapmışşsın bende aldım bulunsunEvet canım banada mantıklı geldi kendinden eldivenli olanlar.
2 veya 3 takım kendinden eldivenli aldım bende :)