- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
Yavaş yavaş alıyoruz işte kuzum sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah hepimizeCuttingcorners kuzum lohusa takımını nerden aldın,güzelmiş sade ve şık duruyor
LoveAndMarriage minnoş kızının mama kaşığıda hazır maşallah
Valla ne varsa sende var.Hadi hayirli olsun yeni topik.Güzel oldu böyle.Selamlar annişler topik açalım denmiş açtım hemencik
Bebitolarımızın minnoş kıyafetlerini, bebek arabalarını, çocuk odası beşik yatak dolap görsellerini lohusa takımlarımızı fotoğraflayıp paylaşalım.
Diğer annişlere de fikir olur, faydalanırız
Hepsi çok güzel kuzum güle güle kullansın prensesHayırlı olsun topiğimiz bende aldıklarımı paylaşayım
Kızlar taze taze english home da indirim var bebek ürünlerinde beşiğiniz de varsa nevresimlerde de var ben birkaç parça bir şey aldım sizde bakın
Bu arada marka adı falan yasak mı banlanmayalım sonra
Bunlar aldiklarimin bir kismi.ekran goruntusu çekince oldu
Çok güzel ve şirinler kuzumBuraya topladım bir kısmını kızlargeri kalan kısmıda eklerim sonra
Kizlar gule güle kullansinlar hepsi cok guzellerBuraya topladım bir kısmını kızlargeri kalan kısmıda eklerim sonra
Bu aylarda bebeklerin giyecekleri şeyler onlar oluyo gezmeyede gitsen yine rahat edeceği şeyler tercih edersinBen simdi zibim tarzi ve tulum aldim.dışarı cikarken ayri gezmelik oluyor mu ilk etapta.ilk basta pek disari cikmazlar diye dusunuyorum ama.ay bilmeyince nasil olcak anlamiyorum
Bunlar aldiklarimin bir kismi.ekran goruntusu çekince oldu
Cuttingcorners kuzum lohusa takımını nerden aldın,güzelmiş sade ve şık duruyor
LoveAndMarriage minnoş kızının mama kaşığıda hazır maşallah
Cuttingcorners çok güzel şeyler almışsın canım Lohusa takımını çok beğendim sade ve şık
havadansudan sağlıkla giysin minik paşa hepsi çok güzel
Benimde aklima o takiliyor.:) disari cikacak olsak nasil ciciler alicaz .?daha cok minikler hep tulum zibin falan aldik amaBen simdi zibim tarzi ve tulum aldim.dışarı cikarken ayri gezmelik oluyor mu ilk etapta.ilk basta pek disari cikmazlar diye dusunuyorum ama.ay bilmeyince nasil olcak anlamiyorum
Kizlar kendiniz icin aldiginiz lohusa takimlarini da paylasin :) ben daha almadim alanlara bakarak fikir edincem
Ben simdi zibim tarzi ve tulum aldim.dışarı cikarken ayri gezmelik oluyor mu ilk etapta.ilk basta pek disari cikmazlar diye dusunuyorum ama.ay bilmeyince nasil olcak anlamiyorum
Disari icin yazlik alırım diye düşündüm ama.bende tulum cok seviyorum yazlik tulumlar alirimBenimde aklima o takiliyor.:) disari cikacak olsak nasil ciciler alicaz .?daha cok minikler hep tulum zibin falan aldik ama
Zibinla cikamazda tulumla cikar heralde dimi.bende sıkılıp cikabilirim dogruBen doğar doğmaz dışarı çıkacağım, aylarca yattım yeter. Pijamayla çıkaracağım ben 4-5 aylık olunca küçük takımlar giydirmeyi düşünüyorum bu tarzda aldım zaten 1 tane bak
Disari icin yazlik alırım diye düşündüm ama.bende tulum cok seviyorum yazlik tulumlar alirim
Zibinla cikamazda tulumla cikar heralde dimi.bende sıkılıp cikabilirim dogru