Bende çatlama iğnesini dün oldum 14 günün 07.06.2019 hayırlısı inşallah.Merhaba kızlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Geçen sene laporoskobi oldum tüplerim kapaliymis açıldı ve tüpüme bağırsak dolanmış ti o da acildi.Ameliyatttan 2 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptımşuan düşüğün üzerinden 5 ay geçti ve hala olmayınca tekrar doktoruma gittim. Bu ay adetin 5.gunu yani bu sabah klomene başladım sabah akşam kullanacagim 5 gün ve haftaya salı kontrolüm var. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacağını söyledi bu yöntem ilk defa uygulanacak çok heyecanlıyım Rabbim hakkımizda hayırlısıni versin ❤Benim gibi bu ay asilama olacaklar la beraber bekleyelim inşallah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ❤
Anne Adayları Kaçıncı Aşılama 14.gün Sonuç:) Doğum Tarihi yaş S srplmtmtk 2 ? 28 K Kerevizsalatasi 2 27.05.2019 33 @Rengin0724 K Kader26 @Sehergk 1 01.06.2019 25 M Merabd 1 28.05.2019 22 @ebruliank19 1 01.06.2019 29 @gzd2050ckl @Morzirhli 1 28.05.2019 24 @mihracee 2 11.06.2019 37 E Emel DGE 1 39
Güzel haberlerini alırız insallahMerhaba bende ayin 20 sinde asilama oldum
Inşallah senin içinde herşey yolunda dır canım.Hayırlı olsun arkadaşlar inşallah asilamalariniz tutar bende yarin sabah kontrole gidicem herşey yolundaysa çatlama ignemi olucam. Birde merak ettigim birşey var aşılama olduktan sonra tavsiyeleriniz varmı.tutunmaya yardımcı olan birseyler varmi acaba?
Valla canım bugün idrar testi yaptım negatif olsa çıkardı artık. muhtemelen yarına adet olurum olöazsam salı kan verim diyorum
Yaaa canım valla çok yakın zamanda aynı şeyi yaşadığım için ne desem boş her negatif den sonra yeni ümitler başlıyor çok yorucu bu süreç ama sonucuna değer benceValla canım bugün idrar testi yaptım negatif olsa çıkardı artık. muhtemelen yarına adet olurum olöazsam salı kan verim diyorum
Sağol canım sizler için hayırlı olur sonuçlar inşallahYaaa canım valla çok yakın zamanda aynı şeyi yaşadığım için ne desem boş her negatif den sonra yeni ümitler başlıyor çok yorucu bu süreç ama sonucuna değer bence❤
Ben 23.05 te oldum bekliyorumkızlar bende ayın 23 ünde aşılama oldum rabbim bekleyişlerimiz, hayırla sonlandırsın inşallah
malesef simdilik pek yolundagitmiyor bu sabah kontrolüm vardı yumurta sayisi 3 e çıkmış ama boyut olarak nerdeyse hic büyümemiş. 75 vuruyodum 100 e çıkardı iğneyi 3 gün sonra tekrar çağırdı. Üzüldüm biraz.herşeyin hayırlısı . Senin sonucun ne zaman çıkacak canim? BU arada bende yurtdışında yasıyordum 3 yıl önce kesin dönüş yaptım.Inşallah senin içinde herşey yolunda dır canım.kafan rahat olsun stres yapma yeter . Ben aşılama uygulamasını daha denemedim yurt dışında yasıyorum ben 8 gün klomen kullandım 9 cü gün çatlama iğnesi kullandım doktorum sadece 36 saat içinde ilişkiye girin dedi . Kafaniza karıştırmak istemem çoğu yerde 36 saat sonra cinsel ilişki yazıyor benim doktorum bana bu şekilde tavsiyede bulundu kendi doktoruna sor bence o seni dogru şekilde yönlendirecektir
Üzülme bence canım 3 günde çok şey değişir. Benim haziran 7 belli olacakmalesef simdilik pek yolundagitmiyor bu sabah kontrolüm vardı yumurta sayisi 3 e çıkmış ama boyut olarak nerdeyse hic büyümemiş. 75 vuruyodum 100 e çıkardı iğneyi 3 gün sonra tekrar çağırdı. Üzüldüm biraz.herşeyin hayırlısı . Senin sonucun ne zaman çıkacak canim? BU arada bende yurtdışında yasıyordum 3 yıl önce kesin dönüş yaptım.
az kalmis ne güzel ☺ darısı banaÜzülme bence canım 3 günde çok şey değişir. Benim haziran 7 belli olacak
Ya valla bilmiyom.ki gogus haassasiyetim var ara ara da kasiklarimda batma oluyo o kadar benim.ikinci asilamam bu diğerinden cok agrim falan. Oluyodu bunda masallah turp gibiyimBen 23.05 te oldum bekliyorum
Belirtilerin var mı?
Benim iğneden midir bilmiyorum
Çok ayakta kalırsam
Karnımda iğne batması elektrik çarpması
Gerilme hissi gibi değişik ağrılar oluyor
Hayırlısı inşallahKızlar bugün yumurta kontrolune gittim sağda daha cok yumurtam gelişmiş Çarşamba tekrar gideceğim kesin o zaman kaç tane olduğu belli olur ve büyük ihtimalle cuma aşılama olurum hakkımızda hayırlısı inşallah❤
Bende yarın idrar testi yapcm dua edin nolurBenim bu 2. Aşılamam kizlar ben 1. De hiç birşey hissetmedim ağrıları yada kanamaları olan oluyormuş bu sefer bakalım nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?