Evet senin günün geldi ayyyy çok heyecanlıBende yarın idrar testi yapcm dua edin nolur
İnşallah olmuştur inşallah mutlu haberleri once siz verin sonrada biz☺rabbimin izniyleBende yarın idrar testi yapcm dua edin nolur
Bende yarın idrar testi yapcm dua edin nolur
Aynı hisleri yaşıyoruz bende bu yıl 29 olcam ve 30 olmadan cok cocuk sahibi olmak istiyorum şuan aşılama sonucumu bekliyorum sizinkler sonuclandı mıSalı günü yumurta kontrolü var ona göre asılma gününü söyleyecek canım doktor. 28 yaşındayım hatta Eylül de 29 olacağım30 olmadan bizimki kucağımiza geleydi 30 yaş korkusu var bende
Canim bugün bi damla leke geldi. Devami henüz gelmedi sanirim hastalaniyorum
Var canımKizlar ya bi bakarmisiniz asilamamin 14. Gunu bu cizgi varmi yokmu 5. Asilamam ilk defa boyle bi ikileme dustum yorum bekliyorum
Bende şimdi idrar testi yaptım negatifKizlar ya bi bakarmisiniz asilamamin 14. Gunu bu cizgi varmi yokmu 5. Asilamam ilk defa boyle bi ikileme dustum yorum bekliyorum
Var canım
Çizgi hemen mi çıktıKizlar ya bi bakarmisiniz asilamamin 14. Gunu bu cizgi varmi yokmu 5. Asilamam ilk defa boyle bi ikileme dustum yorum bekliyorum
Sabah acile git ya da hemen şimdiYa cok silik ya inanmiyorum belki boyle cikti besinci asilamam hic umudum yok yarin ikide randevum nasi dayancam bilmiyorum
Var Allahn izniyle rahat olEvet hemen cikti atmadim testi bekliyo icerde bakamiyorum bidaha gidip
Bende saat 5 de kalkıp idrar testi yaptım koskoca tek çizgi maalesefİnsallah vardir simdiden sevinmeyeyim dedim cok olumsuzluklar oldu cok sagol destegin icin testim negatif demissin belki degildir insallah allah hepimizin gonlune gore versin
Yarın gidip kan testi vercm bugün adet olmazsam tabiİnsallah vardir simdiden sevinmeyeyim dedim cok olumsuzluklar oldu cok sagol destegin icin testim negatif demissin belki degildir insallah allah hepimizin gonlune gore versin
Yarın gidip kan testi vercm bugün adet olmazsam tabi
En iyisi kan testi insallah vardir ikimizdede olumlu sonuclar aliriz hayirlisi hakkimizda
Nasip kısmet artık olmazsa tüp bebekEn iyisi kan testi insallah vardir ikimizdede olumlu sonuclar aliriz hayirlisi hakkimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?