Canım inşallah hamilesindir yagrin bi test daha yapKizlar ya bi bakarmisiniz asilamamin 14. Gunu bu cizgi varmi yokmu 5. Asilamam ilk defa boyle bi ikileme dustum yorum bekliyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar
- Konu Sahibi srplmtmtk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama catlatma ignesi klomen
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Temmuz 2015
- 132
- 69
- 98
- 32
var tabikideKizlar ya bi bakarmisiniz asilamamin 14. Gunu bu cizgi varmi yokmu 5. Asilamam ilk defa boyle bi ikileme dustum yorum bekliyorum
- 21 Temmuz 2015
- 132
- 69
- 98
- 32
bende aynen boyle hissetim ilkinden agrım falan bayagı olmuştu ama bu sefer hic anlamadım :)Kızlar merhaba ben de bugün 2. Aşılamamı oldum ilkine göre daha acısız ve hızlı sürdü bakalım sonuç ne olacak..
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Canım benim vakti saati şimdi değilmiş bende öyle düşünüyorum da yani diğer aşama tüp bebek siz de ne gibi sorunlar var kaç yıldır istiyorsunuz?Kızlar ben adet oldum tam 14. Gün. Artık benim bi dahaki adımım tüp bebek olcak. Sizlerin olumlu olur inşallah
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Canım ya inşallah gelmez devami test yaptın mı?Canim bugün bi damla leke geldi. Devami henüz gelmedi sanirim hastalaniyorum
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Yok canım daha 2. Asilama ya yeni başladım belki cuma olurum ve beklemeye geçerim senin aşılamanin kaçıncı günü?Aynı hisleri yaşıyoruz bende bu yıl 29 olcam ve 30 olmadan cok cocuk sahibi olmak istiyorum şuan aşılama sonucumu bekliyorum sizinkler sonuclandı mı
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Var canım inşallah kan testi ile kesinleşir sonucun inşallah 5. Aşılama da bı arkadaşın ki de tutmuştu en fazla 5 aşılama yapılıyor dimi ben nedense 5 e kadar yaptırmam herhalde diyordum ama bu haberlerden sonra dusunebilirim belkitabi inşallah gerek kalmaz daKizlar ya bi bakarmisiniz asilamamin 14. Gunu bu cizgi varmi yokmu 5. Asilamam ilk defa boyle bi ikileme dustum yorum bekliyorum
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Canım vakti saati şuan değilmiş ama birgün inşallah bizlerde pozitif i göreceğiz merak etmeBende şimdi idrar testi yaptım negatif
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Canım acilde verebilirsin kan 1 saate çıkıyor dayanamam dersenYa cok silik ya inanmiyorum belki boyle cikti besinci asilamam hic umudum yok yarin ikide randevum nasi dayancam bilmiyorum
İleri hız sorunu var sadece ilk aşılamamdi aşılama ile zaman kaybetmek istemiyorumCanım vakti saati şuan değilmiş ama birgün inşallah bizlerde pozitif i göreceğiz merak etme
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Çok bir sorun yoksa olur canım inşallah bak 5. De tutanlar var yani ben bazen sabredemiyorum da bende öyle şeyler söylüyorum ama şuan onları düşündükce ne ki diyorum daha 2. Deİleri hız sorunu var sadece ilk aşılamamdi aşılama ile zaman kaybetmek istemiyorum
- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
oy olmazmı var resmenn ah hadi hayırlı olsun inş.. inş.Kizlar ya bi bakarmisiniz asilamamin 14. Gunu bu cizgi varmi yokmu 5. Asilamam ilk defa boyle bi ikileme dustum yorum bekliyorum
- 14 Eylül 2018
- 40
- 30
- 38
- 34
Var canım inşallah kan testi ile kesinleşir sonucun inşallah 5. Aşılama da bı arkadaşın ki de tutmuştu en fazla 5 aşılama yapılıyor dimi ben nedense 5 e kadar yaptırmam herhalde diyordum ama bu haberlerden sonra dusunebilirim belkitabi inşallah gerek kalmaz da
Bilemiyorumki bende 4unde tutmadi bunda kesin olmaz kafasiyla mecburen tup bebege gecebilmek iciin yapmislardi suan umutlanmakta istemiyorum ama insallah gerek kalmaz sana ikide randevum var diye acile gitmeyeyim dedim suan gitsemmi diye dusunuyorum bilemedimde
Dur bozma hemen moralini yerleşme kanaması vs dir inşallahCanim bugün bi damla leke geldi. Devami henüz gelmedi sanirim hastalaniyorum
Bugün 7. Günüm cnmYok canım daha 2. Asilama ya yeni başladım belki cuma olurum ve beklemeye geçerim senin aşılamanin kaçıncı günü?
- 16 Aralık 2017
- 105
- 39
- 18
MERHABALAR HAYIRLI OLSUN BENDE 14 MAYISTA AŞILAMA OLDUM BUGÜN 14. GÜNÜM VE IDRAR TESTI YAPTIM NEGATIF ÇIKTI ACABA KESIN SONUÇ MUDUR KIZLAR BILGINIZ VAR MI?Merhaba kızlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Geçen sene laporoskobi oldum tüplerim kapaliymis açıldı ve tüpüme bağırsak dolanmış ti o da acildi.Ameliyatttan 2 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptım şuan düşüğün üzerinden 5 ay geçti ve hala olmayınca tekrar doktoruma gittim. Bu ay adetin 5.gunu yani bu sabah klomene başladım sabah akşam kullanacagim 5 gün ve haftaya salı kontrolüm var. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacağını söyledi bu yöntem ilk defa uygulanacak çok heyecanlıyım Rabbim hakkımizda hayırlısıni versin❤Benim gibi bu ay asilama olacaklar la beraber bekleyelim inşallah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ❤
Anne Adayları Kaçıncı Aşılama 14.gün Sonuç:) Doğum Tarihi yaş S srplmtmtk 2 ? 28 @Lagaan 2 27.05.2019 33 R Rengin0724 @Kader26 @Sehergk 1 01.06.2019 25 M Merabd 1 28.05.2019 22 @ebruliank19 1 01.06.2019 29 @gzd2050ckl @Morzirhli 1 28.05.2019 24 mihracee 2 11.06.2019 37 E Emel DGE 1 39
aşılamanız hayırlı olsun benimde bugün 14. Günüm benimde doktorum yumurtanın çatlayıp çalışmadığına bakmadı gerçekten gorunebiliyo muymuş rahim ağzındanBugun aşılamam oldu.Pazar günü çatlatma iğnemi yaptım.Bugun dr bakmadı direkt yaptı aşılamayı rahim ağzindan görebiliyorum dedi catladığını.Suan az bi lekelenmeler var.Sizce normal mi bu durum? Bırde yumurta çatlamama ihtimali olur mu?
- 16 Aralık 2017
- 105
- 39
- 18
- 16 Mayıs 2019
- 164
- 144
- 23
- 33