• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben adet oldum tam 14. Gün. Artık benim bi dahaki adımım tüp bebek olcak. Sizlerin olumlu olur inşallah❤️
Canım benim vakti saati şimdi değilmiş 😔bende öyle düşünüyorum da yani diğer aşama tüp bebek siz de ne gibi sorunlar var kaç yıldır istiyorsunuz?

Aynı hisleri yaşıyoruz bende bu yıl 29 olcam ve 30 olmadan cok cocuk sahibi olmak istiyorum şuan aşılama sonucumu bekliyorum sizinkler sonuclandı mı
Yok canım daha 2. Asilama ya yeni başladım belki cuma olurum ve beklemeye geçerim senin aşılamanin kaçıncı günü?

Kizlar ya bi bakarmisiniz asilamamin 14. Gunu bu cizgi varmi yokmu 5. Asilamam ilk defa boyle bi ikileme dustum yorum bekliyorum🙏🏻
Var canım inşallah ❤️🙏🤗 kan testi ile kesinleşir sonucun inşallah 🤗5. Aşılama da bı arkadaşın ki de tutmuştu en fazla 5 aşılama yapılıyor dimi ben nedense 5 e kadar yaptırmam herhalde diyordum ama bu haberlerden sonra dusunebilirim belki😊tabi inşallah gerek kalmaz da🤗

İleri hız sorunu var sadece ilk aşılamamdi aşılama ile zaman kaybetmek istemiyorum
Çok bir sorun yoksa olur canım inşallah 🙏 bak 5. De tutanlar var yani ben bazen sabredemiyorum da bende öyle şeyler söylüyorum ama şuan onları düşündükce ne ki diyorum daha 2. De😊

Var canım inşallah ❤️🙏🤗 kan testi ile kesinleşir sonucun inşallah 🤗5. Aşılama da bı arkadaşın ki de tutmuştu en fazla 5 aşılama yapılıyor dimi ben nedense 5 e kadar yaptırmam herhalde diyordum ama bu haberlerden sonra dusunebilirim belki😊tabi inşallah gerek kalmaz da🤗

Bilemiyorumki bende 4unde tutmadi bunda kesin olmaz kafasiyla mecburen tup bebege gecebilmek iciin yapmislardi suan umutlanmakta istemiyorum ama insallah gerek kalmaz sana🤗 ikide randevum var diye acile gitmeyeyim dedim suan gitsemmi diye dusunuyorum bilemedimde

Bugun aşılamam oldu.Pazar günü çatlatma iğnemi yaptım.Bugun dr bakmadı direkt yaptı aşılamayı rahim ağzindan görebiliyorum dedi catladığını.Suan az bi lekelenmeler var.Sizce normal mi bu durum? Bırde yumurta çatlamama ihtimali olur mu?

Merhaba kızlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Geçen sene laporoskobi oldum tüplerim kapaliymis açıldı ve tüpüme bağırsak dolanmış ti o da acildi.Ameliyatttan 2 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptım 😔 şuan düşüğün üzerinden 5 ay geçti ve hala olmayınca tekrar doktoruma gittim. Bu ay adetin 5.gunu yani bu sabah klomene başladım sabah akşam kullanacagim 5 gün ve haftaya salı kontrolüm var. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacağını söyledi bu yöntem ilk defa uygulanacak çok heyecanlıyım 😊🙏Rabbim hakkımizda hayırlısıni versin🙏❤Benim gibi bu ay asilama olacaklar la beraber bekleyelim inşallah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏:emir_bebek::nazar:
Anne AdaylarıKaçıncı Aşılama14.günSonuç:)Doğum Tarihiyaş
S srplmtmtk 2?28
@Lagaan227.05.201933
R Rengin0724
@Kader26
@Sehergk101.06.201925
M Merabd 128.05.201922
@ebruliank19101.06.201929
@gzd2050ckl
@Morzirhli128.05.201924
mihracee mihracee 211.06.201937
E Emel DGE 139
MERHABALAR HAYIRLI OLSUN BENDE 14 MAYISTA AŞILAMA OLDUM BUGÜN 14. GÜNÜM VE IDRAR TESTI YAPTIM NEGATIF ÇIKTI ACABA KESIN SONUÇ MUDUR KIZLAR BILGINIZ VAR MI?:110:

Bugun aşılamam oldu.Pazar günü çatlatma iğnemi yaptım.Bugun dr bakmadı direkt yaptı aşılamayı rahim ağzindan görebiliyorum dedi catladığını.Suan az bi lekelenmeler var.Sizce normal mi bu durum? Bırde yumurta çatlamama ihtimali olur mu?
aşılamanız hayırlı olsun benimde bugün 14. Günüm benimde doktorum yumurtanın çatlayıp çalışmadığına bakmadı gerçekten gorunebiliyo muymuş rahim ağzından

Tesekkur ederim umarım olumlu olur hepimizinki.Ben de pek anlamadım stresten pek soramadım da.Zaten hemen bu gece de ilişki önerdi kafam karışık hem buna çatlamaya hem lekeye :işsiz:

Kızlar meraba 5 6 gündür yazmıyordum. Moralim çok bozuktu diye.. Aşılamanın bugün 6.günü oldu. Tutacağını hiç düşünmüyorum ama yine de günümü bekliyorum... İçinde umutla bekleyenlerin insallah hayırlısı ile olur

Back