Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
S

İnsanız sonuçta imtihanımız bu demek ki hakkımızda hayırlısı olsun ..

Salı günü yumurta kontrolü var ona göre asılma gününü söyleyecek canım doktor. 28 yaşındayım hatta Eylül de 29 olacağım 30 olmadan bizimki kucağımiza geleydi 30 yaş korkusu var bende
Merhaba ben bu sayfada yeniyim 30 yaş tan bence hiç korkma canım. Ben 39 yaşındayım bi umut bende bekliyorum.

Rabbim hepimizin kucağını doldursun sen aşılama oldun mu canım?
Amin insallah Ben 5 gün klomen kullandım yumurtanın büyüklüğü 8.9 du doktorum birazdaha gelişsin yumurtaların dedi 3 gün daha kullandım bugün ölçüldü 19.8 büyüklüğün deydi bugün bana 2 gün daha kullan hapı cumartesi çatlama iğnesi ol dedi sonrası nasip kısmet insallah

aslında boyutu yeterliymiş niye direk çatlatmayı yap demedi ki?

kızlar başka etiketleyemediğim aşılamasını olup bekleyen varsa yazsın lütfen

Tek yumurta oluştu birde yaşımdan dolayı çatlama iğnesini daha uygun gördü. Sen demi tedavi oluyorsun
Tamam da canım yumurta zaten büyümüş bugun yada yarın igneyi yap demeliydi ben onu diyorum neyse bı bildiği vardır . Evet bende 2. Aşılama ya başladım hatta

Tamam da canım yumurta zaten büyümüş bugun yada yarın igneyi yap demeliydi ben onu diyorum neyse bı bildiği vardır . Evet bende 2. Aşılama ya başladım hatta
Bilmiyorumki canım 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim 4 haftalıkken malesef düştü. O zamandan beri biraz değişiklikler oldu bende yumurta oluşuyor ama çatlamıyor o yüzden çatlama iğnesini uygun gördü. Dilerim allahtan sen de güzel sonuçlar alırsın

yumurta büyüklüğü nekadr olması gerekiyor benim sol 24 sağdaki 25 ve 21 di adetin 12.günüydü bu büyüklükler gecesinden çatlama iğnesi vuruldum yarın aşılamam var toplamda 5 gü n femara kullandım benim yumoşlarda çok büyümüş sanki dün gece oldum iğneyi yani acayip sancım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…