- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
Allah korusun bunlar hep bizim kuruntumuz olarak kalacak inşallahAynen canım 1 saat bekliyorum ya sonucu bana sor nasıl geçiyo. Allahım ya düştüyse naparım diyorum bi neler geçiyo aklımdan neler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusun bunlar hep bizim kuruntumuz olarak kalacak inşallahAynen canım 1 saat bekliyorum ya sonucu bana sor nasıl geçiyo. Allahım ya düştüyse naparım diyorum bi neler geçiyo aklımdan neler
200 ile 1400aradında kaçgün vardıKızlar bende çok şükür son kez kan verdim değerlerim 27 - 54 -200 - 1402.4 bi daha kan vermiycem artık az önce son sonucumu da aldım cumartesi günü de muaneye gidicez InşAllah keseyi görürüz
Yarın iş başı
Bi ben gece içiyomuşum artık sabah içicem bende canım akıllandım :)
Olabılır feeling cim. Hadi hayırlısı. Çok enteresan olmuşKızlar az önce komşumuzu gördüm rüyasında beni bi kız çocuğuyla görmüş eve götürüyomuşum ve hamile olduğumu eşim ve sizden başka kimse bilmiyor sizce mağlum mu oldu ve acaba kızım mı olucak
Anlattıklarının tamamen aynısı benimde yaşadığım, bazen tek bi noktadan anlık 20-30 sn bir sızı oluyor aynen daha devam etse bayıltacak özellikle eğililip oturup çömelip aniden kalkarken oluyor yani karnım tortop olunca , daha dikkatli haraket etmeyi , ani haraketler yapmamayı öğrenincezBenim kaşıktan bacağa ve bele vuruyor , öyle birşey mi senin kisi de
Bazen ani bi sancı Giriyor sol kaşığa , biraz devam etse bayıltacak cinsten
Ne güzle yaşadığınız yerde sahil varmış , ağrın olduğunda bence fazla zorlama canım kendini
Maşallah canım çok iyiKızlar bende çok şükür son kez kan verdim değerlerim 27 - 54 -200 - 1402.4 bi daha kan vermiycem artık az önce son sonucumu da aldım cumartesi günü de muaneye gidicez InşAllah keseyi görürüz
Sizin akşam içtiğinizde uykunuz kaçıyomuydu? Acaba bi bende mi yan etki yaptı :/Allah kolaylık versin
Aklınızda olsun özel sektörde çalışanlar için günde 1.5 saat hamilelik izni var.
Belki memurlar içinde vardır.
Ben patrona açıklayınca kullanmaya başlayacağım
Ben de sabaha geçeyim bari
Aynen valla önce hayırlı ve sağlıklısı sonrada gönlümüzden geçeni nasip etsin allah. O kadar çok istiyorum ki kız olmasını hayırlısıyla inşallah.Olabılır feeling cim. Hadi hayırlısı. Çok enteresan olmuş
Adete iki gün kala 27Maşallah canım çok iyi
Bu değerler hangi günde kaçtı özellikle son değer
3 gün var canım200 ile 1400aradında kaçgün vardı
InşAllah canım benim aramıza katıl sendeKızlar merhaba bende dondurulmuş embriyo transferimi oldum dün inşâAllah bende haziran annesi olabilirim dua edin lütfen tutunsun meleğim
İnsan bir garip oluyor değil mi :)Anlattıklarının tamamen aynısı benimde yaşadığım, bazen tek bi noktadan anlık 20-30 sn bir sızı oluyor aynen daha devam etse bayıltacak özellikle eğililip oturup çömelip aniden kalkarken oluyor yani karnım tortop olunca , daha dikkatli haraket etmeyi , ani haraketler yapmamayı öğrenincez
Anormal bi durum yoktur umarım
Merhabalar herkese
Bir 2019 Nisan annesi adayı olarak aranıza yeni katıldım
4,5 yaşında bir oğlum var. O dönemde 2014 Nisan anneleri grubundaydım ve orada hala devam eden güzel dostluklar kurduk, umarım bu forumda da çok güzel paylaşımlarımız olur.
Cuma günü regl günümde beta hcg değerim 42 ydi, dün tekrar ölçtürdüm 107 çıktı. Haftaya cumartesi tekrar gideceğim. Şimdilik folidoceye başlattı doktor, 'bu çok iyi içinde b vitamini de var' dedi.
Şuanki en büyük sıkıntılarımdan biri 87 kg hamile kalmam ilk 3 ay çocuk anneden beslenmediği için 10 kg verip sonraki süreçte de o 10 kg yu geri alıp 87 ile doğuma girmek hedefimiz, umarım kalan 2 ayımda başarabilirim bunu.
Bir diğer konu da ikizler burcu mevzusu :) ama yükselen de önemli tabiii...
Bilgilerimi de yazayım...
SAT:09.09.2018
Beklenen Tarih: 17.06.2019
2. bebeğim olacak
İstanbul'da yaşıyorum
kg:87
listeye eklenmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Sizin akşam içtiğinizde uykunuz kaçıyomuydu? Acaba bi bende mi yan etki yaptı :/
Kızlar merhaba bende dondurulmuş embriyo transferimi oldum dün inşâAllah bende haziran annesi olabilirim dua edin lütfen tutunsun meleğim
Merhabalar herkese
Bir 2019 Nisan annesi adayı olarak aranıza yeni katıldım
4,5 yaşında bir oğlum var. O dönemde 2014 Nisan anneleri grubundaydım ve orada hala devam eden güzel dostluklar kurduk, umarım bu forumda da çok güzel paylaşımlarımız olur.
Cuma günü regl günümde beta hcg değerim 42 ydi, dün tekrar ölçtürdüm 107 çıktı. Haftaya cumartesi tekrar gideceğim. Şimdilik folidoceye başlattı doktor, 'bu çok iyi içinde b vitamini de var' dedi.
Şuanki en büyük sıkıntılarımdan biri 87 kg hamile kalmam ilk 3 ay çocuk anneden beslenmediği için 10 kg verip sonraki süreçte de o 10 kg yu geri alıp 87 ile doğuma girmek hedefimiz, umarım kalan 2 ayımda başarabilirim bunu.
Bir diğer konu da ikizler burcu mevzusu :) ama yükselen de önemli tabiii...
Bilgilerimi de yazayım...
SAT:09.09.2018
Beklenen Tarih: 17.06.2019
2. bebeğim olacak
İstanbul'da yaşıyorum
kg:87
listeye eklenmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Ben kontrol etmiyorum hemen cekiyorum igneyi. Kanama olmadi hergun ayni yerlere denk getirerek vurmaya calisiorumKızlar ya bu kan sulandırıcı iğneyi yaparken derinizin altına geçtikten sonra iğnenin ucu,çekip kontrol ediyormusunuz kan geliyormu gelmiyormu diye. Benim doktorum ilk gün yaptı bana dediki kontrol etti nadirde olsa damara denk geliyor dedi. ama ben ipne içeri girer girmez korkuyorum hemen iğneyi yapıyorum bide ben göbekde pek damar olduğunu düşünmüyorum. Onu doktorum galiba kol için filan söyledi. Bilemedim