2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar az önce komşumuzu gördüm rüyasında beni bi kız çocuğuyla görmüş eve götürüyomuşum ve hamile olduğumu eşim ve sizden başka kimse bilmiyor sizce mağlum mu oldu ve acaba kızım mı olucak :21:

Kızlar az önce komşumuzu gördüm rüyasında beni bi kız çocuğuyla görmüş eve götürüyomuşum ve hamile olduğumu eşim ve sizden başka kimse bilmiyor sizce mağlum mu oldu ve acaba kızım mı olucak :21:
Olabılır feeling cim. Hadi hayırlısı. Çok enteresan olmuş

Benim kaşıktan bacağa ve bele vuruyor , öyle birşey mi senin kisi de
Bazen ani bi sancı Giriyor sol kaşığa , biraz devam etse bayıltacak cinsten
Ne güzle yaşadığınız yerde sahil varmış , ağrın olduğunda bence fazla zorlama canım kendini
Anlattıklarının tamamen aynısı benimde yaşadığım, bazen tek bi noktadan anlık 20-30 sn bir sızı oluyor aynen daha devam etse bayıltacak özellikle eğililip oturup çömelip aniden kalkarken oluyor yani karnım tortop olunca , daha dikkatli haraket etmeyi , ani haraketler yapmamayı öğrenincez
Anormal bi durum yoktur umarım

Kızlar bende çok şükür son kez kan verdim değerlerim 27 - 54 -200 - 1402.4 bi daha kan vermiycem artık az önce son sonucumu da aldım cumartesi günü de muaneye gidicez InşAllah keseyi görürüz
Maşallah canım çok iyi
Bu değerler hangi günde kaçtı özellikle son değer

Allah kolaylık versin
Aklınızda olsun özel sektörde çalışanlar için günde 1.5 saat hamilelik izni var.
Belki memurlar içinde vardır.
Ben patrona açıklayınca kullanmaya başlayacağım

Ben de sabaha geçeyim bari
Sizin akşam içtiğinizde uykunuz kaçıyomuydu? Acaba bi bende mi yan etki yaptı :/

Kızlar ya bu kan sulandırıcı iğneyi yaparken derinizin altına geçtikten sonra iğnenin ucu,çekip kontrol ediyormusunuz kan geliyormu gelmiyormu diye. Benim doktorum ilk gün yaptı bana dediki kontrol etti nadirde olsa damara denk geliyor dedi. ama ben ipne içeri girer girmez korkuyorum hemen iğneyi yapıyorum bide ben göbekde pek damar olduğunu düşünmüyorum. Onu doktorum galiba kol için filan söyledi. Bilemedim :KK43:

Merhabalar herkese :21:
Bir 2019 Nisan annesi adayı olarak aranıza yeni katıldım :anneadayı:

4,5 yaşında bir oğlum var. O dönemde 2014 Nisan anneleri grubundaydım ve orada hala devam eden güzel dostluklar kurduk, umarım bu forumda da çok güzel paylaşımlarımız olur.

Cuma günü regl günümde beta hcg değerim 42 ydi, dün tekrar ölçtürdüm 107 çıktı. Haftaya cumartesi tekrar gideceğim. Şimdilik folidoceye başlattı doktor, 'bu çok iyi içinde b vitamini de var' dedi.

Şuanki en büyük sıkıntılarımdan biri 87 kg hamile kalmam :110: ilk 3 ay çocuk anneden beslenmediği için 10 kg verip sonraki süreçte de o 10 kg yu geri alıp 87 ile doğuma girmek hedefimiz, umarım kalan 2 ayımda başarabilirim bunu.

Bir diğer konu da ikizler burcu mevzusu :) ama yükselen de önemli tabiii...

Bilgilerimi de yazayım...

SAT:09.09.2018
Beklenen Tarih: 17.06.2019
2. bebeğim olacak
İstanbul'da yaşıyorum
kg:87
listeye eklenmeyi sabırsızlıkla bekliyorum:KK15:

Anlattıklarının tamamen aynısı benimde yaşadığım, bazen tek bi noktadan anlık 20-30 sn bir sızı oluyor aynen daha devam etse bayıltacak özellikle eğililip oturup çömelip aniden kalkarken oluyor yani karnım tortop olunca , daha dikkatli haraket etmeyi , ani haraketler yapmamayı öğrenincez
Anormal bi durum yoktur umarım
İnsan bir garip oluyor değil mi :)
Benim ki hep ayni noktada
Solda
Belli bi yet var orası resmen zonkluyor
Bugünümüze de şükür İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız ya ...
Benim hiç bi gebeliğim ilerlemedi

Bir 2019 Haziran annesi adayı olarak aranıza yeni katıldım :anneadayı:

4,5 yaşında bir oğlum var. O dönemde 2014 Nisan anneleri grubundaydım ve orada hala devam eden güzel dostluklar kurduk, umarım bu forumda da çok güzel paylaşımlarımız olur.

Cuma günü regl günümde beta hcg değerim 42 ydi, dün tekrar ölçtürdüm 107 çıktı. Haftaya cumartesi tekrar gideceğim. Şimdilik folidoceye başlattı doktor, 'bu çok iyi içinde b vitamini de var' dedi.

Şuanki en büyük sıkıntılarımdan biri 87 kg hamile kalmam :110: ilk 3 ay çocuk anneden beslenmediği için 10 kg verip sonraki süreçte de o 10 kg yu geri alıp 87 ile doğuma girmek hedefimiz, umarım kalan 2 ayımda başarabilirim bunu.

2. bebeğim olacak
İstanbul'da yaşıyorum

(Üstte Nisan yazmışım yanlışlıkla, düzenleme süresi dolduğu için tekrar paylaştım.)

2. bebeğim olacak
İstanbul'da yaşıyorum

Merhaba hoşgeldiniz
Ben de 2014 Aralık annesiyim hatta topiğin Son dogurani bendim.
Allah bağışlasın ogluslarimizi
Ben de 37 yaşındayım
İlkinde kaç kg hamile kaldınız
Ben 74 le kaldım 86 ile doğurdum
Şimdi 77 kgyum

Sizin akşam içtiğinizde uykunuz kaçıyomuydu? Acaba bi bende mi yan etki yaptı :/

Uykusuzdum ama hamilelik ve heyecana yoruyordum
Bu akşam içmeyerek denemiş olacağız

Kızlar merhaba bende dondurulmuş embriyo transferimi oldum dün inşâAllah bende haziran annesi olabilirim dua edin lütfen tutunsun meleğim❤️:dua:

Hadi maşallah inşallah iyi haberlerini alırız

2. bebeğim olacak
İstanbul'da yaşıyorum

Merhaba ayni kilodayiz
Kim soyledi size kilo vermenizi ben de mi doktora gitmeliyim bu konuda
Günlerimiz de ayni
İlk 3 ay anneden beslenmeyip nasil besleniyormuş emnriyo? Biliyor musunuz? Merak ettim de

Kızlar ya bu kan sulandırıcı iğneyi yaparken derinizin altına geçtikten sonra iğnenin ucu,çekip kontrol ediyormusunuz kan geliyormu gelmiyormu diye. Benim doktorum ilk gün yaptı bana dediki kontrol etti nadirde olsa damara denk geliyor dedi. ama ben ipne içeri girer girmez korkuyorum hemen iğneyi yapıyorum bide ben göbekde pek damar olduğunu düşünmüyorum. Onu doktorum galiba kol için filan söyledi. Bilemedim :KK43:
Ben kontrol etmiyorum hemen cekiyorum igneyi. Kanama olmadi hergun ayni yerlere denk getirerek vurmaya calisiorum

X