- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
Teşekkürler canım. Daha da çoookk gün var nasıl sabredeceksemsat a göre şimdilik canim sonra zaten bebeğin boyutuna bakarak söylüyor doktor diye biliyorum ama :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım. Daha da çoookk gün var nasıl sabredeceksemsat a göre şimdilik canim sonra zaten bebeğin boyutuna bakarak söylüyor doktor diye biliyorum ama :)
Benide eklermisin Feeling07 yaş 23 sat 22.08.2018 ilk gebelik ankara beklenen tarih 31.05.2019 kilo 58
Gerçi haziranı bir kaç günle kaçırıyorum ama sanırım sıkıntı olmaz :)
İnş. sımsıkı tutunur Allahın izniyleSelam kızlar, dün kahverengi lekelenmem oldu, sabahta kırmızı leke oldu, doktorumu aradım, gel hemen dedi, bebeğin kalp atışlarını duyduk, ama düşük riskim varmış, progestan diye bir ilaç verdi. Sabah akşam kullanacağım, perşembe kontrole gideceğim gene, bebeğim inşallah Benimle kalır
Canım dualarm seninle Allah şifa versin inşallah , çok dikkat et dinlen kendini yorma sakınSelam kızlar, dün kahverengi lekelenmem oldu, sabahta kırmızı leke oldu, doktorumu aradım, gel hemen dedi, bebeğin kalp atışlarını duyduk, ama düşük riskim varmış, progestan diye bir ilaç verdi. Sabah akşam kullanacağım, perşembe kontrole gideceğim gene, bebeğim inşallah Benimle kalır
Canım dualarm seninle Allah şifa versin inşallah , çok dikkat et dinlen kendini yorma sakın
Bugün medicana da ayla eser e gidicem ama öylesine seçilmiş bir doktor şimdilik önerin varsa eğer memnuniyetle degerlendiririm:)Merhaba hol geldin sat aynı ve ben de ankaradaym :) sen hangi doktora gidiyorsun
Çok çok dikkat et canım kendine iyi düşün iyi olacak inşallah allah esirgesin yavrunuSelam kızlar, dün kahverengi lekelenmem oldu, sabahta kırmızı leke oldu, doktorumu aradım, gel hemen dedi, bebeğin kalp atışlarını duyduk, ama düşük riskim varmış, progestan diye bir ilaç verdi. Sabah akşam kullanacağım, perşembe kontrole gideceğim gene, bebeğim inşallah Benimle kalır
Canım ben mine kermalli den randevu aldım o da medicana da yapıyor doğumu bi araştır istersen sende. Benim iş yerime yakın aynı zamanda kuzenimin flnda doktoruydu.Bugün medicana da ayla eser e gidicem ama öylesine seçilmiş bir doktor şimdilik önerin varsa eğer memnuniyetle degerlendiririm:)
Merhaba ben önceki gebeliğimde 6+1 de kalp atışını duydum Sen inşallah bugün kesin duyarsinGünaydın bu arada benim randevum bugün şuan 6+3 hafta başında keseyi görmüştük umarım bugün hem bebeği hem kalp atışını duyarım bende bulantı yok ama deli gibi midem yanıyor allah bi an önce kurtarsın bu bulantilardan yanmalardan insallah
Ben de kimseye söylemedimGünaydın kızlar
Benim de randevum pazartesi, gittigimde 5+4 olucam insallah. Geçen seneden iki var ikiside 7. Haftada düştü, çok korkuyorum kimseye söylemedim ben de
Günaydın canim inşallah sağlıkla kalp atışını duyarsın haberlerini bekliyorum benimde bugün 6+0 oldu . Haftaya gidicem bende inşallah.Günaydın bu arada benim randevum bugün şuan 6+3 hafta başında keseyi görmüştük umarım bugün hem bebeği hem kalp atışını duyarım bende bulantı yok ama deli gibi midem yanıyor allah bi an önce kurtarsın bu bulantilardan yanmalardan insallah
Geçmiş olsun canim . Çok dikkat et kendine dinlen sürekli bu ilk zamanları mümkün se yatarak geçir. Bebegin inşallah sıkı sıkı tutunur sağlıkla doğar.Selam kızlar, dün kahverengi lekelenmem oldu, sabahta kırmızı leke oldu, doktorumu aradım, gel hemen dedi, bebeğin kalp atışlarını duyduk, ama düşük riskim varmış, progestan diye bir ilaç verdi. Sabah akşam kullanacağım, perşembe kontrole gideceğim gene, bebeğim inşallah Benimle kalır
Sol tarafım baya ağrıyor wallaHayırlısı olsun...
Yumurtlama ilacı kullandım. Dış gebelikten kürtaj oldum vaya bişdiğin kürtaj. Kürtaj sırasında kemoterapi iğnesi yapılmış doktor öyle dedi.
Senin kese görünür inşaallah. Dış gebelikte ağrı çok oluyor kanama oluyor. İnşaallah öyle değildir iyi düşün
Canım benim yat dinlen hiç kalkma ani hareket yapma inşallah sımsıkı tutunur sana dualarımız seninleSelam kızlar, dün kahverengi lekelenmem oldu, sabahta kırmızı leke oldu, doktorumu aradım, gel hemen dedi, bebeğin kalp atışlarını duyduk, ama düşük riskim varmış, progestan diye bir ilaç verdi. Sabah akşam kullanacağım, perşembe kontrole gideceğim gene, bebeğim inşallah Benimle kalır
Canım durum mesajına gittiğinde aşağıda son adet tarihinimi çocuğun doğucak tarihinimi ne soruyo o tarihi girip kaydedince oluyo takvim :)Bu arada kızlar Ben hamilelik takvimi yapamıyorum. Sizin takvimlerin altında link var tıkliyorum sonra hamilelik takvimini buradan yapabilirsiniz diyor beni direk profilimde durum mesajına atıyor anlamadım yardımcı olabilecek var mi