2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Öyld düşünme hayırlısı buymuş. Bende mayıs ayında dış gebelikten kürtaj oldum. Hamile olduğumu bile tesadüfen öğrendim. Kürtajdan sonra çok ağladım. Tek başımaydım hep çok zor zamanlardı ama sonra aklım başıma geldi. Şükürler olsun dedim en azından hamile kaldım 10 gün bile olsa onunla uyudum kalktım. Üzülmemin bana bir faydası yoktu ve isyan etmiş oluyordum. Sürekli dua ettim ağladığım için Allah tan özür diledim . Ve çok şükür ilaçlada olsa Allah tekrar nasip etti. Ha sonuna kadar gidrr gitmez o Allah ın bileceği iş. Ama biz ne yapıcaz ??elimizden ne geliyorsa onu ve dua edicez. Her kayıp bir can ama ne yapalım. Benim arada aklıma geliyor sağlıklı olsa aralıkta doğum yapacaktım . Kısmet olmadı:KK43: önceki hamileliklerin olumsuz sonuçlandı diye buda öyle olacak değil ya. Şükredelim ki hamile kalabiliyoruz. Bir arkadaşım 7 yıldır istiyor ve 4 5 defa tüp bebek denedi hiç biri tutmadı. Diyordu keşke bir kere yaşasam o anı. Hamileliği bir kere tatsam ... :KK43: :KK43: bunları düşün ve üzülme. Benim sürekli lekelenmelerim oluyor korkuyorum ama yapılacak herşeyide yapıyorum
Ben de düşünüyordum ağustosta Doğum yapacağım diye o gitti
Sonra diyordum ki aralıkta Doğum yapacağım rabbim nasip etti 2018 annesi olacağım :) o da gitti ....
şimdikiler inş sağlıkla hayırlarla gelirler
İlaçla hamile kaldım derken canım ? Bi de dış gebelikten kürtaj nasıl oldun anlamadım ? İlaçla tüpten atılması Mı sağlandı ? Dış gebelikten de korkuyorum kesem görünmedi henüz

Ben de düşünüyordum ağustosta Doğum yapacağım diye o gitti
Sonra diyordum ki aralıkta Doğum yapacağım rabbim nasip etti 2018 annesi olacağım :) o da gitti ....
şimdikiler inş sağlıkla hayırlarla gelirler
İlaçla hamile kaldım derken canım ? Bi de dış gebelikten kürtaj nasıl oldun anlamadım ? İlaçla tüpten atılması Mı sağlandı ? Dış gebelikten de korkuyorum kesem görünmedi henüz
Hayırlısı olsun...
Yumurtlama ilacı kullandım. Dış gebelikten kürtaj oldum vaya bişdiğin kürtaj. Kürtaj sırasında kemoterapi iğnesi yapılmış doktor öyle dedi.
Senin kese görünür inşaallah. Dış gebelikte ağrı çok oluyor kanama oluyor. İnşaallah öyle değildir iyi düşün

Günaydın kızlar
Benim de randevum pazartesi, gittigimde 5+4 olucam insallah. Geçen seneden iki düşüğüm var ikiside 7. Haftada düştü, çok korkuyorum kimseye söylemedim ben de

Günaydın kızlar. Dün doktora gittim daha çok yeni mikroskopla bile görünmez dedi. Hcg değerim 109 çıktı. İki günde 2 ye katlanmış. 15 Ekime randevu verdi. Sat a göre 5+5 ama baya geç döllenme herhalde. Dün çok hafif leke gelmiş. Yeni yerleşiyor galiba. Hafta hesabı nasıl yapılır ki bu durumda

Benide eklermisin Feeling07 Feeling07 yaş 23 sat 22.08.2018 ilk gebelik ankara beklenen tarih 31.05.2019 kilo 58
Gerçi haziranı bir kaç günle kaçırıyorum ama sanırım sıkıntı olmaz :)

Günaydın bu arada benim randevum bugün şuan 6+3 hafta başında keseyi görmüştük umarım bugün hem bebeği hem kalp atışını duyarım bende bulantı yok ama deli gibi midem yanıyor allah bi an önce kurtarsın bu bulantilardan yanmalardan insallah

Günaydın kızlar. Dün doktora gittim daha çok yeni mikroskopla bile görünmez dedi. Hcg değerim 109 çıktı. İki günde 2 ye katlanmış. 15 Ekime randevu verdi. Sat a göre 5+5 ama baya geç döllenme herhalde. Dün çok hafif leke gelmiş. Yeni yerleşiyor galiba. Hafta hesabı nasıl yapılır ki bu durumda
sat a göre şimdilik canim sonra zaten bebeğin boyutuna bakarak söylüyor doktor diye biliyorum ama :)

X