2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaa benim de ağırıyo da benim bir düşüğüm oldu 3 sene önce kasık ağrılarım çoktu şimdi korkuyorum kasık ağrısı olunca:KK43:( diğer kızlar da yazabilir mi oluyor mu böyle şikayeti olan
Canım hiç korkma bende de kasık ağrısı oluyor sol tarafımda ara ara sancı gibi giriyor.
Bende sirtim agrir ara ara vurur kasiga Rabbim.guzelliklerle saglikla kavustursun bebislerimize bizi. Benimki supriz oldu 18aylik oglumdan sonra . Hayatimiza 2. Evlat gelecek insallah. Yarin ilkdefa doktora gidicem
Bize de haber ver mutlaka :) ne şanslısınız yaşları yakın iki kardeş olcaklar
Bende hiç ağrı yok ama ağrıda bir hamilelik belirtisi hatta kimisinde adet sancısından şiddetli oluyor benim sadece göğüs hassasiyeti var ve bi ishal bi kabız iki güne bir değişiyor sanırım çok kabızlık çekicem ama sıkıntı yaptığım anda çalışmaya başlıyor bağırsaklar:kızgın:
Benimde hiç bi belirtim olmamıştı hatta göğüs ağrısı bile yoktu hiç regl olmıcak gibi ağrı şişkinlik vs olmayınca anladım zaten bebiişin geleceğini :) her bünye farklı oluyor işte :dua:

Merhaba kızlar aranızda yeni katıldım bende inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucaklarımıza hepimize bulantısız ağrısız stressiz sinirsiz hamilelikler :anneadayı:

Sen şu an ne kadarlıksın peki ? Devlet hastanesi galiba gittigin yer ben bu sağlık personellerinin nasıl bu kadar ruhsuz olabildiklrini anlamıyorum ben de dün sağlık ocağında bı sıkıntı yaşamıştım fırsatın var mı bilmiyorum ama özele gidebilirsen çok daha iyi hissedersin kendini

merhaba hanımlar. benim döllenme adetten bi hafta önce oluştu diye tahmin ediyorum. yumurtlamadan 11 gün sonra yani dün kan tahlilinde beta hcg 45 çıktı. siz ilk öğrendiğinizde kaç çıkmıştı değerleriniz?

merhaba hanımlar. benim döllenme adetten bi hafta önce oluştu diye tahmin ediyorum. yumurtlamadan 11 gün sonra yani dün kan tahlilinde beta hcg 45 çıktı. siz ilk öğrendiğinizde kaç çıkmıştı değerleriniz?
merhaba canım benimde sat 27 agustos dün gittim kana 205 cıktı doktor baktı kese oluşmuş dedi 12 sinde tekrar gelin dedi 16 eylul buyuk ıhtımal tarihimde çünkü sonrası olmadı :KK12:

merhaba canım benimde sat 27 agustos dün gittim kana 205 cıktı doktor baktı kese oluşmuş dedi 12 sinde tekrar gelin dedi 16 eylul buyuk ıhtımal tarihimde çünkü sonrası olmadı :KK12:
benim yumurtlama ve ilişki 21 eylül SAT 26 ağustos. 35 gün döngüm. SATa göre hesaplayınca değerim düşük oluyor :KK12:

X