- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
Canım hiç korkma bende de kasık ağrısı oluyor sol tarafımda ara ara sancı gibi giriyor.Yaa benim de ağırıyo da benim bir düşüğüm oldu 3 sene önce kasık ağrılarım çoktu şimdi korkuyorum kasık ağrısı olunca( diğer kızlar da yazabilir mi oluyor mu böyle şikayeti olan
Bize de haber ver mutlaka :) ne şanslısınız yaşları yakın iki kardeş olcaklarBende sirtim agrir ara ara vurur kasiga Rabbim.guzelliklerle saglikla kavustursun bebislerimize bizi. Benimki supriz oldu 18aylik oglumdan sonra . Hayatimiza 2. Evlat gelecek insallah. Yarin ilkdefa doktora gidicem
Benimde hiç bi belirtim olmamıştı hatta göğüs ağrısı bile yoktu hiç regl olmıcak gibi ağrı şişkinlik vs olmayınca anladım zaten bebiişin geleceğini :) her bünye farklı oluyor işteBende hiç ağrı yok ama ağrıda bir hamilelik belirtisi hatta kimisinde adet sancısından şiddetli oluyor benim sadece göğüs hassasiyeti var ve bi ishal bi kabız iki güne bir değişiyor sanırım çok kabızlık çekicem ama sıkıntı yaptığım anda çalışmaya başlıyor bağırsaklar