2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende happy mom kullanıyorum canım o hangi uygulama peki?

Benm de kafamı karştryor bu bir uygualamau göre 5+4 başka birine göre 4+4 nasıl oluyor anlamyorm

tobb aşırı pahalı canım mıhtemelen medicana olur yada koru çukurambar orasıda çok iyi diyorlar ve her ikiside bize yakın

Evet banu çiftçiyi beğendim arkadaşlar. Mantıklı gidiyor şimdilik. Diğerleri gibi kopyala yapıştır değil ve önemli bilgiler var.

tobb aşırı pahalı canım mıhtemelen medicana olur yada koru çukurambar orasıda çok iyi diyorlar ve her ikiside bize yakın
Hmm anladım canım daha fiyat araştırması yapmadım önce bi doktorla görüşeymde bakacağm duruma artık..

Ben de banu çiftçiyi kullanıyorum buarada

Kızlar bir de ben 5+3 deyim ara ara kasık ağrısı oluyor şiddetli bir şekilde. Sizde de oluyor mu acaba?

Bende sirtim agrir ara ara vurur kasiga Rabbim.guzelliklerle saglikla kavustursun bebislerimize bizi. Benimki supriz oldu 18aylik oglumdan sonra . Hayatimiza 2. Evlat gelecek insallah. Yarin ilkdefa doktora gidicem

Bende hiç ağrı yok ama ağrıda bir hamilelik belirtisi hatta kimisinde adet sancısından şiddetli oluyor benim sadece göğüs hassasiyeti var ve bi ishal bi kabız iki güne bir değişiyor sanırım çok kabızlık çekicem ama sıkıntı yaptığım anda çalışmaya başlıyor bağırsaklar

Ya maşallah canım ne güzel, ben de kasık ağrısı olunca korkuyorum..

Elanur4206 kızların dediği gibi iki günde yaptır kan testini iki katına çıkıyorsa sıkıntı yok endişelenme

Kızlar ben de buradan birinin tavsiyesi ile Banu çiftçi nin programını kullanmaya başladım ve çok sevdim

Makarnasever endişelenme benim de geçen hafta vardı ama cumartesi doktora gittiğimde sordum korkacak bişey yok dedi rahim büyüyor ondan bu ağrılar dedi kanama idrarda kötü koku idrardan sonra yanma şikayetlerin beraberinde olmadıkça hiç korkma dedi haberin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…