Bende happy mom kullanıyorum canım o hangi uygulama peki?Kızlar gebelik takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
Ben de Bi tane yüklü ama haftayı yanlış hesaplıyor sanırım. Şimdi ben 4+2 haftalık hamileyim ama buna 5 haftalık gebelik denmesi lazım.
Ama uygulama bana 4 haftalık gebelik yazıyor ve açıklama da henüz adet gecikmesi yaşamadın diyor. Yani hafta olarak geriden geliyor
Kızlar gebelik takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
Ben de Bi tane yüklü ama haftayı yanlış hesaplıyor sanırım. Şimdi ben 4+2 haftalık hamileyim ama buna 5 haftalık gebelik denmesi lazım.
Ama uygulama bana 4 haftalık gebelik yazıyor ve açıklama da henüz adet gecikmesi yaşamadın diyor. Yani hafta olarak geriden geliyor
Benm de kafamı karştryor bu bir uygualamau göre 5+4 başka birine göre 4+4 nasıl oluyor anlamyormKızlar gebelik takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
Gün gün gebelik diye Bi program. Happy mom yabancı Di miBende happy mom kullanıyorum canım o hangi uygulama peki?
Sen 4+4 sün ama 5 haftalık gebesin. Yani sana ne kadarlık gebesin derlerse 5 haftalık diceksinBenm de kafamı karştryor bu bir uygualamau göre 5+4 başka birine göre 4+4 nasıl oluyor anlamyorm
Bi bakayım canımBen dr banu çiftçiyi kullanıorm canım
tobb aşırı pahalı canım mıhtemelen medicana olur yada koru çukurambar orasıda çok iyi diyorlar ve her ikiside bize yakınanladım canm bi baktımda baya iyi yorumları var onunda.
benimde sol tarafımda canım ara ara sancı giriyor.
hmm anladım canım evet bi görüşmen lazm tobb da çokk iyi diyorlar aklında bulunsun. yenidoğan ünitesi fln
değil canım en güzel anlaşılır olanı o arada bildirim falanda geliyor bebişten mesajlar geliyor ♡Gün gün gebelik diye Bi program. Happy mom yabancı Di mi
Bakayım canım o zamandeğil canım en güzel anlaşılır olanı o arada bildirim falanda geliyor bebişten mesajlar geliyor ♡
banu çiftçide güzeldir bunda da gün gün gelişimini falan güzel anlatıyor forum kısmı falanda var içinde baya aytıntılı elim alıştı baya ona da :))Bakayım canım o zaman
Değil canım çok güzel ben çok beğendim.Gün gün gebelik diye Bi program. Happy mom yabancı Di mi
Hmm anladım canım daha fiyat araştırması yapmadım önce bi doktorla görüşeymde bakacağm duruma artık..tobb aşırı pahalı canım mıhtemelen medicana olur yada koru çukurambar orasıda çok iyi diyorlar ve her ikiside bize yakın
Hem de ne ağrı bilhassa yorlncaKızlar bir de ben 5+3 deyim ara ara kasık ağrısı oluyor şiddetli bir şekilde. Sizde de oluyor mu acaba?
Yaa benim de ağırıyo da benim bir düşüğüm oldu 3 sene önce kasık ağrılarım çoktu şimdi korkuyorum kasık ağrısı oluncaHem de ne ağrı bilhassa yorlnca
Ya maşallah canım ne güzel, ben de kasık ağrısı olunca korkuyorum..Bende hiç ağrı yok ama ağrıda bir hamilelik belirtisi hatta kimisinde adet sancısından şiddetli oluyor benim sadece göğüs hassasiyeti var ve bi ishal bi kabız iki güne bir değişiyor sanırım çok kabızlık çekicem ama sıkıntı yaptığım anda çalışmaya başlıyor bağırsaklar