2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok zaten herkes 5. Haftanın içinde gidiyor ben biraz garantici olunca öğrendiğim gün gittim :)
Zaten kese de 5. Haftaya görünüyor yani gitmen için uygun bı zaman canım
Çok saol canım. Ya işte doktorlar işte kese yok bebek yok kalp atmıyo alalım gibi moral bozucu konuşuyolar ben de hiç o topa girmiyim biraz sabredym dye gtmedim. Sen nerde otryosun hangi doktora gidiosun canım. Yada istanbulda önerisi olan olur mu?

Makarnasever sen de haklısın o kadar olumsuz şeyler okuyoruz ki maalesef..
Ben Bursa dayım ama İstanbul da öneride bulunabilecek birileri vardır burda muhakkak diye düşünüyorum... Doktora gittiğinde sakin güler yüzlü olmasına ve en önemlisi cep telefonunu vermesine dikkat et bence çünkü kriz anlarında arayabilme özgürlüğü büyük nimet bunu bugün çok iyi anladım

Çok haklısın canım aslında erkek doktorlar daha güler yüzlü oluyor seni daha iyi sakinleştiriyor ama işte ben de çekiniyorum kadın olsun istiyorum doğru mu düşünüyorum bilemiorum

Çok haklısın canım aslında erkek doktorlar daha güler yüzlü oluyor seni daha iyi sakinleştiriyor ama işte ben de çekiniyorum kadın olsun istiyorum doğru mu düşünüyorum bilemiorum
Valla bu konuda ben de senin gibi düşünüyorum kendimi daha iyi hissederim diye kadın tercih ettim ama dediğin de dogru...

Ya şu banu çiftçi varya onun bir uygulaması var onu kurdum orada 5+1 den itibaren kalp atışı başlıyor diye yazıyor. Herkes başka başka şeyler söylüyor canım ya
Yok canım sen onlara takılma herkeste farklılık gösterebiliyor yarın doktor detaylı bilgi verir zaten özele mi gidiceksin?

Aynen canım herşey aynı hiç bi şekilde anlayamazsın. Arkadaşımın göğüsleri şişti ve acıyodu benmde öyle sonra kasıklarında arada bir sızı oluyodu bnmde öyle ama onun dış gebelik çıktı benmki normal allahın izniyle. Herşey allahtan canım. Beta hcgside dün 14bin çıkmış düşün gayet yüksek.

Gözün aydın canm çok sevndm darısı kalp atşlarına benm de yarına randevm var doktora bakalm neler olacak

Randevu aldıysan bence devlete git canım daha sonra iyi bir doktor bulursan özele gidersin.
Ben de öyle düşündüm canım Zeyneep Kamil kadın doğuma gtcem hem tahlil filan gerekirse orada yaptrrm sonrada birdaha gttğmde özele giderm bakalım inşallah iyi bir doktor çıkarır Allah karşıma

Son düzenleme:
Özellikle glukoz kaç yazar mısınız? Bir de hangi şehirdeki doktordan bahsediyoruz?
Canım benimki 78 miş şimd baktım..
Çok güzel kuzum ben de aldım internetten gelmesini bekliyorum :)
Ya ben de aynı şeyleri düşündüm ve gitmedim daha da gitmeyi düşünmüyorum 6 haftalık şuan 7+5 de gideceğim kalp atışını bile duyabilirim gidince diye düşünüyorum. Olumsuz düşünmeyelim her şey iyi olsun. Biz ilk olduğu için hemen gidip öğrenmek istiyoruz aslında ama ben doktorlada konuştum daha erken 1-2 hafta daha bekle diyince beklemeye karar verdim

Senin değerin baya iyimiş canım düşük. Evet aynen doktorlar çok karamsar konuşuyor insanın moralini bozabiliyorlar. En güzeli beklemek ama işte bir taraftan da ya bir terslik var mı diye insanın aklına düşmüyor değil yaa

Hiç kötü düşünme canım Allahın izniyle çok sağlıklı olur bebeklerimiz :) bir de ben öğrendiğimde kan değerim 27 ydi yani geç döllenme olmuş galiba o yüzden biraz ağırdan alıyorum :) içimizi ferah tutalım her şey Allahtan . Yiyecek ekmeği varsa bi şekilde dünyaya gelir :) hiç olumsuz düşünüp olumsuzu çağırmayalım

Ben de öyle düşündüm canım Zeyneep Kamil kadın doğuma gtcem hem tahlil filan gerekirse orada yaptrrm sonrada birdaha gttğmde özele giderm bakalım inşallah iyi bir doktor çıkarır Allah karşıma
Aynen canm bende gebelik tetkiklerini orda yaptırmıştım sonucu çıktı aldım doktora gösterdim oda hepsine baktı bi sorun gözükmüyo dedi kanım gayet iyiymiş benm ztn kanım her zaman fazlaydı.

Çok haklısın canımmm inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Aynen canm seninki geç döllenme galiba benim 23 ağustos son adet tarihim perşembe günü yani adetten 4 gün sonra beta hcg 6381 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…