- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
Ay çok sevindim hadi hayırlı olsun gözün aydın :)Kızlar şimdi çıktım bende doktordan kese gözüktü allaha şükür ama bebek oluşmamış daga ayşegülün ki gibi. Haftaya gel hem bebeği hem kalp atışını duyarız dedi birde düşük riskin yok kesen gayet güzel gözüküyo dedi :)
Çok sağol canım darısı başına :) sen ne zaman gidiceksin doktora?Ay çok sevindim hadi hayırlı olsun gözün aydın :)
çok çeşit var ajandalarda ama içerisini göremiyorsun. ben biraz daha detaylı foto çeker atarım siteye.Sağol canım valla ben de yapılması zorunlu diye yapayım dedim ama ben de tövbe ettim
Bu arada ajandaya bayıldım ben de bakıyordum ama karar verememiştim seninki tatlıymış
Aynen canım bende şaşırdım valla hcgye göre kalp atışı bile duyulması gerekiyodu ama demekki gerçekten alakası yok. Doktor bi sıkıntı yok dedi içim rahatladı valla kese baya büyük geldi gözüme valla :)Feeling07 canım gözün aydın sana hcg den dolayı erken yerleşme diyorduk ama aynı gidicez galiba ben senin kalp atışları duyulur diye bekliyordum hcg le alalası olmadığını bir kez daha anlamış olduk galiba :))
Kaç haftalık hamilesin canım. Hayırlı olsun bu arada :)34 yasindayim.kizim var 10 yasinda.170 boyum 59 kiloyum.
Ilk hamileligimde 50 kilo ile hamile kalip 97 ile dogum yaptim; )))tekrar hemen 50 olmustum ama bu defa ins daha az alirim.
Ayin 19 unda bebegi gormedikcede kendimi cok alistirmiyorum.
Hcg kaç olunca kalp atışı duyulabiliyor canım biliyor musunuz? Yada 5+3 de duyulabilir mi?Aynen canım bende şaşırdım valla hcgye göre kalp atışı bile duyulması gerekiyodu ama demekki gerçekten alakası yok. Doktor bi sıkıntı yok dedi içim rahatladı valla kese baya büyük geldi gözüme valla :)
Yani aslında internette 100 olanlar yüksek sayılıyor diye bir yazı okudum. Şeker sıkıntılı bir durum biliyorsun canımVe referans aralığı da 74-110 sana doktor neden öyle dedi ki normal bence yani
Hcg 10bini geçince duyuluyormuş heralde canım bende tam bilmiyorum. 5+3te duyamazsın canım çok erken ben bugün 5+6yım doktor bebeğinin oluşmaması normal daha erken haftaya kesin oluşur dedi.Hcg kaç olunca kalp atışı duyulabiliyor canım biliyor musunuz? Yada 5+3 de duyulabilir mi?
Tamam canım yazarsıncanım akşam eve gidince bakaym olur mu ? ankaradayım ben
29 agustos sat.Kaç haftalık hamilesin canım. Hayırlı olsun bu arada :)
Yarın ilk doktor randevum var. Sence gitmem saçma mı olur erken mi olur?Hcg 10bini geçince duyuluyormuş heralde canım bende tam bilmiyorum. 5+3te duyamazsın canım çok erken ben bugün 5+6yım doktor bebeğinin oluşmaması normal daha erken haftaya kesin oluşur dedi.
Benim de sat 26 ağustos canım. Ama senin gününe göre haftan geç oluyor neden acaba geç döllenme mi olmuş?29 agustos sat.
Tam 5 haftalik cikiyor ama doktorum dun 3 haftayi bir kac gun gecmis dedi.seninde hayirli olsun
Hayır bence gitmelisin mesela keseyi görebilirsin. Göremezsen eğer haftaya bir daha git ki allah korusun haftayada göremezsen dış gebelik olabilir. Buda ihmale gelmeyen bir konu. Benim randevum yarındı ama bugünle değiştirdim arkadaşım benle aynı zamanda hamile kaldı dış gebelikmiş ve tüplerine yapışmış 10 gün tedavi görücek tüplerini bile kaybedebilirdi çok korktum ama allahtan kese gözüktü birde beta hcg çok yüksekti benim o halde geçen hafta gözükmemişti korkma yani herkeste hemen gözükücek diye bişey yok :)Yarın ilk doktor randevum var. Sence gitmem saçma mı olur erken mi olur?
Ya şu banu çiftçi varya onun bir uygulaması var onu kurdum orada 5+1 den itibaren kalp atışı başlıyor diye yazıyor. Herkes başka başka şeyler söylüyor canım yaHcg 10bini geçince duyuluyormuş heralde canım bende tam bilmiyorum. 5+3te duyamazsın canım çok erken ben bugün 5+6yım doktor bebeğinin oluşmaması normal daha erken haftaya kesin oluşur dedi.
Ayyyy çok geçmişş olsun canım benm evet çok haklısın bir gidiym bakymm Allah korusun. Dış gebelik de aynı normal gebelik gibi mi belirtiler nereden anlıyosun beta filan da aynı hamilesin gibi mi çıkıyo çok ilginç yaaHayır bence gitmelisin mesela keseyi görebilirsin. Göremezsen eğer haftaya bir daha git ki allah korusun haftayada göremezsen dış gebelik olabilir. Buda ihmale gelmeyen bir konu. Benim randevum yarındı ama bugünle değiştirdim arkadaşım benle aynı zamanda hamile kaldı dış gebelikmiş ve tüplerine yapışmış 10 gün tedavi görücek tüplerini bile kaybedebilirdi çok korktum ama allahtan kese gözüktü birde beta hcg çok yüksekti benim o halde geçen hafta gözükmemişti korkma yani herkeste hemen gözükücek diye bişey yok :)
Evet haklısın bana da çok git dediler de bir bişeyler oluşsun öyle gideyim dedim kötü mü yaptım acaba geç mi kaldımBen bugün anlattığım olay sebebiyle doktora gittim değer 19 bin küsur olmasına rağmen kalp atışını tam duymak için haftaya kontrol randevusu yazalım dedi doktor
Bence de gitmelisin en azından keseyi görürsün ve kesenin nerede olduğuna bakılır benim mesela olması gerektiği yerde yani tam rahim boşluğunda dedi bunlar onemli kalp atışı için haftaya tekrar gidersin