2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bizde buğün 94 günlük olduk dediğin gibi bütün bu hareketler bizde de var ve pusettede kafasını ve ayaklarını kaldırmaya çalişiyor ben yanında olmadığıma hemen ağlamaya başlıyor ve onu alıp sevmem için ağlıyor veya tatlılklar yapıyor kıyamıyorum yaaa
Bizimki de oyle herkes kucaga alistirmissin diyor. Ama kucagima alayim diye nasil dudak bukuyor. Kiyamiyor insan

Bebeğimde pamukçuk oluşmuş, 3 gündür çok huysuzdu uykuları kısalmıştı emmeyi de reddediyordu. Dönemseldir diye düşündüm ama pamukçuktanmış doktor şurup verdi rahatladı biraz yavru kuşum :KK43:
Benim bebegimdede var size hangi şurubu verdi
Geçirdimi pamukçuğunu

İnşallah size de geçmiş olsun. Emmemesi can sıkıcı, sütümün azaldığını bile hissediyorum
Bizde ayni durumdayiz
Gunduzleri nerdeyse hiç emmiyor
Geceleri uyku arasinda emiyor sadece
Pazartesi 3.ayimiz dolucak
Eger kilo alimi iyi degilse mamaya baslamayi düşünüyorum

İşe başlayan anneler sütünüzü sağıp bırakıyor musunuz? Bende başlayacam ama süt sağma olayı nasıl olacak bilmiyorum kızım gündüzleri çok az uyuyor uyanık olduğu için de sürekli emiyor hatta yetmiyor mama veriyorum hangi ara sağacam ki ben:KK64:

İşe başlayan anneler sütünüzü sağıp bırakıyor musunuz? Bende başlayacam ama süt sağma olayı nasıl olacak bilmiyorum kızım gündüzleri çok az uyuyor uyanık olduğu için de sürekli emiyor hatta yetmiyor mama veriyorum hangi ara sağacam ki ben:KK64:
zor oluyor canm ben de hem emzirp hem mama verenleedenm ama kızım uyamıkken sürekli memede ben de o uyuyorken ve geceleri sağablyorm gece kalkman lazm hem dinlendğn için süt çok olur .Bakıfı hem mama hem sağsğm sütü veryor ben yokken ama ben ise başlamadan bir miktar stok yapmştm keşke öyle yapsaydn iyi oluyor

Sabah kalktığımda sağıyorum, uzun kalacaksam gece yatmadan da sağıyorum

Sen yazinca baktım
Evet kalp atişi gibi hareketlilik var ama
Her bebekte oluyodur bence
Doktora sormak lazım yinede
Ben sağlık ocağı hemşiremize sordum normal dedi ama dr da sorarsanız buraya da yazarsanız çok sevinirim internette bi dr menenjit belirtileri arasında falan deyince bende çok tedirgin olmuştum hemşiremiz normal deyince bi nebze rahatladım burdan arkadaşlar da kendilerinde olduğunu normal olduğunu söyledi 1. Sınıfa başlayan bi kızım var her istediğim zaman dr gitme imkanı çok zor eğer soran olursa burdan yazarsa çok sevinirim daha da rahatlarız dr yorumuyla

Bende haftaya basliyirum işe. Biraz sut stoku yaptim. Hergun sagip atmaya calisiyirum. Calisirken nasil sagicam bilmiyorum isyerinde cok zor olacak. Mamaya baslariz stoklar bitince artik.

Kizlar bebegim tam 3 aylik oldu
Sadece sabahları gülücük veriyor gun icersin de hiç gülmüyor endişelenmelimiyim bilemedim
Sizde durumlar nasil

X