- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
Normal canım benim oğlumda da çok sık oluyorBıngıldaktaki kalp atışı şeklinde atış şeklinde hareketlilikten kimsenin bi fikri yok mu arkadaşlar çok şaşkınım normal mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal canım benim oğlumda da çok sık oluyorBıngıldaktaki kalp atışı şeklinde atış şeklinde hareketlilikten kimsenin bi fikri yok mu arkadaşlar çok şaşkınım normal mi acaba
96 günlük benm bebeğim de canm sadece anne sütü mü alıyor bebeğin ?öyleyse o kadar sürde kaka yapmaması biraz kötü tabi sen rezene iç ve bebeğe de bi kaşık ver rahatlatr ya da gaz damlası kullann.Bznkinn maşaşlshı var zinco gaz damlası kullanyorzYazık yavrum çok rahatsız oluyordur sürekli mi peki öyle hiç dr falan sordun mu nedenini
KAfasnn önn tarafı Atyor pıt pıt emzir ken görüyorm hemşire 1 yaşnda kapancak o dedi normal merak etmeBıngıldaktaki kalp atışı şeklinde atış şeklinde hareketlilikten kimsenin bi fikri yok mu arkadaşlar çok şaşkınım normal mi acaba
Çok korktum canım teşekkürlerKAfasnn önn tarafı Atyor pıt pıt emzir ken görüyorm hemşire 1 yaşnda kapancak o dedi normal merak etme
Teşekkürler kızlar ilk kızımda hiç farketmemişm bunda görünce korktum bi anNormal canım benim oğlumda da çok sık oluyor
Tüm bebeklerde olur canım normalBıngıldaktaki kalp atışı şeklinde atış şeklinde hareketlilikten kimsenin bi fikri yok mu arkadaşlar çok şaşkınım normal mi acaba
Evet doktor normal dedi anne sütü aldığı içinYazık yavrum çok rahatsız oluyordur sürekli mi peki öyle hiç dr falan sordun mu nedenini
Bizde koku olmuyor canım kakasini günde 2 defa yapiyorKızlar benim bebişin gazı çok pis kokuyor baya ağır bi koku sizlerde de oluyor mu normal mi acaba bide kakasını3 4 günde bir yapıyor sizde durumlar nasıl
Çok geçmiş olsun..Bebeğimde pamukçuk oluşmuş, 3 gündür çok huysuzdu uykuları kısalmıştı emmeyi de reddediyordu. Dönemseldir diye düşündüm ama pamukçuktanmış doktor şurup verdi rahatladı biraz yavru kuşum
Teşekkürler:)Çok geçmiş olsun..
Mama verince kalanın rengi kıvamı değşyor canm .Haylrısı olsun hiç olmazsa 3-4 ay emmiş nasibi p kadarmş yavrununKızlar herkse iyi günler bebişlerde sizlerde iyisinizdir inşallah
Biz iyiyiz çok şükür diyelim.
Bebeğimi emziremiyorum sütüm kesildi su gibi gelmeye başladı yaklaşık 1 haftadır mamayla beslebiyor oğlum.
Çok üzüldüm ama üzülünce o gelen su gibi süt de gitti
Oğlumun rızkı o kadarmış ne yapalım.
Sizlere sorum olacaktı oğlumun kakası taneli ve mukuslu tamamen mukusta değil ama yine de var bu sorun mu sizce haftaya doktor kontrolumuz var fikrinizi almak istedim.
Yoksa ben paranoyak mı oluyorum
Çok geçmiş olsun bence doktora götürünKızlar bı yardım edin dün birinden grip geçti bana benden kızıma geçiyor galiba öksürük başladı gibi napmalıyom memlekette tüm şuan kaynanam hasta ettin deyip duracak onla uğraşamam gidince kızım iyi olsun başka birşey istemem artmadan ne yapabilirim öksürük şurubu almalımoyım yada afilemi götüreyim
Yeni doğduğunda da sarılık olmaması için mama vermiştim bu şekilde değildi ondan tekaşlandım.Mama verince kalanın rengi kıvamı değşyor canm .Haylrısı olsun hiç olmazsa 3-4 ay emmiş nasibi p kadarmş yavrunun
Bizimki de öyle ek gıdaya geçmeden kokuşturuyor bizimki hergunbyapıypr yone kokusukKızlar benim bebişin gazı çok pis kokuyor baya ağır bi koku sizlerde de oluyor mu normal mi acaba bide kakasını3 4 günde bir yapıyor sizde durumlar nasıl
Sürekli verince mamayı rengi yeşile dönyor ve daha katılaşmaya başlyor doktor demşyi bana bir de her mamadan sonra su ver canm bir iki çay kaşığıYeni doğduğunda da sarılık olmaması için mama vermiştim bu şekilde değildi ondan tekaşlandım.
Oyleymiş vallahi
Sürekli verince mamayı rengi yeşile dönyor ve daha katılaşmaya başlyor doktor demşyi bana bir de her mamadan sonra su ver canm bir iki çay kaşığı