2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar benim iki gündür sol göğsüm çok ağrıyor özellikle emzirirken canım çıkıyor resmen ağrıdan. Emzirmediğim zamanda da dokunurken bile ağrıyor, sizce neden böyle bişey oldu aranızda yaşayan varmı nasıl geçer bu ağrı çok fena çünküüüü

Sütün taşlaşmasigibibirsey diyolar
Emsir bol bil geciyor emmiyorsa sagmakineyle

Kızlr herkese iyi akşamlar özel olacak ama bir sorum olacaktı.
Nasıl korunuyorsunuz ?
benim eşim korunuyor fakat guvenmıyorum eşime kalsa hemen ıkıncı olsun ıstıyor 😒
Doğum kontrol hapı hiç kullanmadm aranızda kullanan varsa yan etki vs yaşadınız mı?
Kadın doğumcuma gidemiyorum, özel klinik açtı ve bana çok uzak o yüzden sizlere danısmak istedim.
Çevremdekiler yasmin kullanıyorlarmış bu ilacı kullanmış olan var mı ?

Benim yetmiyor sütüm günde 2 defa mama veriyorum gece de geç uyuyor kızım sabaha kadar uyanmıyor o arada bende uyanıp sağmıyorum maalesef birkaç defa sağıp az olduğunu görünce üzüldüm sağmak istemiyorum:KK43: birde göğüslerim hiç dolup sertleşmiyor sütüm yok gibi birşey. bu saatten sonra nasıl arttırabilirim bilmiyorum işe başlarsam tamamen kesilir heralde:KK43:
Gece emzirmezsek sütümüz azalırmış, hormonlar en iyi gece salgılanıyomuş.
https://instagram.com/annesutudoktoru?igshid=tx8nqbjpwjvb
Paylaştığım profili bi incele istersen instangramda. Annesütüdoktoru doğum yapmayanlara bile süt getirtiyo:)

2 buçuk aylikken yaptirdik biz

İlk önce iğne vuruyolar 3 noktadan (burda biraz ağladı aşı olurkenki kadar)
Sonra 15 dk uyuşmasını beklerken emzirdim
o sırada uyudu
Uyurken işlem masasına aldik ve maşallah işlem sirasinda hiç uyanmadı

sünnet bitti pipiyi sargı yapmadı açık bıraktı böyle daha cabuk iyleşir sargi bezide yapişmamiş olur pipiye canı yanmaz dedi doktor

Köpük bardaği ortadan ikiye kesip kalkan olup korusun diye çember gibi pipinin etrafina koyduk bezi oyle kapattık
Merkezden çikarken 1 damla damlatti oglumun ağzina doktor (ağrı kesiciymiş)
3saat sonra yarım fitil ver dedi
Bi 3 saat sonra yarım daha verdim

Bidahada fitil vermedim

Kantoron yagi ve bi krem verdi 1 hafta boyunca sabah aksam bunları surdüm

Ilk gün fitillerden sanirim hep uyudu

2.gün bi ağrisi yoktu sanirim hiç husursuzlanip ağlamadı her zamnki gibiydi
Sabahı pipi az şiş gibiydi
Akşamı şislik tamamen geçmişti

3.gunden sonra bisey kalmamişti sadece yağ ve kremi sürüp sık sık altini degiştiriyodum

Tam 1.haftada dikişler atmaya başladı
10.gün dikiş bisey kalmamişti
Sonra hergun geri cekip biraktım pipiyi yapisiklik olmasın diye
Hatta 1 tarafında yapisiklik vardı her gun masaj yaparak o yapisiklik gitti cok şükür
Çok teşekkür ederim detaylı ve güzel anlatmışsın:)

38 günlükken dikişsiz yöntemle yaptırdık. Bir aparat takıldı. 5. Günde çıkarıldı. Beze yapışma derdi yok. Kan yok. İlk gün ağladı. Sonra azaldı. 2. Günün sonunda gazdan mi sünnetten ötürümü ağladığını anlayamıyorduk.
Geçmiş olsun bu da değişik bi yöntem🤔

Biz de erken yaptırmak istiyorduk ama doktorumuz tavsiye etmiyorum dedi, ben kendi çocuğumun sünnetini de 1,5 yaşında yaptırdım dedi. Kesilecek alan küçük olunca işlem tekrarlanabiliyormus bazen hata yapılabiliyormus çünkü. Gerçi ben çevremden hiç duymadım ilk aylarda sünnet ettirip sıkıntı yaşayan ama doktor öyle söyleyince erteledik.
Ne kadar farklı yorumlar oluyo, bana da ilk 6 ay yaptırmanın iyi olacağı söylendi. Bebek iyice bilinçlenmeden önce. Ne zor bir karar😕

Banada doktor aynisini soyledi Size söyleyen doktorun ismi nedir Sıkıntı yaşayanlari bimiyoruz bu kadar erken sunnet yeni yeni moda oldu Cocuklarin pipiler doğrumu kesildi bilmiyoruz bi sonraki nesilde ogrenicez
Doktor devlet hastanesinde Aylin Kızılkaya. 2 yaşından önce, 7 yaşından sonra yaptırabilirsiniz 1 buçuk yaş ideal, ben de çocuğumu öyle yaptırdım dedi. 2- 7 arası sıkıntılı dönem cinsel kimlik oluşmaya başladığı için. Seneye yaza düşünüyoruz biz de inşallah

Biz de erken yaptırmak istiyorduk ama doktorumuz tavsiye etmiyorum dedi, ben kendi çocuğumun sünnetini de 1,5 yaşında yaptırdım dedi. Kesilecek alan küçük olunca işlem tekrarlanabiliyormus bazen hata yapılabiliyormus çünkü. Gerçi ben çevremden hiç duymadım ilk aylarda sünnet ettirip sıkıntı yaşayan ama doktor öyle söyleyince erteledik.

Bana da öyle dedi doktor, 1 yaşında bakalım dedi.

Kızlar bebeğim sadece smilac mama ile besleniyo. 1 haftadan beri kakası koyu yeşil. Dün doktora sorduk bekleyen kaka yeşil olabilir dedi. 2 günde 1 yapıyo. Normalde kıvamı macun gibi olması gerekir dedi ama baya sulu kakası. Ama ishal gibi de değil 2 günde 1 yapıyo. Farklı bi huysuzluğu vs de yok. Bu tarz bişey yaşayan oldu mu endişelenmeli miyim.

Kızlar bebeğim sadece smilac mama ile besleniyo. 1 haftadan beri kakası koyu yeşil. Dün doktora sorduk bekleyen kaka yeşil olabilir dedi. 2 günde 1 yapıyo. Normalde kıvamı macun gibi olması gerekir dedi ama baya sulu kakası. Ama ishal gibi de değil 2 günde 1 yapıyo. Farklı bi huysuzluğu vs de yok. Bu tarz bişey yaşayan oldu mu endişelenmeli miyim.
Eğer için rahat degil se başka doktora da götür canım kaka rengi kıvamı önemli onunda olması gerekeni var. Bizimde yeşil sulu birazda mukusluydu o zamanlar normal gibi geliyodu sonra kan görünce doktora gittik meğerse inek sütü alerjimiz varmış. Sende biraz daha takip et dediğim gibi için rahat etmezse yine doktora git

Selam kızlar nasılsınız ben doğumdan sonra çok fazla aktif olamadım biliyorsunuz bebeğim dsli doğdu bunun yanı sıra bi çok şey yaşadı yavrum 15 gün yoğun bakımda kaldık ateşsiz havale geçirdi nefesi kesildi ilaçlarla falan biraz toparladı derken şimdide kalbindeki delik yüzünden ameliyat olacak kilomuzda çok az daha 4200 gr olduk ekstra mamalarla bakalım inşaAllah sağ salim atlatırız bunuda
bize dua edin ❤️🤲

Selam kızlar nasılsınız ben doğumdan sonra çok fazla aktif olamadım biliyorsunuz bebeğim dsli doğdu bunun yanı sıra bi çok şey yaşadı yavrum 15 gün yoğun bakımda kaldık ateşsiz havale geçirdi nefesi kesildi ilaçlarla falan biraz toparladı derken şimdide kalbindeki delik yüzünden ameliyat olacak kilomuzda çok az daha 4200 gr olduk ekstra mamalarla bakalım inşaAllah sağ salim atlatırız bunuda
bize dua edin ❤🤲
Allah yardimciniz olsun melegine saglik versin rabbim. Annesi guclu oldukca o da guclu kalacak.

bize dua edin ❤🤲
rabbim şifa versin sağlıcakla büyütün inşallah

bize dua edin ❤🤲
Allahım şifasını versin inşallah onu size sizi ona bağışlasın 🤲🏻

bize dua edin ❤🤲
Allah şifa versin hemencecik toparlansın inşallah, sana da güç versin inşallah 🙏

X