2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar herkse iyi günler bebişlerde sizlerde iyisinizdir inşallah
Biz iyiyiz çok şükür diyelim.
Bebeğimi emziremiyorum sütüm kesildi su gibi gelmeye başladı yaklaşık 1 haftadır mamayla beslebiyor oğlum.
Çok üzüldüm ama üzülünce o gelen su gibi süt de gitti 🙈
Oğlumun rızkı o kadarmış ne yapalım.
Sizlere sorum olacaktı oğlumun kakası taneli ve mukuslu tamamen mukusta değil ama yine de var bu sorun mu sizce haftaya doktor kontrolumuz var fikrinizi almak istedim.
Yoksa ben paranoyak mı oluyorum
Mukuslu kakayı takip et sürekli olmaya başlarsa doktoruna sor canım hatta simdi bile sorabiliyorsan bi danış önemli bişey değildir belki ama alerji yada laktoz intoleransınin belirtisi olabiliyor mamalarda süt bazlı olduğu için kakayı etkilemis olabilir

Bebeğimde pamukçuk oluşmuş, 3 gündür çok huysuzdu uykuları kısalmıştı emmeyi de reddediyordu. Dönemseldir diye düşündüm ama pamukçuktanmış doktor şurup verdi rahatladı biraz yavru kuşum :KK43:
Geçmiş olsun cnm
Benim bebeğimin de ağzı 3 haftadır pamukçuk. Karbonatlı suyla temizliyorum mikostatin diye ilac da verdi doktor bir türlü iyilesmedi. 2 defa dr a gosterdim a nafile Ağzındaki pamukçuk ta göğüs uçlarıma bulaştı ve yara içinde.sana verilen surubun adını söyler misin.

Geçmiş olsun cnm
Benim bebeğimin de ağzı 3 haftadır pamukçuk. Karbonatlı suyla temizliyorum mikostatin diye ilac da verdi doktor bir türlü iyilesmedi. 2 defa dr a gosterdim a nafile Ağzındaki pamukçuk ta göğüs uçlarıma bulaştı ve yara içinde.sana verilen surubun adını söyler misin.
Geçmiş olsun size de :KK43: Aynı şurup canım bize verilen de. Aslında baya iyileşti gibi ama beni emmeyi reddiyor. Akşama kadar emmedi dün ağlaya ağlaya bir hal oldu en son dayanamayıp sağıp verdim. Gece uykuda emiyor gündüz emmiyor moralim çok bozuk :KK43: siz de böyle bir durum var mı?

Geçmiş olsun size de :KK43: Aynı şurup canım bize verilen de. Aslında baya iyileşti gibi ama beni emmeyi reddiyor. Akşama kadar emmedi dün ağlaya ağlaya bir hal oldu en son dayanamayıp sağıp verdim. Gece uykuda emiyor gündüz emmiyor moralim çok bozuk :KK43: siz de böyle bir durum var mı?
Bizimde yanaklarda var günde bir defa karbonatla siliyorum tekrar beyazlasiyor süt yapışıyor.
Cnm yara olduğu için memeyi tutamıyor bebek,ağzında bişey gözükmesede daha yaradır. Bizde de ilk olduğu zaman tutamıyordu şimdi memeyi tutuyor. Sizinde geçer inşallah. Sağip ver iyileşene kadar Rabbim kolaylık versin

Bizimde yanaklarda var günde bir defa karbonatla siliyorum tekrar beyazlasiyor süt yapışıyor.
Cnm yara olduğu için memeyi tutamıyor bebek,ağzında bişey gözükmesede daha yaradır. Bizde de ilk olduğu zaman tutamıyordu şimdi memeyi tutuyor. Sizinde geçer inşallah. Sağip ver iyileşene kadar Rabbim kolaylık versin
Ben günde 3 defa karbonatlı su ile temizliyorum. Dudaklarda vardı bizim de yaralar büyük ölçüde geçti. İnşallah tekrar emer çok canımı sıktı bu durum ☹️ Sizin de hemen düzelir inşallah. Başıma gelene kadar basit bir şey sanıyordum hiç de değilmiş

Canım gögüs pedi kullaniyomusun uzun süreli kullanım yara yapıyo

Bizimki cnm gece emiyor oda azıcık gündüz ağzına almıyor sagip veriyorum...gazdan gibi bence

Kızlar benim bebişte hastalandı çok üzgünüm burnu tıkalı hapşırıyor öksürüyor içim parçalanıyor onu öyle gördükçe çabucak iyileşiriz inşallah 🤲🏻

Kızlar benim bebişin gazı çok pis kokuyor baya ağır bi koku sizlerde de oluyor mu normal mi acaba bide kakasını3 4 günde bir yapıyor sizde durumlar nasıl
Kızımında da öyle olmuştu 2.ayında sanırım bir kaç gün yapmadığı için bu şekil kokuyor gaz. Hergün kaka yapmaya başlayınca kokunda olmamaya başladı sanırım bu yüzden senin bebeişde aynı durumda

Bebegimin gazi da bi ara cok pis kokuyordu ve bizde kakamizi 3-4 gunde bir yapiyordu. Şu aralar kokmuyor ama kakamizi 5 gun oldu hala yapmadi. Doktor 10 gune kadar normal diyor sadece anne sutuyle beslendigi icin ama ben yine de endiseliyim
Rezene çayı yapıp iç canım bir tatlı kaşiği bebeğine de ver rezene den rahat en azından bağirsaklar rahatlamiş olur

Biz 94 günlük olduk bugun. Henuz donmeye baslamadik. Ellerimiz hep yumuk yumuk ve surekli agzinda. Tükürük cikartiyoruz surekli baloncuk yapıp. Tv acik oldugunda gozler hemen tv ye kayıyor sesler hareketler dikkatini çekiyor. Tabii izletmiyorum gordugum an goremeyecegi sekilde ceviriyirum hemen. Bizde ki degisikler bu şekilde. Sizin bebisleriniz neler yapıyor kizlar
Bizde buğün 94 günlük olduk dediğin gibi bütün bu hareketler bizde de var ve pusettede kafasını ve ayaklarını kaldırmaya çalişiyor ben yanında olmadığıma hemen ağlamaya başlıyor ve onu alıp sevmem için ağlıyor veya tatlılklar yapıyor kıyamıyorum yaaa

Bu arada kızlar bsnm bebeğim iki gündür çok ateşli inip çkyo ateşi doktora götrdk testler muayeneleri falan yapıldı bişey çıkmadı diş olablr falan dyor .zaten salya artışı var bzmknde ağzonı köpük yapuor ve üst damağı kaşyo elini ağza Götrp .Erken ddğl mi bilemuorm
Bizdede ateş yok ama elini ağzına götürmeler tükürükle ki kiyafet ve ağız önlüğü değiştiriyorum sürekli tabi daha erken ama şaşmamak gerek bu zamana sanırım

Rezene çayı yapıp iç canım bir tatlı kaşiği bebeğine de ver rezene den rahat en azından bağirsaklar rahatlamiş olur
Daha once rezene veriyordum o zamam kaka sorunumuz yoktu gazdan dolayi vermisligim var. Zeytinyagi verdim ama yok hala bisey. Bugun 8. Gun. Bakalim ne zman yapacak. Bi ara yine rezene alip yine denerim olmazsa.

X