2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yazık yavrum çok rahatsız oluyordur sürekli mi peki öyle hiç dr falan sordun mu nedenini
96 günlük benm bebeğim de canm sadece anne sütü mü alıyor bebeğin ?öyleyse o kadar sürde kaka yapmaması biraz kötü tabi sen rezene iç ve bebeğe de bi kaşık ver rahatlatr ya da gaz damlası kullann.Bznkinn maşaşlshı var zinco gaz damlası kullanyorz

Bu arada kızlar bsnm bebeğim iki gündür çok ateşli inip çkyo ateşi doktora götrdk testler muayeneleri falan yapıldı bişey çıkmadı diş olablr falan dyor .zaten salya artışı var bzmknde ağzonı köpük yapuor ve üst damağı kaşyo elini ağza Götrp .Erken ddğl mi bilemuorm

Bebeğimde pamukçuk oluşmuş, 3 gündür çok huysuzdu uykuları kısalmıştı emmeyi de reddediyordu. Dönemseldir diye düşündüm ama pamukçuktanmış doktor şurup verdi rahatladı biraz yavru kuşum

Kızlar herkse iyi günler bebişlerde sizlerde iyisinizdir inşallah
Biz iyiyiz çok şükür diyelim.
Bebeğimi emziremiyorum sütüm kesildi su gibi gelmeye başladı yaklaşık 1 haftadır mamayla beslebiyor oğlum.
Çok üzüldüm ama üzülünce o gelen su gibi süt de gitti
Oğlumun rızkı o kadarmış ne yapalım.
Sizlere sorum olacaktı oğlumun kakası taneli ve mukuslu tamamen mukusta değil ama yine de var bu sorun mu sizce haftaya doktor kontrolumuz var fikrinizi almak istedim.
Yoksa ben paranoyak mı oluyorum

Mama verince kalanın rengi kıvamı değşyor canm .Haylrısı olsun hiç olmazsa 3-4 ay emmiş nasibi p kadarmş yavrunun

Çok geçmiş olsun bence doktora götürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…