2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bir dr a götür istersen ama belki miğdesini üşütmüştür benim kızımda son zamanlarda kusuyor du sıcak giydirip sıcak havlu kafesine koydum ve bir küçük çay kş calpol verdim düzeldi

Benim Kızım da 1 haftadır emmek istemiyor. Emmek için yatırınca kendini geriye atıyor ağlıyor susturamıyorum. Ayakta emmiyor yatarak az emiyor. Çok zorlanıyorum

Anlıycak biri olsan dersin ama maalesef kendi bildiğinden şaşmaz birşey diyincede ağlayp arada ben kalıyorum oğlu yoksa bir laf eder kalbini kırar ben müsade etmiyorum

Benim Kızım da 1 haftadır emmek istemiyor. Emmek için yatırınca kendini geriye atıyor ağlıyor susturamıyorum. Ayakta emmiyor yatarak az emiyor. Çok zorlanıyorum
Damak kaşınması için erken değil mi ya ne bulursa ağzına gitüroyor parmağımı tuttuğu gibi ağzına sokuyor danaklarıyla sıkıştırıyor

Bende çok araştırdım canım süt arttıran besinler diye en çok su ile karşılaştim günde 2 litre su içmeye çalışıyorum fakat her emzirmenin ardından su içiyorum böylece su miktarı süte dönüşüyor benim 2 saatte 60 cc süt çıkıyor bir de ebebek still tea çayını günde bir kere içiyorum arada rezene çayida yapıyorum ama mama vermeden olmuyor

Aytanesii aynı sıkıntı yaşayan ne çok kişi varmış. Yeminle her emzirmeden sonra boşa gitti emdikleri diyorum. Cildircam
Az az emzirmeye çalışmamda kusuyor omuzlarım kollarm hep onun kusmuğuyla doluyor:) bu aralar gazı arttı ondanda olabilir belki ama ya kilo alımı yavaşladı ona üzülüyorum

Kuzum ben de aynıyım. Allerset sadece hafifletiyor. Kortizon tedavisini nasıl yaptılar? Emzirmeyi nasıl etkiledi?
Cildiye uzmanı hap olarak verdi. Günde 1 tane içtim son 4 gün yarım yarım kestim. İlacı içerken haliyle emziremedim sağdım döktüm. Zaten sonra sütüm bitti ama kortizonla mı alakalı bilmiyorum. Çok zor bişey kaşınmak. Gece uyanıp kaşınıyodum kanlar akıyodu bacaklarımdan. Doktorum bugüne kadar senin gibi 1 hastam oldu sen ikincisin kurdeşen döken dedi.

Kızlar nasılsınız ben tam bir koşturmaca içindeyim büyük kızım 1. sınıfa başladı bi taraftan onunla ilgilen bi taraftan bebişle okul da tam gün öğle arası da almamız gerekiyor tam bir koşuşturmaca tam 4 sefer git gel yapıyorum okula gün içinde bi de bebişle düşünün hepsini geçtim büyük kız grip belirtileri var bebişe geçer diye aklım çıkıyor hastalık başındayken ne gibi önlemler önerirsiniz. Daha şimdiden 1 haftada hastalandıysak sene nasıl geçecek bilmiyorum geçen sene anaokulunda da sürekli hastalanmıştık tüm kış öksürükle geçmişti. Hayırlısı ile bu seneyi atlatırsam inşallah seneye Bebiş daha toparlamış büyümüş olacak inşallah benle aynı durumda olan anneler vardı sanırım büyük çocukları bu sene okula başlayanlar Allah yardımcımız olsun inşallah hayırlıca atlatalım şu seneyi

Evet su süt yapıyor diyolar ama şöyle yağlı bebeğe kilo aldıracak süt olmuyor malesef hoşaf, üzümlü pilav, et yemekleri, sebze ve mey e tüketerek böyle yağlı süt olurmuş.
Mamsteal çayı içtim bende rezene günde bazen 4 bardak kadar içiyorum. Yinede aç bebeğim doymuyor mama mecburi oluyor

Kızlar bı yardım edin dün birinden grip geçti bana benden kızıma geçiyor galiba öksürük başladı gibi napmalıyom memlekette tüm şuan kaynanam hasta ettin deyip duracak onla uğraşamam gidince kızım iyi olsun başka birşey istemem artmadan ne yapabilirim öksürük şurubu almalımoyım yada afilemi götüreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…