Bir dr a götür istersen ama belki miğdesini üşütmüştür benim kızımda son zamanlarda kusuyor du sıcak giydirip sıcak havlu kafesine koydum ve bir küçük çay kş calpol verdim düzeldiKızlar birde kızım sürekli kusuyor emerkende yırtınarak emiyor neden olur yaşayan varmı emmek istemiyor ama yırtınıyor ayağa kalkıyorum oturuyorum yatarak deniyorum aynı bu ay o nedenle az kilo almış geçen ay 5800 dü
Benim Kızım da 1 haftadır emmek istemiyor. Emmek için yatırınca kendini geriye atıyor ağlıyor susturamıyorum. Ayakta emmiyor yatarak az emiyor. Çok zorlanıyorumKızlar birde kızım sürekli kusuyor emerkende yırtınarak emiyor neden olur yaşayan varmı emmek istemiyor ama yırtınıyor ayağa kalkıyorum oturuyorum yatarak deniyorum aynı bu ay o nedenle az kilo almış geçen ay 5800 dü
kızım 1 hafta sonra 4 aylık olacak 2 defa adet oldum benDoğumdan sonra adet oldunuz mu arkadaşlar?
Ben yeni oldum çok şükür rahatladım vallaDoğumdan sonra adet oldunuz mu arkadaşlar?
Evet canım ya büyüdüğü için süt yetmiyor mecbur mama veriyoruzValla artık büyoyor yetmiyı benm sütüm de bi hafta öncesine kadar 180 cc veryodm ama artık 270 -280cc falan içiyor
Anlıycak biri olsan dersin ama maalesef kendi bildiğinden şaşmaz birşey diyincede ağlayp arada ben kalıyorum oğlu yoksa bir laf eder kalbini kırar ben müsade etmiyorumOo nasıl bir düşünce ya bacaklarına bakmak rabbim sağlık versin kilo şart değil ve gerçekten sinir bozucu bir durum rabbim sana sabır versin canım olmadı hoşuna gitmediğini güzel bir dille anlat istersen
Damak kaşınması için erken değil mi ya ne bulursa ağzına gitüroyor parmağımı tuttuğu gibi ağzına sokuyor danaklarıyla sıkıştırıyorBenim Kızım da 1 haftadır emmek istemiyor. Emmek için yatırınca kendini geriye atıyor ağlıyor susturamıyorum. Ayakta emmiyor yatarak az emiyor. Çok zorlanıyorum
Bende çok araştırdım canım süt arttıran besinler diye en çok su ile karşılaştim günde 2 litre su içmeye çalışıyorum fakat her emzirmenin ardından su içiyorum böylece su miktarı süte dönüşüyor benim 2 saatte 60 cc süt çıkıyor bir de ebebek still tea çayını günde bir kere içiyorum arada rezene çayida yapıyorum ama mama vermeden olmuyorSabah, öğlen, akşam 90ml yapıp veriyorum hatta doymassa gece de yapıyorum nerdeyse benim sütüm yok gibi birşey her iki gögsümde pompayla çekiyorum 30 ml tek çıkıyor malesef bu durum beni çok üzüyor ama napabilirim bilmiyom
Kuzum ben de aynıyım. Allerset sadece hafifletiyor. Kortizon tedavisini nasıl yaptılar? Emzirmeyi nasıl etkiledi?Ben ben. Geçmedi allah geçmedi geçer diye bekledim 2 ay. En sonunda aklımı kaybedicek gibi oldum gittim cildiyeye kortizonla iyileştim
Bizde 22sinde 3 aylim olucaz
Benim bebegimde 5 dkden fazla emmiyor
Çok zorluyosam 10 dk felan emiyosa
Hooopp hepsini geri kusuyor
Az az emzirmeye çalışmamda kusuyor omuzlarım kollarm hep onun kusmuğuyla doluyor:) bu aralar gazı arttı ondanda olabilir belki ama ya kilo alımı yavaşladı ona üzülüyorumAytanesii aynı sıkıntı yaşayan ne çok kişi varmış. Yeminle her emzirmeden sonra boşa gitti emdikleri diyorum. Cildircam
Cildiye uzmanı hap olarak verdi. Günde 1 tane içtim son 4 gün yarım yarım kestim. İlacı içerken haliyle emziremedim sağdım döktüm. Zaten sonra sütüm bitti ama kortizonla mı alakalı bilmiyorum. Çok zor bişey kaşınmak. Gece uyanıp kaşınıyodum kanlar akıyodu bacaklarımdan. Doktorum bugüne kadar senin gibi 1 hastam oldu sen ikincisin kurdeşen döken dedi.Kuzum ben de aynıyım. Allerset sadece hafifletiyor. Kortizon tedavisini nasıl yaptılar? Emzirmeyi nasıl etkiledi?
kızım 1 hafta sonra 4 aylık olacak 2 defa adet oldum ben
Ben de iki gün olacak gibi halsiz hissettim, sonra oldum ama çok az oldu. Uc gün sürdü ve azicikti. Hatta şüphe ettim acaba başka bir sebepten mi oldu kanama.diye. sizinki her zamanki gibi miydi?Ben yeni oldum çok şükür rahatladım valla
daha yoğun oldu benımBen de iki gün olacak gibi halsiz hissettim, sonra oldum ama çok az oldu. Uc gün sürdü ve azicikti. Hatta şüphe ettim acaba başka bir sebepten mi oldu kanama.diye. sizinki her zamanki gibi miydi?
Desene susmaktan başka bir şey yok şimdilikAnlıycak biri olsan dersin ama maalesef kendi bildiğinden şaşmaz birşey diyincede ağlayp arada ben kalıyorum oğlu yoksa bir laf eder kalbini kırar ben müsade etmiyorum
Evet su süt yapıyor diyolar ama şöyle yağlı bebeğe kilo aldıracak süt olmuyor malesef hoşaf, üzümlü pilav, et yemekleri, sebze ve mey e tüketerek böyle yağlı süt olurmuş.Bende çok araştırdım canım süt arttıran besinler diye en çok su ile karşılaştim günde 2 litre su içmeye çalışıyorum fakat her emzirmenin ardından su içiyorum böylece su miktarı süte dönüşüyor benim 2 saatte 60 cc süt çıkıyor bir de ebebek still tea çayını günde bir kere içiyorum arada rezene çayida yapıyorum ama mama vermeden olmuyor
Bazı bebekler 3 aydan itibaren diş çıkarmaya başlıyormuş. Ama kaşınmaya başladıktan aylar sonra diş çıkaran bebekler de varDamak kaşınması için erken değil mi ya ne bulursa ağzına gitüroyor parmağımı tuttuğu gibi ağzına sokuyor danaklarıyla sıkıştırıyor
Erken çıkarması iyi olmaz galiba ya kendi canını da yakarBazı bebekler 3 aydan itibaren diş çıkarmaya başlıyormuş. Ama kaşınmaya başladıktan aylar sonra diş çıkaran bebekler de var