Bol bol emzirip burnunu açık tutmaya çalışın serum fizyolojik sıkıp temizlemek iyi gelir geçmiş olsunKızlar bı yardım edin dün birinden grip geçti bana benden kızıma geçiyor galiba öksürük başladı gibi napmalıyom memlekette tüm şuan kaynanam hasta ettin deyip duracak onla uğraşamam gidince kızım iyi olsun başka birşey istemem artmadan ne yapabilirim öksürük şurubu almalımoyım yada afilemi götüreyim
Öncelikle geçmiş olsun, daha önce de söylemiştim ayaklarına limon suyu ve Boğazına göğsüne ılık zeytinyağı sürebilirsin. Gece uyurken başucuna soğanı 4e bölüp koyarsan rahat nefes alır.Kızlar bı yardım edin dün birinden grip geçti bana benden kızıma geçiyor galiba öksürük başladı gibi napmalıyom memlekette tüm şuan kaynanam hasta ettin deyip duracak onla uğraşamam gidince kızım iyi olsun başka birşey istemem artmadan ne yapabilirim öksürük şurubu almalımoyım yada afilemi götüreyim
Kuru öksürük ama onada iyi gelirmi balgamı YokÖncelikle geçmiş olsun, daha önce de söylemiştim ayaklarına limon suyu ve Boğazına göğsüne ılık zeytinyağı sürebilirsin. Gece uyurken başucuna soğanı 4e bölüp koyarsan rahat nefes alır.
O zaman soğana gerek yok ama diğerlerini deneyebilirsin, inşallah işe yarar. Bi iki kaşık ıhlamur da içirebilirsinKuru öksürük ama onada iyi gelirmi balgamı Yok
Benim de doktorum alerji ilacını değiştirdi. Umarım ışe yarar. O da emziriyorum diye kortizona hiç yanaşmıyor. Ama cidden çok zorCildiye uzmanı hap olarak verdi. Günde 1 tane içtim son 4 gün yarım yarım kestim. İlacı içerken haliyle emziremedim sağdım döktüm. Zaten sonra sütüm bitti ama kortizonla mı alakalı bilmiyorum. Çok zor bişey kaşınmak. Gece uyanıp kaşınıyodum kanlar akıyodu bacaklarımdan. Doktorum bugüne kadar senin gibi 1 hastam oldu sen ikincisin kurdeşen döken dedi.
Ama kilo alımı bi zaman sonra yavaşlıyor. Zaten olması gereken de o.. yoksa kilo olarak uçup giderler.Az az emzirmeye çalışmamda kusuyor omuzlarım kollarm hep onun kusmuğuyla doluyor:) bu aralar gazı arttı ondanda olabilir belki ama ya kilo alımı yavaşladı ona üzülüyorum
Soothie ve ultra softHangi çeşidi
Uykusunu almadığı ya da uykusu açılmadığı için yapıyor olabilir..Aytanesii aynı sıkıntı yaşayan ne çok kişi varmış. Yeminle her emzirmeden sonra boşa gitti emdikleri diyorum. Cildircam
Bebegimin gazi da bi ara cok pis kokuyordu ve bizde kakamizi 3-4 gunde bir yapiyordu. Şu aralar kokmuyor ama kakamizi 5 gun oldu hala yapmadi. Doktor 10 gune kadar normal diyor sadece anne sutuyle beslendigi icin ama ben yine de endiseliyimKızlar benim bebişin gazı çok pis kokuyor baya ağır bi koku sizlerde de oluyor mu normal mi acaba bide kakasını3 4 günde bir yapıyor sizde durumlar nasıl
Bizim de 5 günü buluyor bazenBebegimin gazi da bi ara cok pis kokuyordu ve bizde kakamizi 3-4 gunde bir yapiyordu. Şu aralar kokmuyor ama kakamizi 5 gun oldu hala yapmadi. Doktor 10 gune kadar normal diyor sadece anne sutuyle beslendigi icin ama ben yine de endiseliyim
Cok huysuzlaniyor surekli ağlıyor zor sakinlestiriyorum. Bazen meme emerken basliyor aglamaya memeye vuruyor. Ayaklarini kasıyor surekli. Yarın 6. Gun. Yarinda yapmazsa fitil aticam artik. Aglamasina yuregim dayanmiyorBizim de 5 günü buluyor bazen
Kolay değil ki çok iyi anlıyorum seni rahatlar en azından son çare napcan.bu arada sadece anne sütü mü alıyor seninki deCok huysuzlaniyor surekli ağlıyor zor sakinlestiriyorum. Bazen meme emerken basliyor aglamaya memeye vuruyor. Ayaklarini kasıyor surekli. Yarın 6. Gun. Yarinda yapmazsa fitil aticam artik. Aglamasina yuregim dayanmiyor
Benim bebeğim 10 günde bir yapıyor kakasını ve gazı çok ağır kokuyor. Muhtemelen geç yaptığı için koku ağır oluyorKızlar benim bebişin gazı çok pis kokuyor baya ağır bi koku sizlerde de oluyor mu normal mi acaba bide kakasını3 4 günde bir yapıyor sizde durumlar nasıl
Evet sadece anne sutu aliyor.Kolay değil ki çok iyi anlıyorum seni rahatlar en azından son çare napcan.bu arada sadece anne sütü mü alıyor seninki de
Yazık yavrum çok rahatsız oluyordur sürekli mi peki öyle hiç dr falan sordun mu nedeniniBenim bebeğim 10 günde bir yapıyor kakasını ve gazı çok ağır kokuyor. Muhtemelen geç yaptığı için koku ağır oluyor