2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bol bol emzirip burnunu açık tutmaya çalışın serum fizyolojik sıkıp temizlemek iyi gelir geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun, daha önce de söylemiştim ayaklarına limon suyu ve Boğazına göğsüne ılık zeytinyağı sürebilirsin. Gece uyurken başucuna soğanı 4e bölüp koyarsan rahat nefes alır.

Kuru öksürük ama onada iyi gelirmi balgamı Yok

Benim de doktorum alerji ilacını değiştirdi. Umarım ışe yarar. O da emziriyorum diye kortizona hiç yanaşmıyor. Ama cidden çok zor

Kızlar benim bebişin gazı çok pis kokuyor baya ağır bi koku sizlerde de oluyor mu normal mi acaba bide kakasını3 4 günde bir yapıyor sizde durumlar nasıl
Bebegimin gazi da bi ara cok pis kokuyordu ve bizde kakamizi 3-4 gunde bir yapiyordu. Şu aralar kokmuyor ama kakamizi 5 gun oldu hala yapmadi. Doktor 10 gune kadar normal diyor sadece anne sutuyle beslendigi icin ama ben yine de endiseliyim

Kızlar bugün bıngıldakta kalp atışı gibi bi atış gördüm bıngıldak yerinde bi atma gibi sizlerde de var mı böyle birşey yarın sağlık Ocağı kontrol var sorcam bakalım

Bebegimin gazi da bi ara cok pis kokuyordu ve bizde kakamizi 3-4 gunde bir yapiyordu. Şu aralar kokmuyor ama kakamizi 5 gun oldu hala yapmadi. Doktor 10 gune kadar normal diyor sadece anne sutuyle beslendigi icin ama ben yine de endiseliyim
Bizim de 5 günü buluyor bazen

Cok huysuzlaniyor surekli ağlıyor zor sakinlestiriyorum. Bazen meme emerken basliyor aglamaya memeye vuruyor. Ayaklarini kasıyor surekli. Yarın 6. Gun. Yarinda yapmazsa fitil aticam artik. Aglamasina yuregim dayanmiyor
Kolay değil ki çok iyi anlıyorum seni rahatlar en azından son çare napcan.bu arada sadece anne sütü mü alıyor seninki de

Biz 94 günlük olduk bugun. Henuz donmeye baslamadik. Ellerimiz hep yumuk yumuk ve surekli agzinda. Tükürük cikartiyoruz surekli baloncuk yapıp. Tv acik oldugunda gozler hemen tv ye kayıyor sesler hareketler dikkatini çekiyor. Tabii izletmiyorum gordugum an goremeyecegi sekilde ceviriyirum hemen. Bizde ki degisikler bu şekilde. Sizin bebisleriniz neler yapıyor kizlar

Bıngıldaktaki kalp atışı şeklinde atış şeklinde hareketlilikten kimsenin bi fikri yok mu arkadaşlar çok şaşkınım normal mi acaba

Lütfen sizlerde bi takip edin yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…