- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 31
Gece cikarıp karnina koyuyorum canımBoynunun arasına giriyor gibi oluyor kolye ben gece çıkartıyorum ondan dolayı biraz korkuyorum
Rota virüsünü saglik ocagi ücretsiz yapıyorT Temmuz07 balım rotavirusu ücretli olduğu ve. Rutin aşıların dışında olduğu için pek bahsetmiyor sağlık ocakları, doktor reçete ediyor eczacı öyle satıyor aşıyı sonra götürüp sağlık ocağında yaptırıyorsun, özel hastaneler direkt yapıyor ama fiyat farkları ne olur bilmiyorum, ağızdan damlatıliyo zaten, önemli olan kusmamasi ilacı alinca
Bir yanlışınız var sanırım. Rota aşısı özel aşı ve ücretsiz olması mümkün değil?Rota virüsünü saglik ocagi ücretsiz yapıyor
23ünde 3 aylik olucaz gün verdi bize gidicez
meningokok aşisi ucretli çocuk doktorları yapiyomuş sadece
Daha erken değil mi canım çok zor olur heleki emzirince açlığa dayanamıyorsunAnladım canım inşallah düzelme olur çok zor ya bende diyete başladım ama ne yicegimi şaşırdım çok zorlanıyorum
Peki bu rota virusu aşisi neden yapılır çok önemli öi yapılması şart bir aşimi acaba hiç duymadımT Temmuz07 balım rotavirusu ücretli olduğu ve. Rutin aşıların dışında olduğu için pek bahsetmiyor sağlık ocakları, doktor reçete ediyor eczacı öyle satıyor aşıyı sonra götürüp sağlık ocağında yaptırıyorsun, özel hastaneler direkt yapıyor ama fiyat farkları ne olur bilmiyorum, ağızdan damlatıliyo zaten, önemli olan kusmamasi ilacı alinca
Evet normal, damak kaşınması..Kızlar bebekleriniz elini emiyo mu. Açken de tokken de eli hep ağzında yumruk yapıp sokuyo resmen
Evet rota ve menenjit yaptırdımRotavirüs aşısını yaptırıyor musunuz bebeklere mutlaka kızlar, bir de uc aylıkken baska aşı yok dimi
Bir yanlışınız var sanırım. Rota aşısı özel aşı ve ücretsiz olması mümkün değil?
Nasıl böyle bir uygulama olur anlamıyorum. O kadar parayı boşuna mı verdik biz? Siz nerede yaşıyorsunuz bizim ASM ye örnek vericem de. Bizimkiler aşıyı alıp götürsende yapmıyorlar biz eğitimini almadık diye ki sadece ağza ilaç damlatılıyor evde bile yapılabilecek birşeyken.Eki Görüntüle 2306288
Şimdi Aşı kartına baktım tekrar doğru canım
23 eylül 2019 pazartesi saat 9a Gün verdi rota virüsü için
Özelliklede sormuştum ücretsiz mi diye evet dedi sağlik ocaği ebesi
Zorunlu değil istege bağlı diyede söyledi
Canım benimki zorunlu bi diyet oğlum 'da süt ve süt ürünleri alerjisi var bir çok şey yasakDaha erken değil mi canım çok zor olur heleki emzirince açlığa dayanamıyorsun
Rota hastalığı çocuğu çok kötü etkiliyor şiddetli kusma ve ishalle ciddi kilo kaybı yaşatıyor. Aşı hastalığı engellemiyor sadece şiddetini hafifletiyor. Hastaneye yatmayı gerektiren bir hastalık çoğunlukla ama aşı hastaneye yatmadan iyileşmeyi sağlıyor diyebilirimPeki bu rota virusu aşisi neden yapılır çok önemli öi yapılması şart bir aşimi acaba hiç duymadım
Sağlık Ocak’ları ücretsiz yapıyor ama siz aşıyı eczaneden ücretle alıyorsunuz baya da pahalıEki Görüntüle 2306288
Sağlık ocağı ücretsiz yapıyor da aşıyı kendin al diyor, o yüzden ücretli dedim, gecen hafta hemşire öyle izah ettiRota virüsünü saglik ocagi ücretsiz yapıyor
Sağlık ocağı ücretsiz yapıyor da aşıyı kendin al diyor, o yüzden ücretli dedim, gecen hafta hemşire öyle izah ettiRota virüsünü saglik ocagi ücretsiz yapıyor
Allah Allah ücretsiz yapabiliyorsa ne âlâ, komsumun kızını götürdük biz 267 liraya aldı Ağustos sonunda aşıyı götürüp yaptırdık sağlık ocağınaEki Görüntüle 2306288
Büyük kızıma yaptırdım aynı dönemde mahalledeki arkadaşlari ile salgına yakalandı ve onlara göre çok daha kısa sürede ve hafif atlattı elhamdülillahPeki bu rota virusu aşisi neden yapılır çok önemli öi yapılması şart bir aşimi acaba hiç duymadım
Malesef canım bebeğim 3 ayı geçti hala yokDoğumdan sonra adet oldunuz mu arkadaşlar?
Ben de tam üç aylık oldu bebegim adet oldum pazartesi günü. Annem kardeşim doğumdan bir yıl sonra oldular şaşırdım erken olduğunu düşündüm o yüzden sordum canım.Malesef canım bebeğim 3 ayı geçti hala yok
İlkinde tam 3 aylıkken olmuştum bunda da aynı olacak mı bakalımBen de tam üç aylık oldu bebegim adet oldum pazartesi günü. Annem kardeşim doğumdan bir yıl sonra oldular şaşırdım erken olduğunu düşündüm o yüzden sordum canım.