2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oh maşallah baya zormuş seninkide. Ben 2. Kez bugün yanına yatarak uyuttum ve benimki çok hareketlidir asla uyumazdı ama alışıyor yavaş yavaş benimki alışıyosa herkes alışır bence bi dene sende 🙈
Valla benim ki evin ic8nde kucağımda gezdirerek unutuyorum. Başka türlü asla uyumuyor ağlama krizine giriyor . Hâlâ çok gazlı ne yapicam bilmiyorum 2 gün sonra 3 aylık olacak hala geçecek gibi durmuyor

Emerken ağlayarak emiyor çırpınıyor emmek istemiyor bir kaç saniye emiyor duruyor 15 dk acıkıyor gene azar azar böyle böyle günü tamamlıyorum uykuda bir tek güzel emiyor . Acaba süt alerjisimi var diyorum kakada mukus birde emerken 3. haftadan beri ağlayarak emiyor . Enerjim tükendi yaşlandım sani bu 3 ayda ya

Valla benim ki evin ic8nde kucağımda gezdirerek unutuyorum. Başka türlü asla uyumuyor ağlama krizine giriyor . Hâlâ çok gazlı ne yapicam bilmiyorum 2 gün sonra 3 aylık olacak hala geçecek gibi durmuyor

Emerken ağlayarak emiyor çırpınıyor emmek istemiyor bir kaç saniye emiyor duruyor 15 dk acıkıyor gene azar azar böyle böyle günü tamamlıyorum uykuda bir tek güzel emiyor . Acaba süt alerjisimi var diyorum kakada mukus birde emerken 3. haftadan beri ağlayarak emiyor . Enerjim tükendi yaşlandım sani bu 3 ayda ya
Aynı şeyleri yaşadım.ve bu listeyle doktora gittim prof.cocuk gastroentolog.

kaka da mukus fotoğraf i göster
emme de güçlük 6 dakika üzeri sagarak
yüzde kaslarda hafif dokunntu gibi
günde 2 civarı kusma
sürekli ikinma halı kızarıp uykuda bile
kakaa yapmada güçlük
relaktaz kullanıyoruz
emerken karından guruldama ve kendini gerip emmeme
biberonla beslenirken tıkanma gaz sıkışması
az bile emse zaman zaman kusma
gaz sıkıştırınca ara ara hırıltılı soluk alıyor genizden
‌hıçkırık
yüz sivilce

Sonuç test alerji testi negatif fakat bu olmadığı göstermez..aç gezeceksin.. kibarcasi çogu besin e diyet 😂 pardon pişmiş sebze hariç hepsine

Benimde aynı seninki gibi canım uyanıkken bide ben bişey yememiş açken çok güzel emiyo öbür türlü memede kıpkırmızı oluyo tepiniyo bende hem yoruluyorum hem üzülüyorum. Bizde de mukuslu ve kanlı kaka olunca doktora gittik süt alerjisi olabilir ama bebegin kilosu iyiyse diyete gerek yok dedi napcağımı şaşırdım eşim de doktora guveniyo bana daha fazla kaygı yapma beni de yorma diyo ama eğer alerji varsa da çocuğuma zarar vermek istemiyorum annelik çok zormuş ya

Aynı şeyleri yaşadım.ve bu listeyle doktora gittim prof.cocuk gastroentolog.

kaka da mukus fotoğraf i göster
emme de güçlük 6 dakika üzeri sagarak
yüzde kaslarda hafif dokunntu gibi
günde 2 civarı kusma
sürekli ikinma halı kızarıp uykuda bile
kakaa yapmada güçlük
relaktaz kullanıyoruz
emerken karından guruldama ve kendini gerip emmeme
biberonla beslenirken tıkanma gaz sıkışması
az bile emse zaman zaman kusma
gaz sıkıştırınca ara ara hırıltılı soluk alıyor genizden
‌hıçkırık
yüz sivilce

Sonuç test alerji testi negatif fakat bu olmadığı göstermez..aç gezeceksin.. kibarcasi çogu besin e diyet 😂 pardon pişmiş sebze hariç hepsine
Bende bugün doktora gittim canım kilosunu güzel buldu direk süt içme dedi peynir yoğurt ye dedi napcağımı şaşırdım eşim de doktoru yeterli gördü başka doktora da gidelim diyemiyorum arada kaldım

Benimde aynı seninki gibi canım uyanıkken bide ben bişey yememiş açken çok güzel emiyo öbür türlü memede kıpkırmızı oluyo tepiniyo bende hem yoruluyorum hem üzülüyorum. Bizde de mukuslu ve kanlı kaka olunca doktora gittik süt alerjisi olabilir ama bebegin kilosu iyiyse diyete gerek yok dedi napcağımı şaşırdım eşim de doktora guveniyo bana daha fazla kaygı yapma beni de yorma diyo ama eğer alerji varsa da çocuğuma zarar vermek istemiyorum annelik çok zormuş ya

Yaa doktor yapma mi dedi ne güzel yahu...benim esimde bırak ye diyoda bı gün bozdum da çocuğum gazdan kivrandi.bide alerjen yiyince biz hemen sute geçip o an mü etki ediyor

Bende bugün doktora gittim canım kilosunu güzel buldu direk süt içme dedi peynir yoğurt ye dedi napcağımı şaşırdım eşim de doktoru yeterli gördü başka doktora da gidelim diyemiyorum arada kaldım

Bana tereyağlı pilav arada yiyebilirsin dedi ama o bile etkiledi kestim.zrytinyagiyla yaptım pilavı ilk defa bakalım nasıl olacak

Yaa doktor yapma mi dedi ne güzel yahu...benim esimde bırak ye diyoda bı gün bozdum da çocuğum gazdan kivrandi.bide alerjen yiyince biz hemen sute geçip o an mü etki ediyor
Evet eğer bebek kilo alıyosa memeyi de tutuyosa diyet verilmiyo dikkat et gibi konuştu ama bana yeterli gelmedi . Aynen bende süt ürünü bişey yiyim oğlum gece uyuyamiyo sürekli hareket halinde

Bende 1 hafta deneme amaçlı süt ve süt ürünlerini yemiyodum o zaman kan yoktu dün tereyağlı pilav yedim bugüne kan gördüm baya etkiliyo

Allah yardımcımız olsun daha büyük dert vermesin.benimkinin emmesi çok bozuluyor.emziginde olumsuz etkilediğini düşünüyorum bugün bıraktım bakalım nolacak

Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Eskiden memede uyuyordu şimdi memeyi çekince gözleri açıyor bide gazını çıkartıyorum falan iyice açılıyor uykusu. Sonra geliyor tekrardan ama uyuyamıyor ayakta sallanmak istiyor bende sallamıyorum anakucağında sallıyodum onuda bıraktım artık 2 gündür yanına yatıp huu huu diye ninni söylüyorum bide saç kurutma makinesi sesi açıyorum zorda olsa uyuyor ama alışır diye düşünüyorum varmı bu şekilde uyutan?
Çarşaf boyutuna geçiyoruz akşamları. 😢 bazen nerede uyuduğunu bulamıyorum. Hiç bir şey kâr etmiyor. Gözleri kıpkırmızı oluyor. Ama uyumuyor

Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Eskiden memede uyuyordu şimdi memeyi çekince gözleri açıyor bide gazını çıkartıyorum falan iyice açılıyor uykusu. Sonra geliyor tekrardan ama uyuyamıyor ayakta sallanmak istiyor bende sallamıyorum anakucağında sallıyodum onuda bıraktım artık 2 gündür yanına yatıp huu huu diye ninni söylüyorum bide saç kurutma makinesi sesi açıyorum zorda olsa uyuyor ama alışır diye düşünüyorum varmı bu şekilde uyutan?

Salanmayi seviyolar
Ya hamak ya da beşiğini salliyorum
Hep ayni uyku müziğini acıyorum
Los bi ışık
Pishhh pishhh sesi yapiyorum
Kendimi çok göstermiyorum meme istiyo o zaman
Bazen elini tutuyorum
Uykusu varsa uyuyacaksa bunlar rutinimiz
Uyku duzeni bozulduysa gaz varsa hicbirseyin faydasi yok

Ha öncesinde banyo yaptirmak emzirmek de etkili
ANneye doyunca uyuyor

X