2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın.. Benim bebeğim 48 günlük oldu gnde 1-2 kez mama takviyesi yapıyorum uzayan sarılıktan dolayı. Bebeğim 5 gündür hiç kakasını yapmadı.. Ikınıyor bazen zorlanıyor. Bundan önce 4 gün arayla yaptı ve kabız gibi değildi.. Zeytinyağı içirmeyi denedim etki etmedi. Biogaia da kullanıyoruz günde 5 damla. Bebeği böyle uzun aralıklarla yapan var mı?
Benimki 8 günde yapıyor zorlana zorlana dokturum anne sütüyle normal dedi relactoz diye bi damla verdi gaz sorununa biraz da olsa fayda etti en azından karnı sertleşmiyo ama kolik olduğu için çok zor benimki

Kızlar 37 günlük olduk ben hala toparlanamadım evde yardım edecek birileri de var ama bebğimle yapışk gezyoruz uyku problemmz var bir de sütüm az mama takviyesi yapmak zorundaym .Kendme bakamyorm koşa koşa tuvalete banyoya gdyprum telefonu elime zor alyorm ne xman geçecek bu süreç merak ediyorum sizler de durum nedir saçlarım dökülmeye başladı valla stresten

Kızlar 37 günlük olduk ben hala toparlanamadım evde yardım edecek birileri de var ama bebğimle yapışk gezyoruz uyku problemmz var bir de sütüm az mama takviyesi yapmak zorundaym .Kendme bakamyorm koşa koşa tuvalete banyoya gdyprum telefonu elime zor alyorm ne xman geçecek bu süreç merak ediyorum sizler de durum nedir saçlarım dökülmeye başladı valla stresten
Sanırım hemen hemen hepimizde durumlar aynı

Kızlar bebeğimin yüzü isilik gibi pütür pütür kaç gündür sıcaktan heralde, başına gelen var mı ? Önerebileceğiniz bi nemlendirici var mı yüz için ?

Şu saat oldu uyumadı ve hep memede olmak istiyor.. banyo bnm için lüks oldu 10dk da halletmye çalışıyorm 😞 ne kahvaltı ne yemek aç aç geziyorum

Şu saat oldu uyumadı ve hep memede olmak istiyor.. banyo bnm için lüks oldu 10dk da halletmye çalışıyorm 😞 ne kahvaltı ne yemek aç aç geziyorum
Benimki DW sabah 9 dan beri ayakta derman ney kalmadı kucapmda duruyor yemeğimi kucağmdaylen yiyorm per perişan oldk yaww haklarımızı ödeyemez bu evlatlar yine de canları sağ olsun

J
En az 3 ay kullanınca sonuç veriyormuş canım
Memede uyuyup memeden ayrılmıyor
Kundakla ağladı hep
Yardımcın olucak kimse uokmu senin işin çok zor ben emziriyorum gündüz kaynamaya veriyorum evin işini yapana kadar isim bitince alıyorum uyuyoruz birlikte 3 saat aralıksız sende birini bul en azından gündüz dinlen kendine vakit ayırabil psikoloji de çok önemli sen ne kadar mutlu olursan bebek de huzurlu olur

Biz de ayniyiz benim yanımda yardımcı olacak kimse de yok, memleketten uzaktayız.

Kızlar herkes uyku konusundan muzdarip.
Ben de öyleyim.
Iste tam da bu yüzden, büyük oğluma uyguladığim uyku egitimine başladım.
Oğlum 62 günlük zor bir süreçten geçeceğim ama bitince de "ohhhh be" diyeceğim.

Sizlere de tavsiye ediyorum(lütfen deneyin!)
Sabırlı olursanız ömür boyunca faydasını göreceksiniz inanın bana.

Kızlar bebeğimin yüzü isilik gibi pütür pütür kaç gündür sıcaktan heralde, başına gelen var mı ? Önerebileceğiniz bi nemlendirici var mı yüz için ?
Sıcaktan ve memenin verdiği sürekli yakınlıktan nemden bizdede durumlar aynı bence bişwy sürme sık sık banyo yaparsa yakında. Bişey kalmaz

Geçen bir arkadaşın da başına gelmişti az önce işlerimi kız uyurken yaptım sonra yanına geldim oturdum uykusunda yutkunurken tükürüğü boğazına kaçtı öksürmeye başladı tıkandı Allah muhafaza ya yanında olmasaydım çok korktum yarın hemen ana kucagi alıp odalarda hep yanimda tasiycam çocuğu.

Sallamaya da alıştırmicam diyordum büyük konuşmuşum çocuk gaz sancılarından ağlarken sallayarak sakinleşiyor . Gözü açıkken de emmiyor karnın dan gür gir ses geliyor ağlıyor hemen emmeyi bırakıyor salla uyut uyku arasında emzir. Yada uykudan uyanırken emzir . emzirmenin bir keyfine varamadım sürekli bir cebellesme eziyet oldu . 3 ay dolunca bağırsakları düzelir çocuk kendine gelir diyorlar gün sayıyorum valla
Bağırsaklarından bizimkinden de ses geliyor neden acacaba

Kırkı çıkan anneler kırkımızı hesaplarken doğduğu günü de sayıyor muyuz? 12 Haziran’da doğdu bebeğim bugün mü yarın mı çıkarmamız lazım?

Kızlar herkes uyku konusundan muzdarip.
Ben de öyleyim.
Iste tam da bu yüzden, büyük oğluma uyguladığim uyku egitimine başladım.
Oğlum 62 günlük zor bir süreçten geçeceğim ama bitince de "ohhhh be" diyeceğim.

Sizlere de tavsiye ediyorum(lütfen deneyin!)
Sabırlı olursanız ömür boyunca faydasını göreceksiniz inanın bana.
Uyku eğitimi için erken değil mi ben başlamak için en az 5 aylık olmaları gerektiğini okumuştum

X